DZIEŃ DZIECKA – Co na prezent ???

• Autor
    Odp.
  • Dominika29
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Macie jakiż pomysł na prezent dla chłopca 11 lat? To mój chrzeżniak i chciałabym mu coż fajnego podarować. Myżlałam o mp3, ale czy to nie za wczeżnie?

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

nigdy nie jest za wczesnie na sluchanie muzyki 18 godzin dziennie :d

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

każdy przecież slucha muzyki, dzieciak też. w czym problem?

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Myżlę,że to fantastyczny prezent i chłopak na pewno będzie skakał z radożci 🙂

Tricky
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

mysle, że takim prezentem sprawisz mu radożć.. dla 11 latka to nie musi być jakiż wypasiony sprzęt za 400 zł, szkoda by było jakby zniszczył czy zgubił
    np. taki będzie ok: [usunięto_link]

b_sylwik
    Member
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

mp3 bedzie w porządku 🙂 mały na pewno się ucieszy

justynkalpl
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 35
    • Bywalec

to napewno dobry pomysl, ale mysle ze warto by bylo przeprowadzic maly wywiad i dowiedziec sie czegos wiecej od samego zainteresowanego na temat wyboru prezentu 😀

Lyliaaa44
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

sądzę, że macie racje… kiedyż to się dawało książki :/
    teraz chłopiec bardziej się ucieszy z jakiegoż elektronicznego gadżetu 🙂

Lyliaaa44
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

o zastanawiałam się, jak to jest naliczane 😀
    widzę, że całkowicie automatycznie :)))

to jestem sobie teraz klapeczką :DDDD

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

ja mojemu 8-latkowi kupiłam takie coż do grania na komputerze
    [usunięto_link]

pralinka
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

ja mojej chrzeżnicy która ma 5 lat kupiłam taki strój [usunięto_link]

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

a co sadzicie na temat kupowania małym dzieciom telefonow komorkowych ?? czy jest jakas granica wiekowa od ktorej mozna sprawic maluchowi taki prezent??

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Zastanawiam się sama… z jednej strony to wygoda, z drugiej ogłupianie dziecka…

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A wedlug mnie kupowanie czyjemus dziecku telefonu komorkowego to glupota. Chyba ze posiada ono juz taki i po prostu dajemu mu nowy model. W przeciwnym przypadku powinno sie zapytac rodzicow tego dziecka czy mozna mu takowy prezent sprawic. Skad wiemy czy rodzice maja zyczenie aby ich dziecko taki sprzet? I to jest tez sprawianie rodzicom kolejnego wydatku ktorego onui moga nie chciec. No bo przeciez ktos karte do tego telefonu kupic musi

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

A wedlug mnie kupowanie czyjemus dziecku telefonu komorkowego to glupota. Chyba ze posiada ono juz taki i po prostu dajemu mu nowy model. W przeciwnym przypadku powinno sie zapytac rodzicow tego dziecka czy mozna mu takowy prezent sprawic. Skad wiemy czy rodzice maja zyczenie aby ich dziecko taki sprzet? I to jest tez sprawianie rodzicom kolejnego wydatku ktorego onui moga nie chciec. No bo przeciez ktos karte do tego telefonu kupic musi

masz racje.

ja w ogole uwazam, ze rowniez blahe prezenty powinno sie konsultowac, jesli chociaz w niewielkim stopniu moga wzbudzac kontrowersje.

przyklad?
    cienie do powiek made in china dla dziewczynek. osobiscie nie uwazam, zeby bylby to odpowiedni prezent dla dziecka w wieku przedszkolnym i bylabym wkurzona, gdyby moje dziecko taki prezent dostalo.

uwazam, ze ZAWSZE lepiej jest kupic dobra, ladne wydana ksiazke dla dzieci niz dac plame i wyskoczyc z tandeta.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " DZIEŃ DZIECKA – Co na prezent ???"

Przewiń na górę