• Autor
    Odp.
  • anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

dokladnie ja tez jestem zadowolona zwlaszcza tych 20zl gratis:)dosalismy prezencik od play:)

dosia1105
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

Play zdyskawlaufijkował konkyrencje i to na calej linii…video rozmowy sa w takie samej cenie jak normalne rozmowy, a smsy w cenie mmsow…tego jeszcze nikt nie oferował:)

korolova
    Member
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

W końcu to trzecia generacja 😀

anek
    Member
    • Zapaleniec

dokladnie dobry jest artykul we wproscie o play a tytul tym bardziej „rewoluicji na rynku telefonnii komorkowej nie bedzie,ale bedzie przelom”!i dokladnie sie z tym zgadzam

manolo
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec

a na co się zdecydujecie? abonament czy prepaid?
    ja myżlę nad abonamentem. karty raczej nie brałem pod uwagę 😉 z leeeenistwa 😉

korolova
    Member
    • Zapaleniec

A ja wciąż nie mogę się zdecydować 🙂 Z jednej strony nie lubię mieć zobowiązań w postaci abo, a z drugiej strony szkoda mi teraz 450zł na telefon, bo zbieram na samochód 😀

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

trzeba się zastanowić ile co miesiąc wydaje się na komórke…ja mam miesiące, że gadam dużo, a są takie, że prawie nie korzysta z tel dlatego dla mnie najbezpieczniejsza jest opcja prepaid…ale jeszce d;aje nie p****łąm decyzji:)

anek
    Member
    • Zapaleniec

ja sie dzisiaj zdecydowalm ze wezme abonament 50zl a przekonalo mnie 1000minut bo moja kolezanka tez zostaje i lacznie we dwie mamy juz 2000minut!!!!rewelacja

korolova
    Member
    • Zapaleniec

No fakt, te 1000 minut, to na prawdę ogromny bonus 🙂 Szczególnie jak się ma znajomych lub drugą połówkę w sieci 🙂

anek
    Member
    • Zapaleniec

tylko jest jeden minus bo chcialam zmienic telefon na inny i jet taka mzoliwosc ale wted trace te 1000minut bo to jest przywilej testerow i musze zostawic ten telefon ktory mialam podczas testowania.nie jest to zle rozwiazanie bo gdyby byla taka mozliwosc to wszyscy by pewnie chcieli zmienic i co oni by zrobili z tylaoma telefonami?

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Otóz to.. Na co im 20000 używanych telefonów;)

bulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

ale juz mogliby mi pozwoli zamienic samsunga na mote co nie? co im szkodzi:P na uzywana rzecz jasna, ale mysle, ze nie wzieli tego pod uwage. trzeba im to podsunac:P

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

a ja przeczytałąm gdzież, że można oddać ten tel i wziążć inny, ale trzeba zostawić ten sam nr tel…hmm…ciekawe jak jets naprawdę…poczekma na tel od Play i wtedy się dowiem:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Ja tam wolę Szajsunga 🙂
    A co do zmiany telefonu, to ja mam informację, że trzeba zostawić sobie ten, który się testowało..

anek
    Member
    • Zapaleniec

to bylyby super pomysl z ta zamiana samsunga na motke tez uzywana ale to nei jest do konca dobry pomysl bo bylo by straszne zamieszanie nagle ludzie zaczeli by wybierac sobie ktory jest ladniejszy!!!znajac zycie tak by bylo:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " a oferta PLAY?"

Przewiń na górę