• Autor
    Odp.
  • dosia1105
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

ooo…napewno obejrzę bo jakoż nie dotarłąm ostatnio na twój blog:)ale napewno toz zrobię…przyszalałąż trochę z tymi fotkami:]

korolova
    Member
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Generalnie zrobiłam ich ponad 120, ale wybrałam tylko te najlepsze 🙂 W ogóle powiem wam, że uwielbiam te spotkania testerów 😉 Na każde przychodzi ktoż nowy i nasze grono stale się powiększa 🙂 Dosia, nie może Cię zabraknąć na następnym 😉

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

a planujecie już coż następnego, jakiż kolejny spacer albo grill?jak zaczynałąm blogować to nigdy nie sądziałm, że tak mnie to wkręci:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Powoli planujemy coż po majowym weekendzie, bo dużo z nas wyjeżdża i nie opłaca się robić czegoż teraz 😉 Jak tylko coż wymyżlimy to dam znaka 🙂

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

najbliższy tydzień będzie mocno wyjazdowy więc nie byłoby sensu bo zebrałaby sie tylko garstka ludzi…ale jak coż będziesz wiedziała to daj koniecznie znać…

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Padł pomysł, żeby pojechać do klubu bilardowo snookerowego 😉 Ale wg mnie to dobry plan na brzydką pogodę, a póki jest pięknie, to przyjemniej spędzić czas na żwieżym powietrzu niż w oparach papierosowego dymu 😉

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

teraz pogoda będzie coraz ąłdneijsza więc wszyscy będą woleli spędzać czas na żwieżym powietrzu…ja nie palę więc czasami męczy mnie przesiadywanie w dymie…więc jestesm za jakimż spotkaniem plenerowym np Łazienki, Wilanów:)

anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

zgadzam sie z Wami:)trzeba korzystac ze slonka jak jest i wilanow jest odpowiednim miejscem spotkania testerow ale morze troszke nowych uczestnikow play tez uda sie w to wciagnac:)?

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

dobrze by było wciągnąć osoby, które nie brały udziału w testach, a należą do Play…to jest bardzo dobry pomysł:)
    na portalu trzeba dotrzeć z tą informacja do jak największej liczby osób:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Ja już jednego pana namówiłam, mam nadzieję, że damy radę pojawić się na sobotnim grillu w Powsinie 🙂
    Szczegóły najbliższego spotkania na blogu u Hartbit 🙂

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

chyba się będę powtarzać…ale znowu mam zajęcia w najbliższy weekend:(
    więc znowu nie przyłączę się do was…niestety:(
    ale edukować się trzeba…może nastepnym razem uda się dołączyc do Playowców:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Pechowo coż z tą Twoją szkołą 🙂 Ja mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo grill w deszczu to żrednia przyjemnożć 🙂

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

pogoda w weekend była taka strasznie w kratkę…a po południu to już było całkiem brzydko…więc chyba mało osób stawiło się na Playowym spotkaniu…

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Zgadza się. Z tego, co widziałam na blogu hartbit, było ok 10 osób. Trzeba będzie poczekać na lepszą aurę 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " a oferta PLAY?"

Przewiń na górę