• Autor
    Odp.
  • hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

no racja 🙂 mysle ze efekt jo-jo wystepuje u osob ktore zamiast zbilansowanej diety po prostu si eglodza a potem znowu jedza… a tak odchudzasz sie zdrowo bo CLA w polaczeniu z cwiczeniami i dobra dieta daje efekty wiec sie tego trzymamy i dzieki temu nie robimy sobie krzywdy

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Hostess tez tak mysle- efekt jojo jest skutkiem nieumiejętnego odchudzania, błędów itp…
    Zbilansowana, dobrze dobrana dieta gwarantuje, ze nasze wysiłki nie idą na marne.
    Moja receptą jest połączenie trzech elemenów:
    – dieta
    – ćwiczenia
    – suplementacja diety

Ja szykuje się do gotowania zupy kapużcianej łykam Clarinol, ale z ćwiczeniami mam na bakier 😳

hostessa
    Member
    • Zasłużony

a rany jadasz zupe kapusciana 😯 podziwiam to ja juz wole pocwiczyc 😉 a dlaczego na bakier u ciebie ze sportem moze po prostu masz ndne cwiczenia?? czasem warto odswierzyc swoj zestaw cwiczen i wprowadzic jakies nowe cwiczenia to bardziej motywuje 🙂

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

ja poprostu nie mam na nie siły i czasu… ale może masz racje- wymachy nogami na czworaka już mnie troszku znudziły 😛

hostessa
    Member
    • Zasłużony

no to cza srozejrzec sie za nowym zestawem tu na obcasach znalazlam w tematach taki link: [usunięto_link]

tu jest spory wybor moze cos wybierzemy nowego 😆

martynka23_22
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 15
    • Bywalec

to jaka diete nabardziej proponujesz??? jakie suplemnety?;)

hostessa
    Member
    • Zasłużony

hmm wszystko zalezy od tego ile chcesz schdnac itp, ja na przyklad skupilam sie na cwiczeniach, staram sie cwiczyc codziennie jeden z zestawow cwiczen, do tego jesli chodzi o suplementy, to ja wybralam Clarinol CLA, bo slyszalam duzo pochlebnych opinii na ten temat i postanowilam sama sprobowac 🙂 mam nadzieje ze efekty przyjda niebawem 🙂

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Zasłużony

zerknijcie na tą diete, myżlicie że jest skuteczna?

[usunięto_link]

może któraż z Was miała z nią stycznożć?

hostessa
    Member
    • Zasłużony

nie mialam…chociaz podobna jest troszke do diety mojej tesciowej…malo wenglowodanow itp a co zamierzasz stosowac ta diete?? czy moze juz ja stosujesz sa jakies efekty?

Dobrusia
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Przeczytałam całą dyskusję i ktoż wspominał, że tak jak ja ma problemy ze słodyczami.
    Na ten problem polecam magnez 2x i chrom 1x dziennie.
    Mi pomogło.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

no tak fajny sposob tylko ja mio to dolaczylabym cwiczonka do tego zeby cialko ujedrnic 🙂 a ty cwiczysz jakos?? czy tylko chrom + magnez

karcys2412
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

„Trochę droga ta herbata, wolę wodę mineralną, bo przynajmniej widzę skutki, a w herbatki nie za bardzo wierzę, poza tym czerwona jest nie smaczna.”

ja na odchudzanie polecam herbate vitax, jest tania i smaczna..są też takie pyszne owocowe…i po herbacie tez widac rezultaty, tez napoczątku nie mogłam się przełamac ale teraz jak juz sprobowałam to juz wiem jak jest i …jest dobrze 😆

ewelka
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

tu jest fajny artykul na temat herbat, ja np. nie wiedzialam, ze zielona herbata jest dobra na cellulit;o
    [usunięto_link]

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

samą herbatą cudów się nie zdziała… owszem posiada składniki które poagają zwalczać celulit i schudnąć ale widoczne efektyw zaobserwujesz dopiero gdy zaczniesz ćwiczyć i stosować diete… a podchodząc już wogóle kompleksowo najlepiej jeszcze dorzucić kapsułki z CLA ja stosowałam Clarinol bo ma najlepszej jakożci Cla ze wszystkich tego typu preparatów na rynku

hostessa
    Member
    • Zasłużony

Mirabelka mam podobne zdanie jak ty, też uwazam, ze nalezy dzialac kompleksowo sama herbata czy sama deta to troche za malo… jesli chodzi o CLA to sama tez stosuje od jakiegos czasu a do tego cwicze rewgularnie i jestem zadowolna 🙂 mowisz, ze Clarinol jest najskuteczniejszy to dobrze bo wlasnie ten preparat z CLA kupilam 😆 a u ciebie kiedy pojawily sie efekty??

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak schudnąć"

Przewiń na górę