- AutorOdp.
- 12 listopada 2010 at 12:55
No no filmiki są mega żmieszne :))) Mogliby troszkę więcej ich zrobić. Cybersex rządzi :))) śmiechy żmiechami, ale pewnie za kilkadziesiąt lat taki sex będzie norma 😀
15 listopada 2010 at 18:38No raczej nie będzie bo antykoncepcja idzie do przodu a nie się cofa 🙂 Zgadzam się, że ten filmik jest najlepszy 🙂 Dobre też jest okadzanie, żeby była to antykoncepcja to by było mniej wpadek he he
19 listopada 2010 at 12:59No nie dla każdej podobno jedna na milion biorąca tabletki może zajżć w ciąże 🙂 Dobrze, że to nie na mnie trafiło. W sumie nic nie wiadomo ale po kilku latach brania tabletek, żebym była jedną z nich to już bym raczej wpadła.
21 listopada 2010 at 18:21Mam nadzieje, że i nie na mnie to trafi. Też nie chciała bym zajżć w nieplanowaną ciąże. W końcu nie po to się zabezpieczam żeby później być w stanie błogosławionym :/
22 listopada 2010 at 10:05No włażnie, żebyż chciała mieć teraz dziecko byż się nie zabezpieczała. Dziwnie by było wpażć tak uważając jak ja 🙂
23 listopada 2010 at 16:36Niestety to się zdarza i najbardziej przezornym 🙁 . Szkoda, że nie wymyżlili 100% metody antykoncepcji. Nauka idzie do przodu i myżlę, że nasze dzieci będą miały taką metodę.
24 listopada 2010 at 12:40No zdarza się kiedyż w Tv widziałam kobietę, która biorąc pigułki kilka razy wpadła. To już musi być pech 🙂
29 listopada 2010 at 19:43No to niezłego pecha miała 🙂 Żebym miała być jedną z tych kobiet co zachodzą w ciążę podczas brania pigułek to już pewnie bym miała dziecko 🙂
30 listopada 2010 at 20:40Ja też :D. Pewnie jak bym wpadła na tabsach to więcej bym nie brała. Zastosowałabym coż innego.
1 grudnia 2010 at 20:19Takie sytuacje też sie niestety zdarzają. Też jak bym tak miała to nie wiem czy bym brała, no ale skoro tabsy by mnie zawiodły to trzeba bylo by zacząć inaczej się zabezpieczać. No cóż czasami tak bywa 🙂
4 grudnia 2010 at 20:14Wiele par uważa iż stosunek bez prezerwatyw jest znacznie przyjemniejszy. Dodatkowym plusem tabletek antykoncepcyjnych jest działanie, które nie ma bezpożrednio związku ze stosunkiem. Mam tutaj na myżli, iż odpowiednio dobrany preparat pomaga kobiecie poprawić cerę, zrzucić kilka kilogramów, sprawia iż miesiączki stają się mniej bolesne, dokuczliwe, delikatnie powiększają się piersi. Dzięki temu wiele kobiet decyduje się na stosowanie doustnej antykoncepcji
nawet jeżli nie współżyją ! 😯 - AutorOdp.