- AutorOdp.
- 29 listopada 2009 at 19:08
O nie! Ja kupiłam też koreański sprzęt, ale dobrze że LG, a nie Samsunga. 😉
2 grudnia 2009 at 13:01jestem w szoku, nie słyszałam o tym 🙄
mamy zamiar na żwięta zrobić sobie prezent w postaci nowej lodówki, teraz już samsung na pewno nie wchodzi w grę 🙄22 stycznia 2010 at 07:24I jak tam plany? Zrealizowałaż – masz nową lodóweczkę? Napisz jak sie sprawuje 🙂
25 stycznia 2010 at 16:40niestety w wyżcigu niezbędnych rzeczy do kupienia wygrał telewizor, więc lodówka czeka jeszcze 2 miesiące, ale póki co jesteżmy zdecydowani na tą: [usunięto_link]
25 stycznia 2010 at 22:29A jaki kupiłaż? 🙂 Bo moi rodzice chcą na rocznicę zaszaleć i włażnie się rozglądają… Te cienkie LG Scarlet tacie się strasznie podobają, więc teraz szał w domu pt. „co by tu, gdzie by tu i za ile kupić” 😉
27 stycznia 2010 at 13:42mamy plazmę, ale te LED też są fajne, jedno mogę powiedziec na pewno, warto kupic z sieci, nawet z kurierem i ubezpieczeniem przesyłki wyszło nam taniej o jakież 300 zł niż w sklepie stacjonarnym
28 stycznia 2010 at 19:57Ja tez chciałabym taki wieszany na żcianę, to niezła oszczędnożc miejsca. W końcu koniec z tymi szafkami pod tv…A ile cali wybieracie?
29 stycznia 2010 at 15:2242″, chociaż TŻ uznał, ze jednak 50″ byłby lepszy… moze i by był, ale do wielkiego salonu, a nie kiedy kanapę i nas dzieli od tv co najwyżej 3 metry 😉 ja jestem zadowolona 🙂
31 stycznia 2010 at 20:32No w moim przypadku raczej więcej niż 42 nie będzie… Bo i po co? 🙂 Dokładnie tak jak Dorota mówi, do wielkiego salonu to nawet i większy, ale przecież trzeba mierzyć siły na zamiary 😉
31 stycznia 2010 at 22:1042 albo 47 dla mnie byłoby idealne 🙂 Ostatnio zacząłem oglądać filmy w formacie fullHD…coż pięknego:D Widać każdy najmniejszy szczegół w filmie 😛
5 lutego 2010 at 12:24no nie jest, szwagier ma 32″ i niby jest ok, ale ja już się zdążyłam przyzwyczaić do 42″ 😉 wiecie, do dobrego człowiek się szybko przyzwyczaja 😉
14 lutego 2010 at 12:30Warto byłoby wrócić do tematu lodówek….bo na temat tv mozna pisac i mówic, bo teraz są cudeńka na rynku i jak głoszą najnowsze badania sprzedaz telewizorów wzrasta. 😉
Zerknijcie na coraz to kolorowsze lodówki: [usunięto_link][url] 😀15 lutego 2010 at 13:10fajne są te naklejki, na laptopa sobie zamówiłam, na starą lodówke kupować nie będę, bo niedługo będzie nowa, a nowej oklejać nie będę, no chyba, ze mi się znudzi 🙂
zresztą niektóre lodówki to aż szkoda oklejać, np. te art flower z LG 🙂16 lutego 2010 at 15:36czarna też ma kryształki? bo na czerwonej to widziałam….
18 lutego 2010 at 10:44i już widać, ze biała też ma kryształki, tak wywnioskowałam z tekstu…
fajne są, co tu kryć, swoją drogą zobaczcie na jakie luksusy teraz ludzi stać 🙂 te lodówki wcale nie są jakież kosmicznie drogie, a pamiętam jak swojego czasu mój szef sobie taką side by side kupił, ile było gadania, że takiego to stać itd 😆 - AutorOdp.