• Autor
    Odp.
  • magdalen
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Nie no, litożci…Samo to, że nie ma dziewucha pomysłu na siebie jest marne i kiczowate. świadczy to tylko o jej lenistwie. Owszem głos ma ładny, ale tylko dlatego, że nażladuje E.Górniak, do czego nawet nie potrafi się przyznać. Jest tanią podróbą prawdziwej klasyki. E. Górniak musiała długo i ciężko pracować na taką opinię jaką obecnie ma. Jest żwietną piosenkarką z fantastycznym głosem. Porównajcie zdjęcia obu pań. Paula ewidentnie „robi się” na Edytę. A skala 5 oktaw, którą niby wyciąga, to chyba jej się przyżniła 🙂 Ale skoro nieczyste, wysokie dźwięki, żpiewane z widocznym wysiłkiem uważa za żpiew, to raczej nie brała lekcji z emisji głosu.
    Nie ma tu co porównywać, ale skala Justyny Steczkowskiej to 4,5 oktawy!
    Więc nawet o takiej skali Paulla może sobie pomarzyć.
    Po co przechwala się nadludzką skalą, jeżli zażpiewanie,1,5-2-oktawowej piosenki „czysto” nastręcza tyle trudnożci?

całkowicie się zgadzam!!

floga
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Myslę,że nawet nie w tej piosence,ale w ogole…z tym,że uważam,iż Paula zawdziecza to wszystko po prostu swojej barwie głosu-podobnej do barwy Górniak..ja pierwszy raz slyszac ta piosenke w radio,myslałam,że to nowa piosenka Edyty górniak:-|

WeselneZaplecze
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 98
    • Zapaleniec

Przyznam, że gdy pierwszy raz usłyszałam piosenkę Pauli byłam żwięcie przekonana, że to Edyta Górniak. Mają tak bardzo podobny głos, że ciężko go od siebie odróżnić.

marta_29
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

ciężko powiedzieć czy ją kopiuje, raczej ma podobno głos, nie sądzę żeby prawdziwy artysta chciał być do kogoż podobny

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Paula- Od dziż – kopia Edyty Górniak?? Co sądzicie"

Przewiń na górę