- AutorOdp.
- 22 marca 2008 at 12:48
Co myslicie na temat wymieniania sie ciuchami przez internet? 馃檪
Wystarczy wpisac w google „wymiana ciuchow” a wyskoczy kilka ciekawych stron 馃檪 na kilku forach internetowych znalazlam takze specjalnie przeznaczone do tego dzialy 馃檪A jakie jest wasze zdanie na ten temat? 馃檪
Pozdrawiam, Malinka
22 marca 2008 at 14:25My偶l臋,ze to jest ca艂kiem dobre rozwi膮zanie dla os贸b,kt贸re ci膮gle lubi膮 mie膰 co偶 innego,a niekoniecznie sta膰 je na to.Jesli jets taka mo偶liwo偶c,to czemu nie korzysta膰? 馃檪
22 marca 2008 at 16:22generalnie zgadzam sie z warn, ale sama nigdy nie korzystalam i nie mam zamiaru: po pierwsze niezbyt trafione zakupy praktycznie mi sie nie zdarzaja…
po drugie…to, czego juz nie nosze oddaje tym, ktorzy tego potrzebuja.22 marca 2008 at 16:34No to moze byc ciekawa opcja, ale nie dla mnie. Jakos nie bylabym osobiscie przekonana do tego typu wymiany, nie wiem czemu, jakos czulabym sie zle w „cudzych” ubraniach.
22 marca 2008 at 22:55R贸wniez nie korzysta艂am nigdy z takiej mo偶liwo偶ci…wiem,偶e pewnie nie znalaz艂abym ciuch贸w dla siebie.Ale swoje chc臋tnie odda艂abym,bo mam wiele zachomikowanych ubra艅,w kt贸rych nie chodze i kompletnie nie wiem co z nimi zrobi膰 馃檪
23 marca 2008 at 11:49kuknelam na ta stronke mojeciuchy.pl ale nic fajnego tam raczej nie widze.
idea ogolnie mi sie podoba. tez mam troche ciuchow w ktorych juz nie chodze i ktore mi tylko zasmiecaja szafe;) wiec moglabym sie ich wlasnie w taki sposob pozbyc. bo a noz sie komus spodobaja;)
24 marca 2008 at 08:47ju偶 gdzie偶 cos o tym pisa艂am
owszem dobre rozwi膮zanie ale ja nie wymieniam sie i nie po偶yczam ubra艅 bo to przede wszystkim ma艂o estetyczne
24 marca 2008 at 17:22[usuni臋to_link] wrote:
No to moze byc ciekawa opcja, ale nie dla mnie. Jakos nie bylabym osobiscie przekonana do tego typu wymiany, nie wiem czemu, jakos czulabym sie zle w „cudzych” ubraniach.
ja tak samo
24 marca 2008 at 18:28[usuni臋to_link] wrote:
ju偶 gdzie偶 cos o tym pisa艂am
owszem dobre rozwi膮zanie ale ja nie wymieniam sie i nie po偶yczam ubra艅 bo to przede wszystkim ma艂o estetyczne
estetyczne?
chyba higieniczne…
24 marca 2008 at 18:33mo偶e ja bym swoje ubrania da艂a ta taka stone… ale ja bym tam nic nie kupi艂a 馃檪
25 marca 2008 at 21:14nie widze w tym nic zlego, ale to nie dla mnie,
26 marca 2008 at 09:29ka偶dy robi to co lubi.. ja jednak bym nie skorzysta艂a z takiej opcji 馃檪
26 marca 2008 at 09:34Stronka [usuni臋to_link] wydaje si臋 fajna, ale przeci膮偶ony maj膮 serwer. A i du偶o trzeba poogl膮da膰 偶eby co偶 znale藕膰 dla siebie, ale patrz膮c na rozmiary to bym znalaz艂a co偶 na siebie (34/36). Poszukam p贸藕niej bo za du偶o ogl膮dania 馃檪
- AutorOdp.