- AutorOdp.
- 9 września 2010 at 23:06
[usunięto_link] wrote:
wiec niepiszcie tych swoich tekstow bo smiesza one mnie i wszystkich mezczyzn
Po pierwsze kolego to pisz za siebie, a nie za wszystkich.
Po drugie zaakceptuj to co wszyscy Ci tutaj piszą (i pewnie też na innych forach gdzie trollujesz). Streszczę to w znanym Tobie już tekżcie: nie pisz tych swoich tekstów bo żmieszą one chyba większożć aktywnych użytkowników tego forum… ożmieszasz sam siebie a później się dziwisz że mało kto Cie szanuje i zrzucasz winę na kobiety.
10 września 2010 at 08:57a teksty żwiadczą jaką jesteż osobą i się nie dziw później,że nie możesz kogoż znaleźć.. 😕
Jesteż strasznie cięty na płeć kobiecą..! wyluzuj bo zostaniesz starym kawalerem i do końca życia będziesz sam musiał się trioszczyć o swoje jajka:P
10 września 2010 at 10:52pisze za wszystkich bo wszystko o tym mowi jak plec meska jest niszczona a plec kobieca sie panoszy, nawet przekaz w tv o zniszczonych plemnikach – wlasciwie wygladaja tak samo jak mezczyzni. Mezczyzni byli zawsze obrzucani blotem, ze dyskryminuja kobiety ze wykorzystuja ze mysla o sexie i kazdy glupi w to wierzy tymczasem one knuja wieczna propagande sexistowska, nieinteresuje ich sex bo jest wplecionym elementem ich dzialan w zycie z ktorego korzystaja w sytuacjach zyciowych po za ktorymi mowia ze sex ich nie interesuje a wir sexualnych doznan nazywaja flirtami dla flirtow (nie ma nic dla nich wspolnego z sexem), niczego wiecej, jesli nieumiemy z nimi flirtowac pod ich dyktando, bo przeciesz to nie one sa dla nas romantyczne, chca sie z nami umowic itd, tylko maja dewize w zyciu ze niczego nie szukaja to mowia zboczeniec a z tymi co umieja flirtowac z nimi oddaja sie perwersyjnym doznaniom. Wyspecjalizowaly sie do odczuwania sexu w wielkim pojeciu, obserwowania nas jak otaczamy je i co robimy dla nich, nawet wykształcone godne zachowania samca jak przyznawanie racji kobiecie ktora nie ma racji, to wszystko jest… jedynym wyjsciem ze nalezy wielbic kobiete, a ona moze byc jaka chce.
Feminizm tez cie smieszy? ja nawet nie jestem malczynistą, moj avatar tez jest smieszy? nie ja go wymyslilem. Mam zaakceptowac to co mi wszyscy pisza? nikt mi tu nic nie pisze, te wszystkie teksty, nie maja sie nic do tego co napisalemły(li): jestes zakompleksiona osoba, jestes strasznie ciety, nie wszystkie sa takie, twoje teksty swiadcza jaką osobą jestes, zostaniesz starym kawalerem, masz taki poglad bo jedna cos ci powiedziala
10 września 2010 at 11:06chyba coż ci się pomyliło… dyskryminowane to były zawsze kobiety…bo słaba płeć i w ogóle.. a gdy już mamy takie samo uprawnienie co wy to nagle pokrzywdzeni… kobiety stają się samodzielne..
wiesz ale może wypowie się inny mężczyzna? może ma zupełnie inne podejżcie do tematu niż ty..
10 września 2010 at 11:10>Feminizm tez cie smieszy?
wiesz co mnie żmieszy twoje podejżcie do życia… nie mów swojego zdania w imieniu wszystkich mężczyzn…:)
Widocznie w życiu nie wyszło i trzeba od razu jechać na wszystkie kobiety a wy to a wy to.. bla bla!!!
8)
10 września 2010 at 14:48mimo ze wczesniej ukazalem nietrafnosc twoich stwierdzen powtarzasz swoja teorie ze w zyciu mi nie wyszło, tak jak wyuczony mechanizm -i funkcjonowanie twojego mozgu na nim sie opiera – przy okazji mozna zdefiniowac kobiecy mozg, to jest jeden z elementow jego dzialania
Dzialanie twojego mozgu jest proste ale jednoczesnie zawiłe w manipulacji a jednoczesnie prostolinijne w defensywie i gruboskorne pozbawione taktu, subtelnożci, nieokrzesane, ordynarne, jak pneumatyczny mlot, jednak bardzo latwo go opisac i zastosowac do licznej grupy kobiet (niechce pisac o wszystkich kobietach, chociaz wszystkie tez sie dopasowuja do tego samego dzialania ich w zyciu), jestes kobieta a to jest problem dla kazdego normalnego mezczyzny, bo chcesz go chocby przeksztalcic w pantofla, lub automatycznie zmanipulowac widzac w swoim zasiegu 'faceta’, inaczej bys nie miala zadowolenia z zycia
„dyskryminowane to były zawsze kobiety…” – jest czyms w rodzaju zawiłej i dziwnej manipulacji ktora z tego powodu zostaje niezrozumiana i zostaje przez kobiete wykorzystana jako odpowiedz, ktora zostaje przyjeta bo jest wiecznie modnym sloganem ktory zostaje przyjety przez spoleczenstwo a mezczyzni wychodza na tych co dyskryminiuja krzywdzą, dokladnie tak jak opisalem w swoiej wypowiedzi, jednak kobiecie nie przeszkadza zastosowanie hasla bez pokrycia (poniewaz samo „dyskryminowane byly zawsze kobiety” nic nie mowi) ktorego nie ma jak przypiąc do tego co wyraziłem
to samo dotyczy:
M: Feminizm tez cie smieszy?
K: wiesz co mnie żmieszy twoje podejżcie do życia…
—-
młot pneumatyczny nieustaje:
nie mów swojego zdania w imieniu wszystkich mężczyzn…
Widocznie w życiu nie wyszło i trzeba od razu jechać na wszystkie kobiety a wy to a wy to.. bla bla!!!
10 września 2010 at 15:18„modne hasło” nie jest bez pokrycia.. I nie powiesz mi,że nie obrażasz mówiąc
„Dzialanie twojego mozgu jest proste ale jednoczesnie zawiłe w manipulacji a jednoczesnie prostolinijne w defensywie i gruboskorne pozbawione taktu, subtelnożci, nieokrzesane, ordynarne, jak pneumatyczny młot(..)za kogo się uważasz?? widzę,że wprowadzasz na forum niezbyt miłą atmosferę…
„jestes kobieta a to jest problem dla kazdego normalnego mezczyzny, bo chcesz go chocby przeksztalcic w pantofla(..)
– problemem na razie jesteż ty. Nie każda kobieta chce mieć takiego pantoflarza.. mówiąc tak okreżlasz nas wszystkie. stąd moje pytanie : skąd tyle wrogożci wobec nas??Uważasz,że każda jest tylko podmiotem,który potrafi tylko manipulować itp.. CHCIAŁAM ZAUWAŻYĆ,ŻE TO DZIAŁA W OBIE STRONY
czy ktoż będzie manipulować czy nie to zależy od człowieka od jego osobowożci.. i to dotyczy mężczyzn jak i kobiet! ale zakładając,że nie każda jest bo według twoich niestety wypowiedzi każda..
10 września 2010 at 15:44oj kazda kobieta chce miec supermena z ktorego zrobi pantoflarza, niewiem o czym my piszemy tu 🙂
zapracowujesz na taka nie mila atmosfere, to nie ja chce szkodzic gatunkom zywym to ty sprawilas to co czuje
to tu manipulujesz tekstami i rzucasz bez pokrycia piszac ze masz pokrycie dla swoich tekstow i nie manipulujesz
13 września 2010 at 07:06Dziewczyny, chyba nie ma sensu dyskusja z panem elm303. Niech sam się pogrąża. W życiu mu nie wyszło, cięty na wszystkie kobiety i wylewa tutaj na forum swoje żale, sądząc, że coż tym zyska – obrażając wszystkie forumowiczki 😯 .
13 września 2010 at 07:08[usunięto_link] wrote:
wyluzuj bo zostaniesz starym kawalerem i do końca życia będziesz sam musiał się trioszczyć o swoje jajka:P
😆
30 września 2010 at 21:17elm przeczytałam kilka twoich postów i wyobrażam sobie ciebie jako sfrustrowanego, nawiedzonego, zakompleksionego desperata, który jest bliski obłędu a relacje jakie ma z kobietami to wyłącznie relacje przez Internet i na podstawie takich włażnie kontaktów tworzysz w swojej głowie przekonania na temat kobiet.
Jeżli chcesz zmieniać żwiat to zacznij włażnie od siebie. Z takim nastawieniem do życia jakie prezentujesz obecnie daleko nie zajedziesz.30 września 2010 at 22:08moje przekonania na temat kobiet sa z konfrontacji z kobietami, wczesniej bezposrednich, nie mam kompleksow, jedynie jestem mezczyzną, plcią brzydką, kims bez praw, zabily mnie te faszystki co chcialy byc tylko pozadane i szanowane, skoro plec meska buduje swiat i konstruuje wszysto co istnieje powinny jakos pomagac a nie miec samca za marionetke ktora zaprosi do kina i ma latac za nimi, pozatym zostalo odkryte ze wy kobiety myslicie o sexie i to wiecej od nas, ze macie wytrysk, co bylo ciaglą tajemnicą a wy zescie po cichu delektowaly sie kazdego dnia nami erotycznie, wiec dlaczego macie nie placic za przyjemnosc sexualna, dlaczego nie macie chocby jednej rzeczy dawac jak zagadanie, przeciesz jestesmy bardziej niesmiali.
- AutorOdp.