- AutorOdp.
- 28 marca 2007 at 16:59
jka juz robia cos to powinnni robic to z klasa!!!!!a nie jak juz sie chce odejsc to juz wogole ich nie interesuejsz
29 marca 2007 at 16:05Też tak uważam 🙂 Ale skończmy już temat Ery i powróćmy do Playa. Jak tam idzie wasze portalowe życie? Zauważyłam, że nasz portal ostatnio troszkę podupada.. Prowadzicie dalej swoje blogi 🙂 ?
30 marca 2007 at 09:49pewnie, że prowadzę:)
nawet dzis jak się zalogowałam to zobaczyłam swój blog w kąciku pt „cheile sławy”:)bardzo miłe uczucie:)1 kwietnia 2007 at 11:38Ooo, mój blog się tam jeszcze nie znalazł 🙁 I w dodatku spadł w rankingu.. Ale mam nadzieję, że to się zmieni 😉
2 kwietnia 2007 at 09:04mój blog skacze sobie w rankingu…ale w ogóle sie tym nie przejmuję bo lubię „siedzieć” sobie na [usunięto_link] 🙂
zaprzyjaźniłam sie z kilkoma osobami…w warszawie i Trójmieżcie organizowane są spontaniczne spotkania testerów:)
2 kwietnia 2007 at 14:19A są są 😉 W ostatnią sobotę byliżmy na testerowym grillu w Powsinie 😉
2 kwietnia 2007 at 15:45eeeeeeeeeeee i mnie nie bylo? a jak bylo? bylam kiedys na jednym wlasie wtedy zapoznalam dosc duzo ciekawych osob, z ktorymi teraz mam szanse wykorzystac promocje darmowych 1000 minut;) hehe
3 kwietnia 2007 at 08:20mnie w Powsinie tez nie było, niestety nie mogłam…
ale byłam na spotkaniu testerów w ZOO i było rewelacyjnie:)bardzo miło wspominam tamto wyjżcie:)
3 kwietnia 2007 at 10:31Na grillu było rewelacyjnie 🙂 Pogoda dopisała, mieliżmy dwa grille, duuużo jedzonka i zapas piwka 🙂 Szkoda, że was nie było, ale nic straconego- podobno za dwa tygodnie powtórkę robimy 🙂
3 kwietnia 2007 at 19:49mnie tez nie bylo bo nie mogla ale na pwtorke juz mnie nie zabraknie:)
4 kwietnia 2007 at 11:54ciesze się, że będzie kolejne spotkanie…zostając testerem nie spodziewałam się, że społecznożć Playowa tak się zgra..bardziej byłam przygotowana na jakież wirtualne znajomożci…a tu prosze:)
4 kwietnia 2007 at 14:57Ja też jestem bardzo pozytywnie zaskoczona 🙂 Tym bardziej tym, że na spotkaniach jest tak miło, wszyscy są dla siebie uprzejmi mimo różnych poglądów o Play 🙂 Tak więc zapraszam bardzo serdecznie na kolejne spotkanko 🙂
5 kwietnia 2007 at 09:52jeżli tylko kolejne spotkanie Playowców nie będzie kolidowało z moimi zajęciami na czelni to na pewno sie wybiorę…wydaje mi sie, że to żwietny sposób na spędzenie wolnego czasu w przyjaznym gronie ludzi:)
5 kwietnia 2007 at 13:30Jak chcecie zobaczyć jak dobrze bawiliżmy się w Powsinie, wejdźcie na youtube.com i wpiszcie „Spotkanie testerów w Powsinie” 🙂
5 kwietnia 2007 at 13:30Jak chcecie zobaczyć jak dobrze bawiliżmy się w Powsinie, wejdźcie na youtube.com i wpiszcie „Spotkanie testerów w Powsinie” 🙂
- AutorOdp.