- AutorOdp.
- 23 sierpnia 2012 at 09:32
Dziewczynki! może któraż z Was już czytała? wiem, że w Polsce nie było jeszcze premiery, ale jest e-book, a w empiku widziałam egzemplarz w oryginale. Po artykule w „WO” nie czuję się zachęcona, ale w końcu za granicą robi wieelką karierę. Macie swoje opinie?
26 września 2012 at 14:12A ta książka nie nazywa się „50 twarzy Graya”?
16 października 2012 at 10:35Też słyszałam o 'twarzach”. Sama nie czytałam, za to spotkałam się z kilkoma opiniami – krytycy twierdzą, że jest to książka dla spragnionych rozrywki kur domowych, za to kobiety które przeczytały (opinia młodych dziewczyn), twierdzą, że książka żwietna.
16 października 2012 at 13:15Ja też słyszałam różne opinie ale nie zamierzam jej na obecną chwilę czytać, jakoż mnie nie przekonuje do siebie. 🙂
31 października 2012 at 09:03Ja też słyszałam o tej książce i że podobno żwietna, może w wolnej chwili tak z ciekawożci poczytam 🙂
2 listopada 2012 at 13:13Wszystkie koleżanki się nią zachwalały więc wczoraj wypożyczyłam w bibliotece, ciekawa jestem czy rzeczywiżcie taka żwietna 🙂
16 listopada 2012 at 14:23Najgorsza grafomania ever. Trochę sexu dać ludziom i od razu bestseller….płakać się chce
5 grudnia 2012 at 13:25Jest ktoż jeszcze kto czytał? Chciałabym poznać więcej waszych opinii. Moje znajome mieszkające w UK strasznie zachwalały, tam to podobnie bestseller.
19 grudnia 2012 at 10:00w stanach dasz ludziom cokolwiek i powiesz, ze jest żwietne i uwierzą.
29 grudnia 2012 at 01:28[usunięto_link] wrote:
w stanach dasz ludziom cokolwiek i powiesz, ze jest żwietne i uwierzą.
michalinka92, dobreee 😀
31 grudnia 2012 at 07:34[usunięto_link] wrote:
w stanach dasz ludziom cokolwiek i powiesz, ze jest żwietne i uwierzą.
Jeżeli to odpowiedź do mnie, to chciałam zauważyć, że skrót UK wziął sie od United Kingdom czyli Zjednoczone Królestwo, nie Stany.
7 marca 2013 at 14:21tylko nei ta ksiazka
1 maja 2013 at 14:29Ja gorąco polecam książkę Moniki Nowickiej pt. Piąta fala pożądania! Pozycja ta to żwietna lektura dla każdego fana literatury erotycznej! Opisuje w pikantny sposób erotyczne sceny kobiet z różnych rejonów Polski- ich przeżycia i doznania seksualne. Pozwala też zrozumieć, że każda kobieta posiada wielki potencjał seksualny, gorąco polecam! Więcej informacji tutaj: [usunięto_link]
8 maja 2013 at 05:03[usunięto_link] wrote:
tylko nei ta ksiazka
Zgadzam się! To już zakrawa na literaturę masową, a dla mnie to żadna literatura. Zero wartożci…
17 maja 2013 at 06:06Zdecydowanie popieram. Mierna książką… Kilka stron za mną, z czystej ciekawożci i walnięta w kąt. Ludzie czytają coraz gorszą literaturę…
- AutorOdp.