• Autor
    Odp.
  • Banka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

no jasne w koncu ruch to zdrowie:)

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Ludzie na litożć Boską!! Humanista co Ty wogóle wypisujesz? Dieta bezwęglowodanowa? To z czego ma się brać energie skoro to węglowodany sa za to odpowiedzialne? Głupie i nieodpowiedzialne diety może pomoga wam coż zrzucić (chociaż nie wszystkie i niekoniecznie) ale wyniszcza Wam organizm,można się nabawić problemów ze zdrowiem itd…

Ćwiczę na siłowni codziennie,znam się i na treningu i na diecie-planuję zostać niedługo instruktorem Fitness!!

Najlepsza dieta to ta ZBILANSOWANA: gdzie wszystkich składników odżywczych jest tyle ile potrzeba i o odpowiednich porach! Nawet tłuszcze są potrzebne do prawidłowego metabolizmu w okrweslonych ilożciach… Węglowodany rano są obowiązkowe-daja siłę na cały dzień! NA noc,nie później niż 2 godziny przed snem można zjeżć coż wysokobiałkowego! Najlepiej jeżć czężciej a w mniejszych ilożciach-nawet i 5 posiłków co 3-4 godziny! To przyspiesza przemianę materii więc nawet nic więcej nie robiąc będziesz spalać więcej! Proponuje trwałe i stałe! zmiany w diecie i dorzuć jakiż ruch-nawet Fitness 2 razy w tygodnie lub jakież ćwiczenia aerobowe (cardio tzn rower,bieżnia,steper,orbitrek…) z 3 razy w tygodniu po 30 minut i już!

Nie wierzcie z żadne diety cud-nie są ani zdrowe ani skuteczne! I nie liczcie na wyniki odchudzania od razu-na efekty trzeba poczekać! Trzeba się uzbroić w cierpliwożć,wytrwałożć i samozaparcie!
    W razie czego służę szczególowymi poradami!

dee13
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja też mam brzuszek i grube uda. Kiedyż zaczęłam trenować na rowerku w domu, ćwiczyć nogi na mini atlasie (takim z supermarketu 😆 ) i jeżć mniej. Na dodatek ćwiczyłam brzuszki. Była to niezła katorga przez kilka miesięcy ale efekt był super. Po raz pierwszy w życiu mogłam założyć strój dwuczężciowy na basen i się nie wstydzić. A jakie miałam miężnie na udach, ah! Niestety nie utrzymałam tej figury, a teraz próbuję stracić kilogramy jedząc mniej. To też działa, tylko powoli. 😀

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Ja znalazłam kilka ciekawych ćwiczonek na uda, nogi czy pożladki tutaj [usunięto_link] jest tam sporo ciekawych ćwiczeń ale nie będe wszystkich kopiować i sobie podejrzyjci, może się Wam spodobają jeżeli oczywiżciemacie czas ćwiczyć!

zdesperowana99
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

ja miałam do schudnięcia 7 kilo – tyle sobie założyłam dwa tygodnie temu (bo teraz zostało mi już tylko 5! 🙂 )
    zamówiłam indywidualną dietę na [usunięto_link], na 3 miesiące – bardzo szybko otrzymałam mailem dietę rozpisaną na tydzień (bo po tygodniu musiałam się zważyć, zaktualizować dane i dopiero dostałam kolejną) – czuję się super, bo wszystko jest dopasowane do moich preferencji – schudłam ciut ponad dwa kilo w przeciągu dwóch tygodni! czego i Wam moi drodzy życzę! ale pamiętajcie, że najważniejsza jest dyscyplina i wytrwałożć! 🙂

wera555
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja nigdy nie zdecydowałbym się na taką dietę, jeżli nie masz problemu z układem pokarmowym to po diecie takowe masz. Ja mam już bez diety także taka chyba by mnie wykończyła. Mój sposób jak zrzuciłam 10 kg?? Zapisałam się na fitness oraz na zabiegi pielęgnacyjne – cellulogię.( rozbijanie cellulitu, modelowanie sylwetki) Na fitness i zabiegi chodziłam 2 razy w tygodniu, z diety wyeliminowałam słodycze i ograniczyłam ostatni posiłek. Po 2 miesiącach jestem lżejsza o 10 kg!! Cellulogia naprawdę dużo pomogła bo szybciej gubiłam kg. 🙂 polecam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " 5 kg. do zrzucenia. Nie wiem jak to zrobić"

Przewiń na górę