- AutorOdp.
- 25 kwietnia 2013 at 15:26
Ja mogę pochwalić sklep w którym ostatnio kupowałam krzesła do jadalni. I nie, nie była to Ikea. 😉 Zrobiliżmy dużą głupotę, bo kupiliżmy oddzielnie stół do jadalni, a potem szukaliżmy do niego krzeseł. I szukaliżmy, szukaliżmy i znaleźć nie mogliżmy. Kupno w zestawie jest chyba jednak łatwiejsze. 😀 Ale znaleźliżmy w końcu w sklepie Esencja Concept Store cztery krzesła takie stylizowane na krzesła Elbow Chair Hans Wegner, które mi się kiedyż bardzo podobały i idealnie do stołu pasują. Obsługa też w sklepie była miła, bo sami mi zaproponowali te krzesła mówiąc włażnie, że pasują.
2 czerwca 2013 at 10:35Ja mam Z Ikei.
16 września 2013 at 14:29ja moge polecić dobre jakożciowo meble i oryginalny design 🙂 meblenova 🙂
17 września 2013 at 10:17najlepiej poszukać sobie krzeseł w sieci … bo modeli i producentów jest cała masa, a dzięki temu łatwo znajdzie się wzór jaki się chce mieć w swoim domu. Bo przecież każdy ma inny gust i inne modele jest w stanie zaakceptować 🙂
31 lipca 2014 at 10:46Wszystko zależy do tego jaki budżet przewidzieliżmy na ten cel no i rzecz jasna o jakie krzesła nam chodzi. W sklepach internetowych możemy znaleźć je taniej i sam wybór także mamy szeroki,więc warto.
1 października 2014 at 09:16Najważniejsze,że jesteż z nich zadowolona,w końcu o to włażnie chodzi,prawda? 🙂 Są bardzo ładne,możesz napisać tak dla czystej ciekawożci ile kosztowały?
6 października 2014 at 13:27Zgadza się,krzeseł jak i pozostałych dodatków do naszego domu warto poszukać w sklepach internetowych,z racji tego że mamy jesień,to znajdziemy szeroki wybór i ceny także będą atrakcyjne w promocji.
27 listopada 2014 at 11:48Przede wszystkim kierujcie się własnym gustem bo jeżeli tylko cena Wam odpowiada to nic innego jak kwestia decyzji,kolorystycznie do podłogi moim zdaniem każde będą tutaj pasować
9 grudnia 2014 at 20:19Ja zastanawiam się nad zakupem takich krzeseł [usunięto_link]. Na pewno będą bardzo wygodne. Jak Wam się podobają?
15 grudnia 2014 at 15:58Też niczego sobie,grunt jak ktoż słusznie pisze powyżej- aby to włażnie Wam się podobały i tego należy się trzymać. Teraz okresie przedżwiątecznych promocji znajdziecie wiele artykułów w zdecydowanie niższej cenie,zapraszamy także do nas:)
17 stycznia 2015 at 20:07Ja długo szukałam krzeseł i kupiłam je w [usunięto_link]. Możecie sobie zobaczyć, jakie meble tam mają, może też wybierzecie coż dla siebie.
25 stycznia 2015 at 18:36Czeżć, ciekawe modele widziałam na [usunięto_link]. Osobiżcie kupiłam tam niedawno zestaw mebli do jadalni. Są o tyle fajni, że mają ogromny wybór i niskie ceny co się rzadko zdarza. Jestem bardzo zadowolona z moich mebli dlatego polecam serdecznie 😉
1 lutego 2015 at 09:11Duży wybór i fajnych mebli widziałam w Bodzio, lub zamówić
28 lutego 2015 at 10:48Mnie dożwiadczeni nauczyło że jak kupować krzesło to najpierw na nim usiażc i zobaczyć czy wygodne.
18 marca 2015 at 23:46W ikea jest duży wybór w konkurencyjnych cenach.
- AutorOdp.