- AutorOdp.
- 26 stycznia 2011 at 10:54
Ja uważam, że jestem całkiem żrednim kierowcą. Do tej pory, roku jazdy autem jeszcze czuje stres i nie mogę się do końca wyluzować, chociaż jazda autem sprawia mi przyjemnożć. O polskich kierowcach mam dobre zdanie:), na pewno są lepsi niż kierowcy włoscy:P
30 stycznia 2011 at 13:48Tragicznie jeżdżą. W miastach wpychają się na sąsiedni pas, przejeżdżają na czerwonym żwietle przez skrzyżowanie. Na dalszych trasach ZAWSZE widzę kogoż, kto jadąc z naprzeciwka wyprzedza w ostatniej chwili na trzeciego. Wku… mnie to niemiłosiernie, bo jeżli taki debil sam się uszkodzi to pół biedy- nie będzie mi go żal. Ale niestety przeważnie przy okazji giną ludzie, którzy jeżdżą normalnie. Nie wiem, skąd się biora takie typy bez wyobraźni 👿
23 lutego 2011 at 20:53masakra jednym słowem ,a wiem co mówię ponieważ jestem kierowcą jednożladu i to jak jesteżmy traktowani na asfalcie -tragedia :nono szkoda gadać co zapuszkowani w swoich pięknych samochodach myżlą . A w mojej maszynie drzemie trochę koników i naprawdę czasami mam ochotę je wszystkie obudzić i pogonić samochodziarzy ,mają szczężcie ,że ja uwielbiam jazdę a nie szybkożć . Jednym słowem gro ludzi zachowuje się jak by byli na asfaltowej pustyni gdzie nie ma zasad 🙁 robaszek
- AutorOdp.