• Autor
    Odp.
  • korolova
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Na pewno! Bo wiesz jak jest- dasz komuż palec, a on będzie chciał całą rękę.. Niestety tak to jest, że zawsze ktoż musi ponarzekać 😉

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

cóż taka jest natura ludzka:)
    ja zastanawiam się nad oddaniem Samsunga, a wziąć jakiż inny telefon…sama już zresztą nie wiem….poczekam na tel z Play…

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Ja zostaję przy samsungu- 1000 darmowych minut piechotą nie chodzi 😉

anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

dzisiaj doczytalm sie w ulotce ze 49gr za polaczenie jest dopiero wtedy gdy wykorzystasz minuty darmowe a tak polaczenie wynosci 25gr przy abo 150!!!!!!czy ktos to potwierdzi?

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Ja potwierdzę, bo też o tym czytałam 🙂 A słyszeliżcie o tej akcji z Erą? Wszyscy, którzy przejdą z Ery do Playa nie będą płacić kary za zerwanie umowy, a w dodatku dostaną jakąż specjalną ofertę od Playa 😉

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

czytałąm o tej sytuacji…Era chciała ukryć ten fakt, ale wkońcu ktoż się tego dopatrzył…i z tej sytuacji napewno skorzysta Play żeby zdobyc nowych klientów:)i bardzo dobrze, klienci napewno na tym skorzystają:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Ciekawe kiedy z Orange i Plusa będzie można zrezygnować bez koniecznożci płacenia kary 😉

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

według mnie to Plus i Orange będą się mieli na bacznożci i łątwo nie odpuszczą…chociąz i tak narazie to przegrywją na całęj linii biorąc pod uwage wszytskie oferty ich…

bulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

ej, no wlasnie. ciekawe jaka bedzie ostateczna decyzja ery. chcialabym odejsc do playa bez koniecznosci placenia monstrualnej kary!

anek
    Member
    • Zapaleniec

play ju zareagowalo podobno dla ludzi odchodzacych z ery ma byc specjalan oferta!ja tez bym chciala zerwac umowe z orange i przejsc do play jesli nie bedzie to mozliwe to jakos sie przemecze zmienie sobie abo w orange na mniejsze jesli sie da oczywisice:(

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Mam najnowsze wieżci dotyczące zrywania umów z Erą:

[usunięto_link]

bulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

ta czy siak era stwierdzila, ze mozna zerwac umowe zaplaci kare a potem sie odwolywac hehehehe no masakra, to sie nazywa uczciwosc wobec dlugoletniego klienta:/

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Dlatego chyba nie warto być lojalnym wobec Ery.. Skoro oni nie szanują swoich abonentów, to Ty ich też nie szanuj, a co 😛 🙂

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Dlatego chyba nie warto być lojalnym wobec Ery.. Skoro oni nie szanują swoich abonentów, to Ty ich też nie szanuj, a co 😛 🙂

anek
    Member
    • Zapaleniec

jka juz robia cos to powinnni robic to z klasa!!!!!a nie jak juz sie chce odejsc to maja Ciebie w d….

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " a oferta PLAY?"

Przewiń na górę