• Autor
    Odp.
  • Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Tak tak ja jestem i pilnie z cicha czytam :))
    I staram si tez regularnie pisac, ale nie na wszystkie posty 😳

[email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

black_mamba ratunku!!!!
    Mam pęcherze na stopach. W poniedzialek i wtorek pracowałam po 13 godzin. Dzisiaj 10. Juz nie mam siły. Otwierałysmy nowy sklep, wiec sprzatanie po robotnikach mycie, przyjęcie towaru 37 pudełek każde po 25 kg. Wszystko mnie juz boli. Praca na stojąco!! POnieważ narazie jesteżmy tylko 3 pracownice to pracowac bedziemy po 10 godzin i co trzy dni jeden dzien wolny. Jak dojdzie jeszcze jedna dziewczyna to dwa dni pracy dwa dni wolnego – tak planuje kierowniczka.
    Głodowa pensja a praca hmm wyzysk człowieka przez człowieka. Niestety teraz nie bedzie mnie tu 😥 wolne mam w piatek albo sobotę więc dopiewro wtedy sie odezwe. Mam okres próbny 3 miesiące ale juz teraz widzę ze nie wytrzymam do końca 😥

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

Wytrzymasz Kasiu!!!!
    To jeszcze pewnie tylko troszke potrwa i wszystko jakoż się poukłada do normalnego wymiaru pracy. Też mam teraz pęcherze na nogach więc wiem jak to boli. Zakładaj wygodne butki i nie poddawaj się!! Trzymam kciuki!!!!

[email protected]
    Member
    • Maniak

Juz po mojej pracy 😀 nareszcie. Dzisiaj zrezygnowałam 20 minut temu wróciłam do domu. Zrezygnowalam nie przez bol i prace po 12-13 godz ale dzisiejsza rozmowa z szefową mnie zdenerwowala. Przerwy nie mamy nawet na jedzenie. Usiążć nam nie wolno 👿 Dzisiaj chciałam wyjsc na 10 min do toalety i zadzwonić bo w budynku z zasiegiem kiepsko. Klientów w sklepie żadnych a szefowa powiedziala NIE bo przerwe to bede miala po 6 godzinach pracy. Wkurzyłam sie, ale mało tego…zapytałam co z umową bo narazie pracuje 4 dni i nie widzialam jej na oczy. usłyszałam ze prawdopodobnie w przyszłym tyg bo musza przysłać z Warszawy 😈 Powiedzialam ze w takim razie rezygnuje.
    I wiesz co black_mamba kamień spadł mi z serca. Ulzyło mi. 😀

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

I bardzo dobrze zrobiłaż, jak nie ma umowy to nie ma co się męczyć, teraz tylko czekaja żeby ludzi wykorzystać i to jeszcze jaką ciężka pracą.

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Czyli znow Kasiu będziesz z nami regularnie?

[email protected]
    Member
    • Maniak

Będę oczywiżcie że będę 😛

Dzisiaj pojechałam do byłej pracy odebrac dokumenty, porozmawialam troche, szefowa robila wszystko zeby mi pokazac ze powinnam żałowac odejżcia ale ja nie żałuje 😛

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

I takn trzymaj Kasiu!! 😀

[email protected]
    Member
    • Maniak

No i mam co chciałam 😕 wolna, bezstresowa, ból minał, i znowu szukam pracy 😈

berek
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

Mmmmm wolna mówisz Kasiu, wolna????

[email protected]
    Member
    • Maniak

Witam zaginionego 😛 czyzbyż znowu byl sam??
    A ja wolna bezrobotna 😈 mam nadzieje ze nie na długo

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Trzymam kciuki Kasiu!! Żebyż szybko znalazła prace!!!

[email protected]
    Member
    • Maniak

Nachuchaj w zacisniete kciuki to bedzie podwójne szczescie 😉
    Z góry dziekuje za dobre słowa mambo moja :ok:

zdziska
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Wracajac do tematu tesciowych….
    Matka mojego obecnego faceta powiedziala ze nie wyobraza sobie zeby jej córka wyjezdzala sama do pracy za granice!!!!
    Od 1 lipca wracam do Szwecji i moj obecny chlopak nie bardzo chce jechac ze mna :((((((((((
    I mama trzyma za nim strone:(

[email protected]
    Member
    • Maniak

zdziżka a dlaczego chłopak nie chce z Tobą jechać? jest jakiż powód? jedziesz do pracy czy na stałe?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " a co powiecie o ……..Teżciowych?????"

Przewiń na górę