- AutorOdp.
- 27 maja 2008 at 10:39
no racja 🙂 mysle ze efekt jo-jo wystepuje u osob ktore zamiast zbilansowanej diety po prostu si eglodza a potem znowu jedza… a tak odchudzasz sie zdrowo bo CLA w polaczeniu z cwiczeniami i dobra dieta daje efekty wiec sie tego trzymamy i dzieki temu nie robimy sobie krzywdy
27 maja 2008 at 14:16Hostess tez tak mysle- efekt jojo jest skutkiem nieumiejętnego odchudzania, błędów itp…
Zbilansowana, dobrze dobrana dieta gwarantuje, ze nasze wysiłki nie idą na marne.
Moja receptą jest połączenie trzech elemenów:
– dieta
– ćwiczenia
– suplementacja dietyJa szykuje się do gotowania zupy kapużcianej łykam Clarinol, ale z ćwiczeniami mam na bakier 😳
27 maja 2008 at 14:28a rany jadasz zupe kapusciana 😯 podziwiam to ja juz wole pocwiczyc 😉 a dlaczego na bakier u ciebie ze sportem moze po prostu masz ndne cwiczenia?? czasem warto odswierzyc swoj zestaw cwiczen i wprowadzic jakies nowe cwiczenia to bardziej motywuje 🙂
27 maja 2008 at 14:38ja poprostu nie mam na nie siły i czasu… ale może masz racje- wymachy nogami na czworaka już mnie troszku znudziły 😛
27 maja 2008 at 15:32no to cza srozejrzec sie za nowym zestawem tu na obcasach znalazlam w tematach taki link: [usunięto_link]
tu jest spory wybor moze cos wybierzemy nowego 😆
30 maja 2008 at 11:27to jaka diete nabardziej proponujesz??? jakie suplemnety?;)
30 maja 2008 at 11:33hmm wszystko zalezy od tego ile chcesz schdnac itp, ja na przyklad skupilam sie na cwiczeniach, staram sie cwiczyc codziennie jeden z zestawow cwiczen, do tego jesli chodzi o suplementy, to ja wybralam Clarinol CLA, bo slyszalam duzo pochlebnych opinii na ten temat i postanowilam sama sprobowac 🙂 mam nadzieje ze efekty przyjda niebawem 🙂
6 czerwca 2008 at 20:52zerknijcie na tą diete, myżlicie że jest skuteczna?
[usunięto_link]
może któraż z Was miała z nią stycznożć?
6 czerwca 2008 at 21:20nie mialam…chociaz podobna jest troszke do diety mojej tesciowej…malo wenglowodanow itp a co zamierzasz stosowac ta diete?? czy moze juz ja stosujesz sa jakies efekty?
13 czerwca 2008 at 13:21Przeczytałam całą dyskusję i ktoż wspominał, że tak jak ja ma problemy ze słodyczami.
Na ten problem polecam magnez 2x i chrom 1x dziennie.
Mi pomogło.18 czerwca 2008 at 09:33no tak fajny sposob tylko ja mio to dolaczylabym cwiczonka do tego zeby cialko ujedrnic 🙂 a ty cwiczysz jakos?? czy tylko chrom + magnez
20 czerwca 2008 at 13:28„Trochę droga ta herbata, wolę wodę mineralną, bo przynajmniej widzę skutki, a w herbatki nie za bardzo wierzę, poza tym czerwona jest nie smaczna.”
ja na odchudzanie polecam herbate vitax, jest tania i smaczna..są też takie pyszne owocowe…i po herbacie tez widac rezultaty, tez napoczątku nie mogłam się przełamac ale teraz jak juz sprobowałam to juz wiem jak jest i …jest dobrze 😆
20 czerwca 2008 at 20:06tu jest fajny artykul na temat herbat, ja np. nie wiedzialam, ze zielona herbata jest dobra na cellulit;o
[usunięto_link]20 czerwca 2008 at 20:12samą herbatą cudów się nie zdziała… owszem posiada składniki które poagają zwalczać celulit i schudnąć ale widoczne efektyw zaobserwujesz dopiero gdy zaczniesz ćwiczyć i stosować diete… a podchodząc już wogóle kompleksowo najlepiej jeszcze dorzucić kapsułki z CLA ja stosowałam Clarinol bo ma najlepszej jakożci Cla ze wszystkich tego typu preparatów na rynku
21 czerwca 2008 at 12:00Mirabelka mam podobne zdanie jak ty, też uwazam, ze nalezy dzialac kompleksowo sama herbata czy sama deta to troche za malo… jesli chodzi o CLA to sama tez stosuje od jakiegos czasu a do tego cwicze rewgularnie i jestem zadowolna 🙂 mowisz, ze Clarinol jest najskuteczniejszy to dobrze bo wlasnie ten preparat z CLA kupilam 😆 a u ciebie kiedy pojawily sie efekty??
- AutorOdp.