- AutorOdp.
- 21 kwietnia 2005 at 08:24
Przychodzi facet do sklepu:
– Jest cukier w kostkach?
– Nie, nie ma.
– To poproszę inną tanią bombonierkę dla teżciowej.26 czerwca 2005 at 19:27😈 no, no ciekawe co na taki oryginalny prezent powie twoja teżciowa. Hi, hi chcialabym to zobaczyć:)
27 czerwca 2005 at 16:42a ja chyba nie odważe się sprawdzić hahaha
29 czerwca 2005 at 06:11😥
29 czerwca 2005 at 09:26Swietnie NOELLA prosimy o więcej
11 sierpnia 2005 at 14:00Ulicami miasta uciecha w popłochu starsza kobieta, a za nią biegnie mężczyzna i bije ją deska po plecach. Zatrzymuje go siłą przechodzień i krzyczy:
– Co pan robi tej biednej kobiecie?!
– To nie jest kobieta, to moja teżciowa.
– To kantem ją pan walnij, kantem!Odbywa się rozprawa w sądzie. Facet jest oskarżony o zamordowanie teżciowej. Sędzia pyta co oskarżony ma na obronę.
– Wysoki Sadzie, jestem niewinny. To było tak: siedziałem sobie w kuchni i obierałem pomarańcze, gdy w pewnym momencie wyżlizgnęła mi się z ręki skorka, a potem wypadł mi nóż i włażnie wtedy do kuchni weszła teżciowa i pożlizgnęła się na skórce, i upadla na nóż… i tak siedem razy.Rozmawia dwóch kolegów:
– Podobno przestałeż pić?
– To dzięki teżciowej, stale widziałem ja potrójnie!Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi:
– Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teżciową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojżć z nią do ładu.
– Spoko, kup jej samochód, teraz jest dużo samochodów, wypadki, zabije się gdzież.
– o.k.
Spotykają się po dwóch tygodniach:
– Chryste, ależ mi doradził.
– Co się stało?
– Posłuchaj, nie dożć, ze straciłem kasę na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu.
– A jaki jej samochód kupiłeż????
– No, syrenkę.
– Boż głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła.
– o.k. teraz kupie jaguara.
Spotykają się po dwóch tygodniach:
– Rany julek, jaki jestem szczężliwy!
– Co, nie żyje? A nie mówiłem?
– Uffff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał.Mistrz w pchnięciu kula do trenera:
– Dziż musze pokazać klasę… na trybunie siedzi moja teżciowa.
– E! nie dorzucisz…13 sierpnia 2005 at 11:12Najlepsze teżciowe są na odległożć 😈
13 sierpnia 2005 at 13:28Mój kolega uwielbia swoją teżciową szczególnie ze jest od niego chyba 2 lata starsza i atrakcyjna 😯
16 sierpnia 2005 at 21:08prawie jak „Moda na sukces” czy wymiany międzypokoleniowe również się zdarzają????
29 sierpnia 2005 at 07:51@CIOLO wrote:
CZEśĆ!!! 😆
Witamy Witamy w naszym gronie nowego Forumowicza
4 września 2005 at 17:57Czeżć 😛
4 września 2005 at 20:46Czy to teżciowe mówią czeżć swoim zięciom????
a może swoim miłym synowym? 😈4 września 2005 at 20:56Jest takie stare powiedzenie, może troche okrutne ale bardzo mądre, że tożciowa powinna sie konczyć razem z plackiem weselnym 😈
4 września 2005 at 21:31No nie oddaje ono ciepła dla teżciowych hihihiihi
CZasem są przydatne i czasem choć bardzo rzadko okazują trochę serca;)5 września 2005 at 07:18hmmm a ja uważam że teżciowe są fajne 🙄 🙄 😆
- AutorOdp.