• Autor
    Odp.
  • hanna_f
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

Ja mogę pochwalić sklep w którym ostatnio kupowałam krzesła do jadalni. I nie, nie była to Ikea. 😉 Zrobiliżmy dużą głupotę, bo kupiliżmy oddzielnie stół do jadalni, a potem szukaliżmy do niego krzeseł. I szukaliżmy, szukaliżmy i znaleźć nie mogliżmy. Kupno w zestawie jest chyba jednak łatwiejsze. 😀 Ale znaleźliżmy w końcu w sklepie Esencja Concept Store cztery krzesła takie stylizowane na krzesła Elbow Chair Hans Wegner, które mi się kiedyż bardzo podobały i idealnie do stołu pasują. Obsługa też w sklepie była miła, bo sami mi zaproponowali te krzesła mówiąc włażnie, że pasują.

skowronka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Ja mam Z Ikei.

metka99
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

ja moge polecić dobre jakożciowo meble i oryginalny design 🙂 meblenova 🙂

monicca
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

najlepiej poszukać sobie krzeseł w sieci … bo modeli i producentów jest cała masa, a dzięki temu łatwo znajdzie się wzór jaki się chce mieć w swoim domu. Bo przecież każdy ma inny gust i inne modele jest w stanie zaakceptować 🙂

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Wszystko zależy do tego jaki budżet przewidzieliżmy na ten cel no i rzecz jasna o jakie krzesła nam chodzi. W sklepach internetowych możemy znaleźć je taniej i sam wybór także mamy szeroki,więc warto.

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Bywalec

Najważniejsze,że jesteż z nich zadowolona,w końcu o to włażnie chodzi,prawda? 🙂 Są bardzo ładne,możesz napisać tak dla czystej ciekawożci ile kosztowały?

Moje-ezakupy_pl
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Zgadza się,krzeseł jak i pozostałych dodatków do naszego domu warto poszukać w sklepach internetowych,z racji tego że mamy jesień,to znajdziemy szeroki wybór i ceny także będą atrakcyjne w promocji.

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Bywalec

Przede wszystkim kierujcie się własnym gustem bo jeżeli tylko cena Wam odpowiada to nic innego jak kwestia decyzji,kolorystycznie do podłogi moim zdaniem każde będą tutaj pasować

king12
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja zastanawiam się nad zakupem takich krzeseł [usunięto_link]. Na pewno będą bardzo wygodne. Jak Wam się podobają?

Euro-Zakupy
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Też niczego sobie,grunt jak ktoż słusznie pisze powyżej- aby to włażnie Wam się podobały i tego należy się trzymać. Teraz okresie przedżwiątecznych promocji znajdziecie wiele artykułów w zdecydowanie niższej cenie,zapraszamy także do nas:)

oliwia32
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja długo szukałam krzeseł i kupiłam je w [usunięto_link]. Możecie sobie zobaczyć, jakie meble tam mają, może też wybierzecie coż dla siebie.

thebata
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Czeżć, ciekawe modele widziałam na [usunięto_link]. Osobiżcie kupiłam tam niedawno zestaw mebli do jadalni. Są o tyle fajni, że mają ogromny wybór i niskie ceny co się rzadko zdarza. Jestem bardzo zadowolona z moich mebli dlatego polecam serdecznie 😉

calinecka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Duży wybór i fajnych mebli widziałam w Bodzio, lub zamówić

Lucy88
    Member
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Mnie dożwiadczeni nauczyło że jak kupować krzesło to najpierw na nim usiażc i zobaczyć czy wygodne.

PiotrP
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

W ikea jest duży wybór w konkurencyjnych cenach.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Gdzie kupic krzesła?"

Przewiń na górę