jak o siebie dbacie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 34 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    mrowka
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

jestem ciekawa jak o siebie dbacie:) moze to banalne pytanie i porste i oczywiste ale tak z ciekwosci
    zapraszam do postowania

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

o co konkretnie pytasz?

mrowka
    Członek
    • Zasłużony

co robicie aby byc pieknym zadbanym
    jak dbacie o urode

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

a to dwa razy dziennie biore prysznic. buahahaha

i zeby myje:))

Olgus
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Jak dbam o urodę? Co robię by byc piękną?

To proste- operacje plastyczne, do tej pory przeszłam już kilkanażcie a jeszcze ciągle jest wiele do zrobienia. 😉

A tak serio- pytanie nie jest precyzyjne, trudno więc na nie odpowiedziec. Jestem zadowolona ze swojego wyglądu, ze swojej urody, więc… mogę ją podkreżlać odpowiednim makijażem, a o myciu się i myciu zębów to chyba nie należy wspominać? 😉

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

rzeczywiżcie trochę mało konkretne pytanie.

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

@parvati wrote:

a to dwa razy dziennie biore prysznic. buahahaha

i zeby myje:))

Ha ha,nic dodać,nic ująć 😉

mrowka
    Członek
    • Zasłużony

chodzilo mi po prostu co robicie aby uroda Wasza trwała i trwala, moze jakies maseczki upiekszające albo nie wiem chodzicie co jakis czas do kosmetyczki, hmm albo nie wiem uprawiacie sport

na glupie zaczepki mycia zebow nie odpowiadam bo to chyba naturalne

pokahontaz2
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

Peelingi, maseczki (zalezy od potrzeb: np jak jest sucha skora to do suchej skory), solarium, wyrywanie brwi, czasem masaze (jak jest wiecej kasy:P), maseczki i zabiegi na wlosy. Zalezy na ile sobie mozna pozwolic i z czasem i z pieniedzmi.

pokahontaz2
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

Haha sport tez, gorzej z dietami:P:)

googi
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Ze sportów to:
    rower
    basen
    shopping–>mój ulubiony 🙂
    A tak oprócz tego to balsamiki,peelingi,kremiki.Wszystko co może zakonserwowac moje ciałko.

afro_disiac
    Członek
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

o rany – cala strona odpowiedzi nie w temacie. czy to tak trudne pytanie? i co w nim takiego niejasnego?

Jak ja dbam o siebie? Tak żeby nie zniszczyć swojej urody, ale zachować ją jak najdłużej. Dużo dziewczyn które są naturalnie piękne czasem tak pokombinują z tym NIBY dbaniem, że nagle z ładnej dziewczyny robi się potworek. Tak więc nie farbuje włosów, nie używam prostownicy i staram się je oszczędzać (są długie i w naturalnym kolorze ciemnego blondu). Poza tym wg mnie podstawa to ładna skóra – dziewczyna może być chuda albo gruba, ale jak ma ładną skórę to i jedna i druga będzie wyglądać atrakcyjnie. Dlatego też używam regularnie peelingi i balsamy.Bardzo dbam o biust -żeby był jak najdłużej ładny – a jest nienajmniejszy, wiec warto juz teraz zaczac o niego dbac. 2 razy dziennie uzywam krem eveline do biustu i raz dziennie robie mu masaz gabka i naprzemiennie zimnym i cieplym prysznicem. Żeby się lepiej poczuć we własnej skórze raz na jakiż czas funduje sobie parę minutek na solarium, ale z wielkim umiarem! Dbam też szczególnie o stopy – taką mam jakąż dziwną fanaberie:) Jest to czężć ciała którą bardzo w sobie lubię i która mi się podoba, dlatego zawsze staram się mieć stópki w nienagannym stanie;) frenczyk, zrobiony pedicure, przeróżne balsamy do stóp – to dla mnie obowiązkowo. A poza tym no tp cóż – chyba jak każdy:) kąpie się, myję włosy, zęby, staram się być zawsze w miarę ubrana, pachnąca. No i oczywiżcie ruch – to chyba podstawa dbania o siebie. Ja bardzo dużo tańczę dlatego na brak ruchu narzekać nie mogę. To chyba by było na tyle.:)
    Aha i co najważniejsze – nie przesadzam z tym dbaniem. Są w końcu ważniejsze w życiu sprawy niż moje odbicie w lustrze i maseczka raz w tygodniu;)

mrowka
    Członek
    • Zasłużony

o fajnie dzieki jedna soba dala wyczerpujaca odpowiedz jak o siebie dba 🙂

trans 88
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja co 2 dni depiluje całe ciałko bo z racji iz jestem „niby”facetem to mi szybko odrastają włoki, chodze na solarium i do kosmetyczki na pedicure. Jak to cudownie być kobietą:):):)

barbara987
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Ja używam mydło z olejkiem z drzewa herbacianego oraz chmielem(ok.13zł) Rewelacyjne mydło antybakteryjne (woda przegotowana lub niegazowana) do codziennej higieny oraz wspomagania leczenia wielu chorób skóry,po umyciu, nawilżam skórę odżywką nanobase raz w tyg.robie peeling z płatków owsianych,smietany i miodu

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 34 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę