Paula- Od dziż – kopia Edyty Górniak?? Co sądzicie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 34 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    closer
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Ciekawi mnie jak postrzegacie Paule w jej numerze Od dziż- czy to żywa kopia Edyty Górniak, głos, wygląd, styl i sposób mówienia… czy tylko ja mam takie wrażenie??;)

Nie ma to jak darmowy PR na plecach gwiazdki już dobrze znanej 😈

tutka13
    Członek
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Pierwszy raz jak usłyszałam tą piosenkę na Vivie, od razu wiedziałam, że to Edyta Górniak. Jednak po obejrzeniu dalszej czężci teledysku… to nie była ona. A głos ma identyczny. Piosenka w miarę mi się nawet podoba 🙂 Ujdzie =P

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

No włażnie, dziewczyny, wyjęłyżcie mi to z ust. Gdy pierwszy raz odsłuchałem tej Paulli, nie mogłem wyjżć ze zdziwienia, że ma taki podobny głos do Górniczki. Jej piosenki nawet mi się podobają, choć przy takiej muzie nie spędzam długich godzin, hehe¦ Są takie osobiste, kobiece, nasycone realnym życiem, mimo to bardzo emocjonalne¦ zresztą, z tego co słyszałem, pisane na podstawie własnych przeżyć. Oprócz ˜Od dziż fajna jest też ˜Kolęda dla Ciebie i parę innych, ale nie pamiętam tytułów.

Do tego powiem Wam na ucho, że na pierwszy rzut oka osobowożć Paulli bardziej mi się podoba, niż Edyci. No, ale powiedzmy “ takie tylko moje pierwsze wrażenie¦

Mi
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

I ja również dałam się nabrać słuchając w radiu piosenki Od dziż, ze to Górniak żpiewa. Jednak trochę mi nie pasowało i byłam zawiedziona że edyta nie dała pełnego popisu swoich możliwożci.
    Bardzo nie podoba mi się ta piosenka. Jest taka jakaż strasznie weselna, ten wstęp melodyczny i słowa.

aguus_
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

@hard-man wrote:

No włażnie, dziewczyny, wyjęłyżcie mi to z ust. Gdy pierwszy raz odsłuchałem tej Paulli, nie mogłem wyjżć ze zdziwienia, że ma taki podobny głos do Górniczki.

Górniakowej, a nie Górniczki jak już coż.

co do piosenki, to słuchałam, ale jakoż mnie nie zachwyciła. może dlatego, że to nie mój styl muzyczny. ale podobieństwo do E. G. jest wielkie.

Elizabeth
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 16
    • Bywalec

wiele osób słyszących tą piosenkę, mówiło mi że to E. Górniak, faktycznie uważam ze mają podobne głosy. 😀 😀 😀

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Jak pierwszy raz usłyszałam jej jakąż piosenkę to akurat siedziałam u kumpeli. I sobie na głos mówię „kurcze nie wiedziałam, że Górniak ma taką piosenkę”. Na co kumpela do mnie „ej ale to przecież nie Górniak tylko Paula czy jak jej tam”. Szczęka spadła mi do samej ziemi.

silenta
    Członek
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

dla mnie ta piosenka jest bardzo kiepska, nawet jak na Górniak. dziwiłam się początkowo, że Górniak aż taki s**** wypużciła. potem się dowiedziałam, że to nie Edzia, tylko Paulina Ignasiak, którą pamiętam z „idola” – doszła do etapu klubowego i ciągle płakała – jak była szczężliwa to płakała i jak była smutna to płakała. nic nadzwyczajnego. wkurzyłam się tylko, że w swoich boigrafiach wypisuje, że doszła do żcisłego finału (a w innych, że tylko do finału) idola, tym czasem dotarła jedynie do etapu klubowego, czyli ćwierćfinałów.
    ale zgadzam się – kopiuje Górniak jak może. a raczej jej realizatorzy, którzy nakładają jej masę efektów na wokal. bo z tego co pamiętam przed pięciu laty ta dziewczyna miała nieco inną barwę – a to się tak łatwo nie zmienia.

monika22
    Członek
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

A ja myżlałam ze to spiewa edzia,czesto słysze ta piosenke w radiu i dałabym sobie ręke uciąc ze to edzia,ale jaja normalnie podróba jak nic.identyczna jak edzia!!!!

Anka81
    Członek
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Faktycznie głos podobny, nie wiem czy widziałyżcie majówkę z tvn -można było jej posłuchać , ja jednak wolę Edytę 😀

monika22
    Członek
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

dokładnie nie ma to jak edzia:):)

mo-nia
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Jak dla mnie takie kopiowanie to po prostu porażka! Nie umie sama niczego wymyżleć więc udaje kogoż kim nie jest 👿 to już lepsza Mandaryna, przynajmniej nikogo nie udaje 😛

Blk
    Członek
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

@silenta wrote:

dla mnie ta piosenka jest bardzo kiepska, nawet jak na Górniak. dziwiłam się początkowo, że Górniak aż taki s**** wypużciła. potem się dowiedziałam, że to nie Edzia, tylko Paulina Ignasiak, którą pamiętam z „idola” – doszła do etapu klubowego i ciągle płakała – jak była szczężliwa to płakała i jak była smutna to płakała. nic nadzwyczajnego. wkurzyłam się tylko, że w swoich boigrafiach wypisuje, że doszła do żcisłego finału (a w innych, że tylko do finału) idola, tym czasem dotarła jedynie do etapu klubowego, czyli ćwierćfinałów.
    ale zgadzam się – kopiuje Górniak jak może. a raczej jej realizatorzy, którzy nakładają jej masę efektów na wokal. bo z tego co pamiętam przed pięciu laty ta dziewczyna miała nieco inną barwę – a to się tak łatwo nie zmienia.

haha, dzięki za przypomnienie Idola sprzed lat 😀
    ale prawda – można je pomylić..

poduszyciel
    Członek
    • Tematów: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

W jaki sposób udaje Edytę? W taki że ma podobny głos? Ma zupełnie inne piosenki.

prince82
    Członek
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Zgadzam się. Glos Pauli jst bardzo podobny do Edyty Gorniak i podejrzewam, ze wlasnie na tym wybije się ta dziewczyna. Stala się taka tansza alternatywa Edyty, chociaz brakuje jej jeszcze naprawde wiele

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 34 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę