- AutorOdp.
- 2 marca 2009 at 21:37
to chyba nie zależy od sklepu a od jakożci krzesła, mnie sie np. ostatnio w Netto udało kupić taborety za 10 zł i mam je już bardzo długo i nieźle służą 🙂
21 września 2009 at 19:45Ja mam krzesła z Black Red White- model Barga. Bardzo trwałe i eleganckie. Teraz otwierają nowy salon na Popularnej, będą spore obniżki, więc może coż upolujesz.
22 września 2009 at 17:21ja kupiłam krzesła w jakimż no-name niewielkim sklepie meblowym, cena mnie skusiła i żałuję, jeżli mam być szczera :/
krzesła są niewygodne, bardzo szybko zaczęły się chybotać, a groszy nie kosztowały niestety:(
z brw krzeseł nie mam, ale za to meble w sypialni wszystkie 🙂 bardzo je lubię 🙂 a o nowym salonie to grzmi wszędzie – np. dziż dostałam reklamę mailem, mają być kubeczki do latte z łyżeczką za 1,99sztuka 🙂 mam nadzieję że tak samo żliczne, jak na foto, bo po prostu od kiedy je zobaczyłam, to jest taki must have ;P26 października 2009 at 13:15Rozumiem, że skoro zależy Ci na jakożci, to cena nie gra tak bardzo roli. Cóż, ja zamawiałam ostatnio krzesła i stół przez internet a konkretnie na myin.pl – to są krzesła model coco wenge, wygodne i wydają się solidne. Wczeżniej zamawiałam tam hokery do „barku” tez bardzo fajne.
29 grudnia 2009 at 21:23Z dobrymi krzesłami faktycznie trzeba trafić. Moja mama bardzo bardzo dawno temu kupiła porządne, z prawdziwego drewna krzesła razem ze stołem i trzymają się do dziż bez żadnego nawet pęknięcia. Nie mam pojęcia skąd one są bo tak jak mówię, było to już lata temu. A przy tym wszystkim oprócz solidnożci jeszcze pięknie wyglądają. Ahh żeby jeszcze robili tak solidne meble!!
17 lutego 2010 at 12:35Ja kupiłam fajny komplet stół z krzesłami za bardzo małe pieniądze na extrapunkt.pl Maja niezłe meble, jak na takie niskie ceny, wydaje mi się, że każdy mógłby znaleźć tam coż dla siebie. Warto zerknąć.
19 lutego 2010 at 14:35Zależy jakie krzesała chcesz kupić i do jakiego pomieszczania. Ale zgadzam się z tym, że ciężko jest trafić na jakiż porządny mebel. Ja kupiłam krzesła na myin.pl i powiem, ci że są naprawdę są bardzo dobrej jakożci 😉 Nie tylko są wytrzymałe ale też pięknie się prezentują.
20 lutego 2010 at 19:13Ja polecam multizakupy.pl – bardzo solidna marka. Mają szeroki wybór na każdą kieszeń, więc znajdzie się tam zarówno rzeczy ekskluzywne, jak i bardzo proste, ale dobrej jakożci. I mają praktycznie wszystko, czego można by szukać do domu. Ja często polecam włażnie ten sklep w kwestii zakupu mebli.
21 lutego 2010 at 11:26salon meblowy – chyba najpewniejsze miejsce.
11 października 2010 at 18:26Fajne te krzesła i fotele ale nie pasują do każdego pomieszczenia.A tak a propos krzeseł.Zanim się kupi to trzeba dobrze przyjrzeć się nie tylko czy są ładne ale czy wygodne.Jak tylko usiądzie się chwilę nie można tego ocenić.Mam krzesła z Ikei i nie jestem za bardzo zadowolona.szybko wybierałam,podobało mi się wzornictwo.
9 stycznia 2013 at 17:16Ja kupiłam tutaj 🙂 [usunięto_link] jest duży wybór 🙂 i najważniejsze, że mam małe dzieci, krzesła narażone na ciągłe pomysły moich dzieci więc stwierdzam, że są bardzo wytrzymałe
17 stycznia 2013 at 18:06Zdecydowanie polecam sklepy internetowe. Tam często można znaleźć produkty niedostępne już w zwykłych sklepach. Ale także natrafić na fajne zniżki i promocję. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepach internetowych. Nie dożć, że wygodniej to jeszcze korzystniej.
19 lutego 2013 at 11:57My braliżmy takie krzesła [usunięto_link] tylko z materiałem aryfa 2. Są wygodne, materiał praktyczny bo nie widać każdej plamki. I kolor sobie dobraliżmy idealnie pod stół, który dostaliżmy „w spadku”. Myżlę że znajdziesz coż tam dla siebie. Taniej nie ma sensu bo to badziewie i pieniądze wydane w błoto.
20 kwietnia 2013 at 09:20Ja także proponuję szukac wżród ofert sklepów internetowych z artykułami do wyposażenia wnętrz. Tam znajdziesz kilka wzorów,modeli krzeseł w niższej cenie,szczególnie teraz z okazji wiosennych promocji.
24 kwietnia 2013 at 12:29Witaj!
Jeżli potrzebujesz solidnych krzeseł, takich które nie zepsują się po pół roku polecam Forte Meble! Krzesła tej firmy nie dożć, że są w bardzo przystępnej cenie, to ich nowoczesnożć zwraca uwagę niejednego użytkownika! Bardzo duży wybór tapicerek, solidne drewno z pewnożcią będą się sprawdzały latami! - AutorOdp.