- AutorOdp.
- 28 stycznia 2012 at 17:13
mam problem a mianowicie chodzi o to ze moj facet zwraca uwage na inne kobiety nie byloby nic w tym dziwnego ale robi to glosno nawet przy mnie nie zwraca uwagi na to ze ja stoje obok niego czy ide obok… Padaja takie wyrazenia jak ale swinia, jakie cycunie, jaka dupeczka ja mam juz tego serdecznie dosc i nie wiem jak to zmienic????? jak myslicie????Nie zerwe z nim bo go za bardzo kocham:) i nie chce!!!!!! poprostu chce zwrocic jego uwage na moja osobe….
28 stycznia 2012 at 20:05Czasem to ręce opadają jacy Ci faceci są tragiczni…. Ok – rozumiem, że facet, który ma dziewczynę nie przestaje nagle reagować na inne kobitki, że dalej mu się podobają inne. Ale bez przesady. Takie komentarze przy swojej kobiecie są nie na miejscu. Gdzie tu szacunek????? Wiesz co, skoro dalej chcesz być z takim typkiem, co ma sobie za nic Ciebie, to ok. Moja rada: zacznij ty notorycznie komentować innych gożci. Ale ciacho, ale bym mu loda zrobiła, ale bym na niego siadła, ale przystojniaczek, ale ma zgrabną dupę, oglądaj się za każdym mijanym facetem, żliń się na jego widok i rób mażlane oczy. Dopiero dotrze do Twojego Pana
30 stycznia 2012 at 12:34Dokładnie wypróbuj jego taktykę! Zobaczymy, czy zaboli to jego dumę 😆 Później mała rozmowa i może facet doceni to, że jesteż obok niego i nie będzie oglądał się za innymi, a tym bardziej komentował tego i owego.
2 lutego 2012 at 11:24[usunięto_link] wrote:
Czasem to ręce opadają jacy Ci faceci są tragiczni…. Ok – rozumiem, że facet, który ma dziewczynę nie przestaje nagle reagować na inne kobitki, że dalej mu się podobają inne. Ale bez przesady. Takie komentarze przy swojej kobiecie są nie na miejscu. Gdzie tu szacunek????? Wiesz co, skoro dalej chcesz być z takim typkiem, co ma sobie za nic Ciebie, to ok. Moja rada: zacznij ty notorycznie komentować innych gożci. Ale ciacho, ale bym mu loda zrobiła, ale bym na niego siadła, ale przystojniaczek, ale ma zgrabną dupę, oglądaj się za każdym mijanym facetem, żliń się na jego widok i rób mażlane oczy. Dopiero dotrze do Twojego Pana
Lepiej bym tego nie ujął!:)
Co jak co- faceci bywają hmm głupi? Ale są przeczuleni na tym punkcie i myżlę, że automatycznie zrozumie co czuje. Chociaż ja bym poszukał kogoż nowego w takiej sytuacji chyba że się ludzie dogadają że komentarze na temat innych tyłeczków im nie przeszkadzają.4 listopada 2013 at 19:20Ja bym go kopnela w tylek…
16 listopada 2013 at 21:00To nie facet tylko swinia……
18 listopada 2013 at 01:34tego szukałam, bardzo dobrze napisane, dzięki !
19 listopada 2013 at 11:31świnia…
19 listopada 2013 at 19:29a który facet tak nie komentuje? Co drugi tak ma..
20 listopada 2013 at 18:03No wybacz ale gdyby moj tak zakomentował to….
Jak się to mówi: prawdziwy facet nie da Ci powodu do zazdrożci…
6 grudnia 2013 at 21:58Daj mu w ten swinski ry…
- AutorOdp.