Wymienianie ciuchow :)

• Autor
    Odp.
  • Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

Co myslicie na temat wymieniania sie ciuchami przez internet? 馃檪
    Wystarczy wpisac w google „wymiana ciuchow” a wyskoczy kilka ciekawych stron 馃檪 na kilku forach internetowych znalazlam takze specjalnie przeznaczone do tego dzialy 馃檪

A jakie jest wasze zdanie na ten temat? 馃檪

Pozdrawiam, Malinka

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

My偶l臋,ze to jest ca艂kiem dobre rozwi膮zanie dla os贸b,kt贸re ci膮gle lubi膮 mie膰 co偶 innego,a niekoniecznie sta膰 je na to.Jesli jets taka mo偶liwo偶c,to czemu nie korzysta膰? 馃檪

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

generalnie zgadzam sie z warn, ale sama nigdy nie korzystalam i nie mam zamiaru: po pierwsze niezbyt trafione zakupy praktycznie mi sie nie zdarzaja…
    po drugie…to, czego juz nie nosze oddaje tym, ktorzy tego potrzebuja.

Assha
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

No to moze byc ciekawa opcja, ale nie dla mnie. Jakos nie bylabym osobiscie przekonana do tego typu wymiany, nie wiem czemu, jakos czulabym sie zle w „cudzych” ubraniach.

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

R贸wniez nie korzysta艂am nigdy z takiej mo偶liwo偶ci…wiem,偶e pewnie nie znalaz艂abym ciuch贸w dla siebie.Ale swoje chc臋tnie odda艂abym,bo mam wiele zachomikowanych ubra艅,w kt贸rych nie chodze i kompletnie nie wiem co z nimi zrobi膰 馃檪

afro_disiac
    Member
    • Temat贸w: 24
    • Odp.: 720
    • Zas艂u偶ony

kuknelam na ta stronke mojeciuchy.pl ale nic fajnego tam raczej nie widze.

idea ogolnie mi sie podoba. tez mam troche ciuchow w ktorych juz nie chodze i ktore mi tylko zasmiecaja szafe;) wiec moglabym sie ich wlasnie w taki sposob pozbyc. bo a noz sie komus spodobaja;)

Divay
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

ju偶 gdzie偶 cos o tym pisa艂am

owszem dobre rozwi膮zanie ale ja nie wymieniam sie i nie po偶yczam ubra艅 bo to przede wszystkim ma艂o estetyczne

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

No to moze byc ciekawa opcja, ale nie dla mnie. Jakos nie bylabym osobiscie przekonana do tego typu wymiany, nie wiem czemu, jakos czulabym sie zle w „cudzych” ubraniach.

ja tak samo

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

ju偶 gdzie偶 cos o tym pisa艂am

owszem dobre rozwi膮zanie ale ja nie wymieniam sie i nie po偶yczam ubra艅 bo to przede wszystkim ma艂o estetyczne

estetyczne?

chyba higieniczne…

eta
    Member
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

mo偶e ja bym swoje ubrania da艂a ta taka stone… ale ja bym tam nic nie kupi艂a 馃檪

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

nie widze w tym nic zlego, ale to nie dla mnie,

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ka偶dy robi to co lubi.. ja jednak bym nie skorzysta艂a z takiej opcji 馃檪

Julia23
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Stronka [usuni臋to_link] wydaje si臋 fajna, ale przeci膮偶ony maj膮 serwer. A i du偶o trzeba poogl膮da膰 偶eby co偶 znale藕膰 dla siebie, ale patrz膮c na rozmiary to bym znalaz艂a co偶 na siebie (34/36). Poszukam p贸藕niej bo za du偶o ogl膮dania 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Wymienianie ciuchow :)"

Przewi艅 na g贸r臋