• Autor
    Odp.
  • ashley0022
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

mam taki problem. Otoz mam bardzo jasne blekitne oczy a moje brwi sa bardzoooo ciemne i wyglada to strasznie nie naturalnie. chcialabym nieco „rozjasnic” brwi.kolezanka powiedziala mi zebym nalozyla brazowa henne to beda troche jasniejsze. czy uwazacie ze ma racje i to cos da?? czy zancie jakies inne sposoby?? Rolling Eyes

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

jesli masz ciemne włosy to niech tak zostanie ale jesli jestes blondynką to wypróbuj henne brazową

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

mam brazowe wlosy z blond i czarnymi pasemkami. siostra mi powiedziala ze od brazowej henny beda jeszcze ciemniejsze 🙄

mia1980
    Member
    • Maniak

tzn. twój naturalny kolor to brazowy a masz teraz balejaż[czarne i bląd]. Jeżli masz zbyt grube i zarazem czarne brwi to nadaj im kształt[lekko zwęź] a jeżli chodzi o henne to ja kiedys robiłam sobie na rzęży i raz mi sie zdarzyło na brwi tylko ze czarną. Sprubuj sobie zrobić tą brązową. Kupisz ją w każdym kosmetycznym[wsypujesz odpowiednia ilożc do jakiegoż pojemniczka i rozpuszczasz ją w wodzie utlenionej do konsystencji papki tylko takiej rzadszej możesz ja nałożyć szczoteczką do rzęs i nie radzę abyż pobrudziła sobie skóre przy brwiach bo nieciekawie to bedzie wyglądać]

mia1980
    Member
    • Maniak

no ale z drugiej strony jesli zafarbujesz brwi na brąz a rzęsy czarne włosy praktycznie ciemne to wtedy dopiero bedzie wyglądać nienaturalnie.

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

robilam juz sobie kiedys czarna henne (boze jaka ja glupia bylam 🙄 )

MidianOna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Polecam oklady z rumianku… rumianek rozjasnia 🙂
    moja kolezanka tak robila, jej pomoglo.. wiec.. 🙂

Kingusia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 17
    • Bywalec

hmm teraz to zazwyczaj każda chce mieć ciemne brwi, i nawet przy blond włosach to fajnie wygląda. najlepiej spytaj się kosmetyczki co by ci poleciła, żeby rozjażnić oprócz tej henny

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

u mnie to okropnie wyglada- tak jagbym je na maxa wytuszowala 😥

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

co ci powiem tez mam niebieskie oczy brwi mam czarne…. wlosy „siwa”
    maluje brwi na czarno i podkreslam rzesy… i mi sie podoba i innym tez.. aha.. maluje oczy bardziej na braz… z jasnego do ciemnego i jest ok..

ashley0022
    Member
    • Zapaleniec

bo niektorym moze to pasowac ale mnie strasznie szpeci. wygladaja tak jagbym je jakas oliwa natarla 😥

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " brwi.pomocy!!"

Przewiń na górę