- AutorOdp.
- 13 września 2010 at 12:29
Ja na szczężcie nie muszę nosić:) Ale wydaje mi się ,że to strsznie nie wygodne tak się obciskać.
13 września 2010 at 12:37[usunięto_link] wrote:
Ja na szczężcie nie muszę nosić:) Ale wydaje mi się ,że to strsznie nie wygodne tak się obciskać.
😀
13 września 2010 at 12:39Nic nie poradzę, że lubię luz;) No może za wyjątkiem dżinsów:)
13 września 2010 at 12:47[usunięto_link] wrote:
Nic nie poradzę, że lubię luz;) No może za wyjątkiem dżinsów:)
Ależ nie mam nic przeciwko ,a nawet mi się to podoba 😉
15 listopada 2010 at 13:48Ja polecam rajstopy wyszczuplające Twice Up firmy Knittex. Dzięki specjalnej konstrukcji modelują figurę i podnoszą pupę. Nie robią żadnych wałeczków i prezentują się naprawdę efektownie 🙂
15 listopada 2010 at 17:29@Marysieńka wrote:
Ja polecam rajstopy wyszczuplające Twice Up firmy Knittex. Dzięki specjalnej konstrukcji modelują figurę i podnoszą pupę. Nie robią żadnych wałeczków i prezentują się naprawdę efektownie 🙂
A są w ciekawych kolorach;)?
16 listopada 2010 at 13:47Rajstopki Twice Up są w beżach , brązach, grafitach i czerni. Tutaj możesz sama zobaczyć 🙂
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxedit
jakubek15 stycznia 2011 at 18:40Ja ostatnio kupowałam bieliznę w sklepie xxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Bardzo zaskoczyły mnie ceny, miłą obsługa, dobry kontakt. Pan z którym rozmawiałam cierpliwie mi tłumaczył, jaki rozmiar stanika powinnam sobie wybrać.
edit
jakubek11 lutego 2011 at 15:56Co do bielizny wyszczuplającej to na co dzien nadaje się fajny bezszwowy gorsecik z firmy Mitex ELITE IV, na większe wyjżcie typu wesele lub imprezkę mogę polecić Gorset Super talia także firmy Mitex . Ma on pionowe fiszbiny, które przytrzymują gorset na miejscu, ma regulację na haftki w kroku i jest wykonany z mocno uciskającej dzianiny. Wg mnie należy wybierać z tych oby rzeczy rozmiar o jeden mniejszy. Kupowałam ostatnio w sklepie xxxxxxxxxxxxx
edit
jakubek13 czerwca 2012 at 20:05Bielizna wyszczuplająca nie tylko zmniejsza nasze rozmiary, ale i modeluję sylwetkę, eksponuje zalety a ukrywa wady. Wybierając bieliznę wyszczuplającą powinno sie wziąć pod uwagę typ posiadanej sylwetki oraz efekt jaki chce się uzyskać, czy zamiarem jest tylko uzyskanie płaskiego brzucha, czy może także zgrabnych pożladków i szczupłych ud.
16 lipca 2012 at 18:34Odcinają się na biodrach przynajmniej w moim przypadku ale tragedii nie było :))
25 listopada 2012 at 22:18Radziłabym się dobrze zastanowić przed zakupem tego typu bielizny i wybrać ten, który się cieszy większą ilożcią pozytywnych opinii. Bo np spotkałam się już z wieloma negatywnymi komentarzami jeżli chodzi o tego typy pasy wyszczuplające. Kobiety skarżyły się, że pas wcale nie spłaszcza brzucha, że robią się przez niego fałdy , etc.
27 listopada 2012 at 12:31A widziałyżcie majtki wyszczuplające w lidlu? Fajne?
1 lutego 2013 at 17:12A ja polecam gorsety. Jak dla mnie najlepiej modelują figurę i ukrywają jej mankamenty.
11 lutego 2013 at 22:21No niestety jak kobieta chce być piękna to musi trochę pocierpieć. Do noszenia pasów wyszczuplających czy innej bielizny wyszczuplającej można się przyzwyczaić. Ale trzeba pamiętać, że ona również musi być dobrze dobrana.
- AutorOdp.