- Ten temat ma 49 odpowiedzi, 31 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 13 lat, 11 miesi臋cy temu przez
doriska.
- AutorWpisy
- 8 kwietnia 2010 o 11:27 #128950
Pr贸bowa艂am ju偶 odchudza膰 si臋 kilkakrotnie, ale bez wi臋kszych skutk贸w. Odchudzanie jest dla mnie jak szko艂a, wymaga du偶o energii i nie potrafi臋 zag艂uszy膰 mojego g艂odu s艂odyczowego, a jednocze偶nie uczy膰 si臋 na sprawdzian i tu tkwi problem. Jak mia艂am ferie to przez 2 tygodnie schud艂am prawie 3 kg, ale ju偶 od poniedzia艂ku po feriach zapomnia艂am o diecie i wysz艂o tak, 偶e teraz wa偶臋 wi臋cej ni偶 przed feriami (niedu偶o, ale zawsze).
Ja biegam sobie z 3 razy w tygodniu, jem co 3 godziny i robi臋 wszystko, aby nie je偶膰 s艂odyczy. Jem za to wi臋cej warzyw i owoc贸w oraz pij臋 du偶o wody mineralnej. Nie mog臋 si臋 decydowa膰 na diet臋 typowo odchudzaj膮c膮, poniewa偶 jestem nastolatk膮-dojrzewam, dlatego po prostu staram si臋 wdro偶y膰 w moje 偶ycie wi臋cej zdrowego stylu 偶ycia. Z jakim efektem-zobaczymy:)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za to, aby偶 schud艂a tyle ile sobie zak艂adasz.
9 kwietnia 2010 o 00:06 #128951@Moonwalk wrote:
Nie mog臋 si臋 decydowa膰 na diet臋 typowo odchudzaj膮c膮, poniewa偶 jestem nastolatk膮-dojrzewam,
Bez urazy nie wiesz o czym piszesz 馃槈
Spos贸b 偶ywienia nie wyklucza zdrowego stylu 偶ycia.Dobra dieta ma by膰 tak skonstruowana by nie ogranicza膰 warto偶ci od偶ywczych potrzebnych dla organizmu.I wcale ie trzeba wykluczy膰 zaraz s艂odyczy ca艂kowicie i od czasu do czasu mo偶na zje偶膰.Poza tym to raczej s艂odycze nie s膮 dobre je偶li dojrzewasz 馃槈
pzdr9 kwietnia 2010 o 14:55 #128952owszem, mo偶e nie wiem, bo bazuj臋 tylko na tym co znajd臋 w internecie i g艂贸wnie w ksi膮偶kach. ponadto mia艂am na my偶li diety typu: 1000kcal i inne wynalazki.
10 kwietnia 2010 o 01:17 #128953@Moonwalk wrote:
mia艂am na my偶li diety typu: 1000kcal i inne wynalazki.
A tu si臋 z tob膮 zgodz臋 tego to nikomu nigdy bym nie poleci艂 馃檪
14 czerwca 2012 o 16:46 #128954Hej, r贸wnie偶 nienawidz臋 diet, przewa偶nie stosuj臋 diet臋 przez jeden dzie艅, p贸藕niej si臋 zniech臋cam. Wol臋 suplementy. Co do biegania, ostatnio zacz臋艂am pr贸bowa膰 swoich si艂, powiem Wam szczerze, 偶e ci臋偶ko mi to sz艂o.Jak si臋 nie ma kondycji to mo偶na wyzion膮膰 ducha ;)zmobilizowa艂 mnie m膮偶. Na ostatnie urodziny dosta艂am od niego pulsometr timexa i powiem Wam, 偶e teraz biegam dla frajdy aby sprawdza膰 co chwil臋 jak zmieni膮 si臋 puls. Niby zabawa, ale na tyle dobra, 偶e chce mi si臋 biega膰. Wiem, 偶e wiele os贸b korzysta z pulsometr贸w, ja na razie si臋 bawi臋, mo偶e podpowiecie mi jak dok艂adnie korzysta膰 z niego?
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.