13ki zrobiły juz to na 101 sposobow, wydymaly wszystkich

• Autor
    Odp.
  • elm303
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

13ki zrobiły juz to na 101 sposobow, wydymaly wszystkich i doznaly juz wszystkiego co mozna a ja jestem 31letnim prawiczkiem co jeszcze niewidzial majtek kobiety z bliska

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

13ki zrobiły juz to na 101 sposobow, wydymaly wszystkich i doznaly juz wszystkiego co mozna a ja jestem 31letnim prawiczkiem co jeszcze niewidzial majtek kobiety z bliska

Jednak nie wszystkich 😆

elm303
    Member
    • Zapaleniec

uspokoje sie kupujac cos dla kobiety ??

moj tekst ma styl ze kreca mnie 13latki ??

Anonymous
    Member
    • Guru

Chodziło jej byż sobie kupił te majtki skoro nigdy nie widziałeż z bliska kobiecej bielizny 😉

Twój tekst mówi ,że jesteż osobą zakompleksioną i nie możesz sobie poradzić z byciem prawiczkiem całą winę przelewając na kobiety. Może jednak spróbuj zacząć zamiast je obrażać być miłym to dobry pierwszy krok do nawiązania kontaktu.

elm303
    Member
    • Zapaleniec

@Kowal wrote:

Twój tekst mówi ,że jesteż osobą zakompleksioną i nie możesz sobie poradzić z byciem prawiczkiem całą winę przelewając na

a jaką mam byc osobą jesli jestem plci meskiej a dokola kobiety majace mezczyzn za wspanialych, ceniace ich za wszystko, ale pomijajac ich cialo i zyjace przeciw sexualnosci meskiej, zawsze inteligentnie odpisujace „Penis mojego mezczyzny mnie nie obrzydza”
    Jak mam niebyc kims zakompleksionym i nie traktowac kazdej kobiety tak samo jesli od 10lat z kazdej rozmowy z plcia kobieca wynika to samo, ze kazda kobieta szydzi z ciała meskiego, kompletnie ją nieinteresuje nieznajomy mezczyzna, zyje po to aby gardzic meska sexualnoscią, na co mam dowody niezmienne z 10letniej obserwaji zycia, relacji z plcią kobiecą:

moj wstep był na poziomie sexualnym ale nie był nie miły (tych wstepow, rozmów bylo tysiace i kobiety zawsze szydzily, jesli tylko dowiedzialy sie ze mam ochote, chyba ze robiłem gre typu ze ukrywalem to ze mam ochote na sex i udawalem ze cos mnie innego interesuje, wtedy płec kobiecą to delektowało, odczuwaly ze inteligentnie chce je podejsc np raz byla zagrywka ze chce zobaczyc czy kamerka działa, dziewczyna wlaczyla kamerke usmiechajac sie tak jakby miala ochote na igraszki erotyczne, natomiast w przypadku powiedzenia ze mam ochote, jestem rozebrany, nastepowalo natychmiastowe spadaj, byłem zadreczany psychicznie. Byly tez przypadki ze niemialem ochoty gdy dziewczyna pokazywala piersi bo smutek przewyzszal podniecenie, zależało mi zeby pokazala innym razem, ale oczywiscie juz nigdy tego niezrobila, natomiast do mnie jako mezczyzny zadna kobieta nigdy nie zagadala przez 10lat, nie wykonala zadnej pracy aby sprawic mile wrazenie, odpowiedzi kobiety:

K: nie, nie zaspokajam pustej ciekawosci zbokow i desperatow
    M: lubicie tych co oferuja wiecej jak penisa
    K: nie, penisa w stosownej oprawie, naga prawda jest malo rajcujaca, hahahhaha
    M: nawet ubranie chcecie aby bylo eleganckie
    K: nie chce mi sie gadac ze stereotypowym frustratem, zycze szczescia gdzie indziej
    M: z penisa zrobilyscie tylko przystawke, chociaz najwiecej rozkoszy odczuwacie dzieki niemu

dalszy ciąg innej rozmowy (jesli mi cos niewyszło):

K: zal mi takich osob jak ty
    K: nara xD
    M: nie zal wam
    M: nie macie uczuc

M: lubicie pokazywac co macie na sobie na chodniku a nie w kam
    K: [cenzura] sie ok?;p
    K: Nara :d
    K: za niski poziom;p
    M: poziomy was interesuja wyzsze
    K: widocznie
    K: nigdy chlopak
    K: pf.
    K: jeszcze cos?
    M: naga prawda o chlopaku was najmniej interesuje
    K: ty pojebany jestes napraawde;d
    K: po c/uj mowisz o wszystkich dziewczynach tak samo?
    K: ; O
    M: lubicie tych co oferuja wiecej jak penisa
    M: kazda taka sama
    K: a ty chodzilbys z laska ktora nie umie sie ubrac? zachowuje sie jak jakas [cenzura]wiesniara?
    K: ;p
    M: my nie lecimy na tepaty ubrania itp
    K: ta.
    K: a na co?
    K: na charakter?
    M: na dziewczyne
    K: konkretniej?
    M: nawet dziewczyna bez ubrania moze nas interesowac a was chlopak bez ubrania odraza/niechcecie go znac
    K: Eh.
    K: widzę ze ta rozmowa nie ma sensu ;d
    K: nie dogadamy sie raczej: P
    K: mozemy tylko poglady wymienic
    M: no nie, bo wy lecicie na wszystko tylko nie na chlopaka, a chlopak poprostu na dziewczyne
    K: ta a na co lecimy ?
    K: ogarnij sie, czlowiekuu xd/
    M: eleganckie ubranie po szyje, dowcipnosc, opiekunczosc zaradnosc, status
    K: a co ty sobie myslisz?
    K: ze sie nie bedziesz staral i laska za tobą latac bedzie?
    K: ;p
    K: uuu
    K: to zle myslisz;]
    M: sama potwierdzasz
    M: lecicie na nasze staranie
    K: no i dobra.
    K: zadowolony?
    M: wyzyskujecie nasze zycie
    K: i nara ci;d
    M: nara [cenzura]
    K: ty [cenzura] jestes naprawde
    K: i to jak mało kto
    M: szczery nie, takich nienawidzicie
    K: yh
    K: to są tylko twoje glupie poglady
    K: : p
    M: ktore potwierdziłas
    K: i tak ich nie biore pod uwage :d
    K: nie wysilaj sie
    M: nara[cenzura]
    K: [cenzura]
    K: zal mi cie:d
    M: mi ciebie nie
    K: mozesz to okreslic, po 15 minutach rozmowy ze mna?
    K: czy jestem[cenzura] czy nie?
    M: no to pozdro.
    K: :d
    K: daleko zajdziesz
    K: napewno
    M: a co, lecisz na to jak sie chlopak stara
    K: powodzenia zycze
    K: a na co mam leciec?
    K: jak na kase polece to bedzie w porzadku?
    K: dobra.nie mam czasu na jakies [cenzura]
    K: rozmowy nara
    M: nawet niepojmujesz ze mozna na cos innego leciec jak na staranie sie chlopaka
    K: problem?
    K: nara:d

Wysmiewają sie z tych co traktuja je sexualnie, a tymczasem zycie kobiet od wieku 13+ jest skoncetntrowane na odczuwaniu sexualnej przyjemnosci a teksty: „Dziewczyny szmaca sie nie wiedziec czemu ich zycie jest tak cholernie smutne ze szukaja wrazen i adrealiny ale w jakis dziwny sposob” są slynne no i film galerianki nieco powiedzial ze dziewczyny szukaja tylko wrazen a te co mowia ze nie kazda jest taka poprostu otrzymuja odp ze kazda tak mowi, no bo przeciesz kazda mowi ze ją nieinteresuje…

elm303
    Member
    • Zapaleniec

nie masz co robic tylko pisac cale zycie ze cie nieinteresuja obce penisy i dobijac mnie tym ze jestes taka sama jak kazda co mowi wkolko o milosci do jedynego, zawsze to powtarza, mimo za a o tym napisalem w tekscie, potwierdszasz wszystko to co ja napisalem, ze kobiet mezczyzni nii nteresuja (nawet jak nie sa w zwiazku)

pytasz sie mnie czy rozmowy z takimi dziewcyznami moga byc wartosciowe a potem piszesz ze mi chodzi tylko o sex, to po co mi wartosci, widocznie chce tego samego co dziewczyny dla ktorych nielicza sie wartosci i uczucia, tak samo chce byc jak one, no ale ja niestety jestem mezczyzna co juz opisalem co to oznacza.

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

natomiast do mnie jako mezczyzny zadna kobieta nigdy nie zagadala przez 10lat, nie wykonala zadnej pracy aby sprawic mile wrazenie

A do mnie tak i co? Przynudzasz ,zacznij siebie zmieniać to i otoczenie Ci się zmieni.

elm303
    Member
    • Zapaleniec

Zagadała do ciebie kobieta? i chciała cie poznac?? nieznajac cie??

elm303
    Member
    • Zapaleniec

stracilem energie ktorej juz nigdy nieodzyskam stalem sie zerem smieciem wylysialym z wyschnietymi miesniami od stresu a chcialem byc umiensionym supermenem, plcia ladną, ale ta p1eprzona plec kobieca wszystko zezarla wlacznie z zyciem meskim 7lat krotszym i nawet nie moge wreszcie opisac tego w calosc i pokazac calemy swiatu zeby miec spokouj z tym tematem a one sie wiecznie panosza, maja za Boginie Sexu

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Zagadała do ciebie kobieta? i chciała cie poznac?? nieznajac cie??

No…

[usunięto_link] wrote:

stracilem energie ktorej juz nigdy nieodzyskam stalem sie zerem smieciem wylysialym z wyschnietymi miesniami od stresu a chcialem byc umiensionym supermenem, plcia ladną, ale ta p1eprzona plec kobieca wszystko zezarla wlacznie z zyciem meskim 7lat krotszym i nawet nie moge wreszcie opisac tego w calosc i pokazac calemy swiatu zeby miec spokouj z tym tematem a one sie wiecznie panosza, maja za Boginie Sexu

Jednym słowem masz pecha ,a miężni nie masz co najwyżej ,bo się obijałeż

czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

Stwierdzam,że jesteż osobą zakompleksioną..to,że w życiu nie wyszło nie znaczy,że inne kobiety musisz obrażać..:)
    Masz pogląd bo jedna tak powiedziała i myżlisz,że takie są wszytskie..przykre..

nadia83
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

😯 😯 😯 😯 tak btw, to używaj polskich liter i nie obrażaj nas, kobiet 🙂 👿

elm303
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Stwierdzam,że jesteż osobą zakompleksioną..
    to,że w życiu nie wyszło nie znaczy,że inne kobiety musisz obrażać..:)
    Masz pogląd bo jedna tak powiedziała i myżlisz,że takie są wszystkie..przykre..

[usunięto_link] wrote:

używaj polskich liter i nie obrażaj nas, kobiet

niepiszcie sobie tak bo wam pojade, myslicie ze mozecie w nieskonczonosc manipulowac swoimi zjechanymi zdartymi tekstami? moge was zalatwic swoja dluzsza wypowiedzia ale nie na tyle dluga abyscie nazwaly ją wypociną

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

elm to nic nie da ani kobietom ani tobie ….

elm303
    Member
    • Zapaleniec

wiec niepiszcie tych swoich tekstow bo smiesza one mnie i wszystkich mezczyzn, nie macie co odpisac to czepiacie sie gramatyki, albo uzywacie pokretny tekst ze nie wszystkie takie sa, robicie z siebie zalosny obraz swoiej plci ktora nic soba niereprezentuje, zeby potem moc nam zarzucac ze was nieszanujemy, co macie z tego, 10lat orgazmu w zyciu i potem smetne zycie, umieranie w samotnosci bo zniszczylyscie relacje zyciowe? macie do wyboru dwie drogi, ale podnieca was oczywiscie droga ta ile zla mozecie wyrzadzic, jak bardzo uszargac bliska plec i jak czynic wspanialymi tych co dobrze prosperują dla was. Zabijacie nas, giniecie potem wy, proste. Bawicie sie w niebezpieczna gre, co wam z domow, seriali, centrow handlowych, lubicie malowac serduszka?

nic naprawde, zupelnie nic? nic nie zmienie, nic nie da to co pisze, dalej jestescie takie same i nie macie zadnego tekstu po za tymi 5cioma ktore mozna spisac w punktach?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " 13ki zrobiły juz to na 101 sposobow, wydymaly wszystkich"

Przewiń na górę