- AutorOdp.
- 20 września 2005 at 19:57
😡 Moja teżciowa jest okropna niestety.
Bardzo fałszywa i dwulicowa
Mnie mowi co innego a po rodzinie gadała co innego – na jej nieszczescie cała rodzina mnie lubi i wszystko mi opowiedzieli co moja kochana druga mama o mnie mysli… cholera wiem co mysli…. tylko pieniadze jej w głowie 😈
21 września 2005 at 08:45[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
😡 Moja teżciowa jest okropna niestety.
Bardzo fałszywa i dwulicowa
Mnie mowi co innego a po rodzinie gadała co innego – na jej nieszczescie cała rodzina mnie lubi i wszystko mi opowiedzieli co moja kochana druga mama o mnie mysli… cholera wiem co mysli…. tylko pieniadze jej w głowie 😈
oj to chyba taki urok teżciowych 😆
21 września 2005 at 09:54Może i tak, nie wiem jak narazie mam tylko jedną, ale jak tak dalej pojdzie to za jakiż czas będę miałą nastepną ( moze ta bedzie lepsza) chociaz z opowiadań to czasem myżlę że wskoczę z deszczu pod rynne
7 października 2005 at 10:54[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Może i tak, nie wiem jak narazie mam tylko jedną, ale jak tak dalej pojdzie to za jakiż czas będę miałą nastepną ( moze ta bedzie lepsza) chociaz z opowiadań to czasem myżlę że wskoczę z deszczu pod rynne
Bo to chyba na ogół tak jest…..ja tutaj również wsadzam swoją jedną z dewiz iż lepsze jest zło znane niż nie znane 😆
7 października 2005 at 14:07to niestety zaprzeczenie mojej, po co ryzykować skoro można gorzej trafić…, 😕
juz nic nie wiem.
7 października 2005 at 14:09[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
to niestety zaprzeczenie mojej, po co ryzykować skoro można gorzej trafić…, 😕
juz nic nie wiem.
jak to nic nie wiesz ❓ ❓
7 października 2005 at 14:31To co mówisz ma sens , a w żwietle moich dożwiadczeń…. nie wiem czy to moje motto jest dobre 😕
7 października 2005 at 14:34[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
To co mówisz ma sens , a w żwietle moich dożwiadczeń…. nie wiem czy to moje motto jest dobre 😕
hmmm motto zawsze można zmienić ❗
9 października 2005 at 17:46i motto można zmienić i tężciową też, aż do skutku;))))
10 października 2005 at 07:34[usunięto_link] wrote:
i motto można zmienić i tężciową też, aż do skutku;))))
Tak mówisz Figuż ❓ 😆
10 października 2005 at 10:10Aja chyba zostane jednak przy swojej teżciowej. Co bedzie jak trafię na gorszą….. 😉
10 października 2005 at 13:54[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Aja chyba zostane jednak przy swojej teżciowej. Co bedzie jak trafię na gorszą….. 😉
Zawsze jest to ryzyko 😆 😆
10 października 2005 at 16:21To nalezy znalesc Teżciową najlepiej w odległożci min. 200-300 km od nas;)))
11 października 2005 at 19:37Moja mieszka jakież 85km ode mnie i widuję ją żrednio przez jeden weekend na 2 miesiące, uważam ze to i tak za często 😕
13 października 2005 at 19:37A moja teżciowa włażnie jutro zagożci u nas:))))
- AutorOdp.