- AutorOdp.
- 25 marca 2015 at 12:09
Jeżeli chodzi o bieliznę wyszczuplającą,to także jestem jej zwolenniczką,oczywiżcie nie zakładam cały czas,ale powiedzmy 2-3 razy w tygodniu kiedy zachodzi taka potrzeba i znakomicie spełnia swoją rolę.
31 marca 2015 at 10:13Ja np. nie dam rady w takiej chodzić bo mnie gniecie i jest mi nie wygodnie.
16 października 2015 at 07:19Bielizna wyszczuplająca wcale nie musi być nieywgodna, dobrze dobrana działa cuda 🙂 zajrzyjcie tutaj [usunięto_link] sama przetestowałam i jestem bardzo zadowolona, wyszczuplające mogą być majtki, gorsety albo cale halki i nawet rajstopy 😉 Polecam!
16 października 2015 at 11:53Bardzo fajna sprawa powinni dać nobla temu kto ją wymyżlił 😀 A tak na poważnie jest bardzo przydatna może czasami trochę niewygodna ale dzięki niej można naprawdę fajnie się ubrać i nikt nie zauważy że ją mamy na sobie.
19 października 2015 at 11:54Ja kupiłam ostatnio majtki wyszczuplające ale tylko ze względu na to że kupiłam dożć obcisłą sukienke na wesele i chciałam przykryć co nie co 😉 zamówiłam je na [usunięto_link] Swietna obsługa, polecam 🙂
22 listopada 2016 at 14:26Wg mnie jest to super rozwiązanie. Bo nawet jeżeli nie chodzi o samo wyszczuplenie, to dzięki takiej bieliźnie nic się nie odbija itp 😉
No i fajnie modeluje sylwetkę.
Mam, używam i sobie chwalę 😉 - AutorOdp.