W czym na slub

• Autor
    Odp.
  • Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Idę na slub i wesele siostry ciotecznej pod koniec wrzesnia…Nie lubie spodnic i sukienek.Moja Mama mówi jednak,ze na wesele nie wypada isc w spodniach.A ja mam ochote zalozyc dzinsy,tunike i szpilki.Oczywiscie wszystko eleganckie.Myslicie,ze idac tak ubrana popełnia jakas gafe?Kiedys czytałam,ze na wesele nie nalezy ubierac sie na biało bo ten kolor jest zarezerwowany dla panny młodej….Ale o spodniach nic nie było.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Hmmm… Nie wiem czy dżinsy to dobry pomysł…nie wątpię,że takie zestawienie,jakie opisałaż będzie wyglądać ładnie,ale jednak co do dżinsów na weselu przekonana nie jestem.Spodnie na weselu nie są gafą,to na pewno.Ale zamiast dżinsów wybierz może satynowe rurki? albo luźne szwedy z lnu? no sama nie wiem… jest taki wybór tkanin,że naprawdę powinnaż przemysleć tę kwestie 🙂

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Zgadzam sie z WarnGirl.
    Wiadomo, ze standardowo chodzi sie na wesela w sukienkach, ale skoro masz sie w tym zle czuc to byloby bez sensu. Tylko ze nie zakladaj dzinsow. Eleganckie spodnie beda ok.

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Kurde,nie lubie wesel.Wiekszosc dziewczyn wystroi sie i wygladaja gorzej niz te torty weselne-nie dosc,ze strasznie przeslodzone to jeszcze bez gustu kompletnie.Chciałam zalozyc własnie dzinsowe rurki w czarnym kolorze…W sumie mam tez czarne rurki z materiału.Ale satynowe-never!W kazdym badz razie dziekuje za rady.Pojade na zakupy i znajde moze jakas fajna spodnice.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

czasem trzeba się pożwięcić 😛
    jak nie lubisz spódnic ani sukienek to na pewno znajdziesz jakież eleganckie spodnie..

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

…ale nie dżinsy!!:|

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " W czym na slub"

Przewiń na górę