• Autor
    Odp.
  • malgosia23
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 54
    • Sta艂y bywalec

czy ktos jest rowniez chetny?? 馃檪 kiedys trenowalam (jakies 6 lat temu) biegi na dlugie dystanse, nie wiem czemu przerwalam.
    teraz chce wrocic do biegania, nie tylko ze wzgledu na wage, ale glownie – kondycje, samopoczucie, silna wole 馃檪
    czy ktos tez ma ochote pobiegac? zaczynam od 3 km co 2 dzien 馃檪

ashaa
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Hm ojej w sumie ja powinnam, chce obecnie palenie rzuci膰 馃槈 akurat wiem, 偶e to by mi pomog艂o, wi臋c mo偶e …

szyszq
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 78
    • Sta艂y bywalec

No i ja tez powinnam. Kiedy偶 r贸wnie偶 biega艂am, tak dla kondychy i figury, ale znudzi艂o mi sie, bo nie widzia艂am efekt贸w. Pozatym strasznie mnie to m臋czy艂o. Wol臋 rower

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja te偶 wol臋 o wiele rower. Zreszta o jakie „wiele”… Nienawidze biegac. A rowerem jezdze duzo i czesto. Przyjemne z pozytecznym 馃檪

aish
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Jogging 偶wietna sprawa 馃槈 Kiedy偶 biega艂am codziennie, ale teraz albo nie ma czasu, albo cz艂owiek jest zm臋czony po 10 godzinach w pracy albo si臋 po prostu nie chce… a szkoda

malgosia23
    Member
    • Sta艂y bywalec

dziewczyny, nie znacie si臋 馃槢 馃槢
    bieganie te偶 mo偶e by膰 super przyjemno偶ci膮…. biegniesz sobie parkiem albo lasem i snujesz r贸偶ne plany, wizje, marzenia – dla mnie to ekstra spos贸b na relaks 馃檪

aish, dlatego ja biegam rano, bo po pracy to nie ma szans zebym sie zmobilizowala!

a czy jest tu ktos kto biega ju偶 d艂u偶ej?? bo mam kilka pyta艅 馃檪

samanta
    Member
    • Odp.: 71
    • Sta艂y bywalec

Ja biegam od 2 lat wi臋c pytaj, ale szczerze m贸wi膮c jak myslisz powa偶nie o bieganiu to mo偶e si臋 zapisz na forum po偶wi臋conemu temu zagadnieniu…. np biegajznami albo bieganie.pl 馃檪
    Swoj膮 drog膮, ma艂o w偶r贸d pa艅 na obcasach biegaczek 馃檨 a szkoda! 馃檨

mari_s1
    Member
    • Odp.: 32
    • Bywalec

A bieg艂 kto偶 z was mo偶e na nike human race ? jak wra偶enia ?

malgosia23
    Member
    • Sta艂y bywalec

z tym forum to dobry pomys艂, znalaz艂am w sieci kilka du偶ych serwis贸w po偶wi臋conych bieganiu…. co prawda straszni tam zapale艅cy, ale co tam 馃檪
    na razie wyczyta艂am, 偶e musz臋 podczas biegania spada膰 na pi臋ty, kupi膰 sobie solidne obuwie do biegania i biega膰 regularnie, cho膰 niekoniecznie codziennie 馃槈

samanta
    Member
    • Odp.: 71
    • Sta艂y bywalec

tak trzyma膰 馃檪 ja biegam co drugi dzie艅 5km, czyli 20km tygodniowo. co do but贸w – nike victory spike to m贸j nowy nabytek, w ko艅cu si臋 zdecydowa艂am na profesjonalne buty i nie 偶a艂uj臋.

malgosia23
    Member
    • Sta艂y bywalec

dzi臋ki 馃檪 co do but贸w kt贸re poleci艂a偶 to znalaz艂am w sieci ich reklam臋: [usuni臋to_link]
    niez艂e, co?? 馃檪 馃檪
    a buty rzeczywi偶cie bardzo fajne 馃檪

mari_s1
    Member
    • Bywalec

Reklamy maj膮 偶wietne, jeszcze ta mi si臋 strasznie podoba [usuni臋to_link]

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja nie mam psa niestety i dopoki go nie bede miec…nie bede tez biegac. mimo ze mam gdzie. wlozenie dresu, adidasow i dolaczenie do joggingujacych ludzi wydaje mi sie niesamowitym obciachem i nie moge tego w sobie zwalczyc.

tak samo fitness i liczne rodzaje aerobiku: nie. tyle razy probowalam to oswoic i nic z tego 馃槅

mari_s1
    Member
    • Bywalec

Oj do biegania nie koniecznie pies jest potrzebny 馃檪 moim zdaniem wystarczy mp3 i dobra muzyka 馃檪 a widzia艂y偶cie mo偶e t膮 reklam臋 [usuni臋to_link] ?

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

z tym ze jak napisalam wyzej: to przekracza moje granice obciachu.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " zaczynam biegac"

Przewi艅 na g贸r臋