• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Serafina,ja tak czesto mam…ale to daltego,ze najpierw mówię,a potem dopiero myslę co chce powiedzieć 😆
    Zazwyczaj zapisuę takie głupoty,które ktos mówi… kiedyż,w liceum zapisywałam w zeszytach a teraz w telefonie :d
    Oto kilka perełek z naszych rozmów knajpowych:
    „Kobiety nie zaczyają nic a kończą”-wyrwane z konteksty,ale nie pamiętam co autor miał na mysli nawet 😉

Koleżanka opowiada jak to w internecie znalałza najgłupsze wypowiedzi z teleturniejów.I mówi,że było pytanie „w spodniach i na żwiadectewie”.Bardzo długo nabijałyżmy się z odpowiedzi,bo teleturniejowicz odpowiedział „p****”.Więc tak roztrzasamy i smiejemy się… A jedna z kleżanek sie wyłączyla zupełnie i pyta: „ale jakie było to pytanie?Chodziło o spodnie na żwiadectwie…?” Reakcja oczywista.Inna kolezanka powtrza konkursowe pytanie czyli „W spodniach i na żwiadectwie” a szanowna koleżanka od spodni na żwiadectwie odpowiada: „Jodła”.
    Inna konwersacja:
    Opowiadamy o tym,jakie nasze koleżanki zrobiły sie szytwne.I padają rózne spekulacje dlaczego nam(zestaw ten sam co w dialogu wyżej,czyli trzy kolezanki i ja) to tak przeszkadza.
    Ja: Może cofnełyżmy sie w rozwoju??
    D:Nie możemy się cofać,bo mu takie nie byłyżmy!
    Ż:Ale ja nic nie piłam…

To są doiero rozmowy na piziomie 😉

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Jedna kuzynka do drugiej:
    Co tak rżysz? Siano staniało?

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Pamietam jak na lekcjii polskiego jak bylam jeszcze w liceum (1 klasa), bylam przy odpowiedzi i taka pindzia z klasy stale mi przerywala bo sobie glosno gadala na lekcjii i zle podpowiadala mi i wogole. (ogolnie nie lubilysmy sie) Wiec ja udawalam ,ze nie slysze babka wpisala juz ocene a jak skonczylam ta dalej nawijala i glupio sie smiala a ja z tekstem na glos : ” NIE GADAJ TYLE BO CI SIE JEZYK SPOCI !!” 😆

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

Jakies półtora miesiąca temu wybraliżmy się z moim chłopakiem ( teraz juz byłym ) na lody, a ze lubilismy takie fuul wypas z masą dodatków X poprosił o polewę … tylko zamiast smurfowej poprosił o smerfową 😆 :lol:( ps. polewa była niebieska, więc pewnie stąd te Smerfy) .. kobita w budce zrywała boki ja również 😀 😀

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Siedzimy w kajpie.Kobiety palą cienkie papierosy,kolega tez się skusił na ciękiego i pyta mnie: „Dlaczego lubisz tylko cienkie papierosy?” Ja(patrząc na swoją dłoń z pamierosem): „Booo… tak fajnie mi sie go trzyma…a Tobie jak sie trzyma ciekiego?” 😆 Oczywiscie zaczelismy boki zrywać,reszta patrzyła na nas jak na kretynów 😀 Cóż…ja po alkoholu robie się zboczona… 😉

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

Koleżanka: Która jest godzina?
    Ja: ósma.
    Koleżanka: ale rano czy wieczorem?

J: masz nagrywarkę w komputerze?
    K: nie, ja mam przegrywarkę.

Ja w kiosku(rano, spieszę się do szkoły): Poproszę bilet miętowy i gumę ulgową.

Ja w autobusie: przepraszam, czy ten autobus wysiada (gdzież tam?)
    K: autobusy nie wysiadają.

K: zapisałam się z mama na aerobik, kupimy sobie na początek karnety na 8 wejżć.
    J: kupcie sobie jeden na 16 wejżć. ( w sensie, że będzie taniej)
    K: co Ty… za 16 za dużo zapłacimy

Ja z koleżanką wkręcamy drugą koleżankę:
    – Ty wiesz, że są dwa słońca na ziemi?
    – Ta, a gdzie jest to drugie?? 😯

Wykładowca wysłał wyniki na skrzynkę, koleżanka nie zdała, jej odpowiedź do pana profesora: Ajć K**** 😆
    Wykładowca – przyznam, że jeszcze nigdy nie dostałem takiego maila.

Sprawdzian z matmy, gimnazjum, okres żwiąteczny.
    Kolega zwalał i nauczycielka zabrała mu kartkę, prosił ją by mógł pisać dalej sam, jednak Pani była obrażona i się nie odzywała.
    Prosił ją kilka razy, w końcu nie wytrzymał:
    – Do kogo ja k**** mówię, do choinki??

Liceum, lekcja matematyki. Koledze zadzwonił telefon i skulony prowadzi rozmowę. Pani patrzy na niego nieco oburzonym wzrokiem i mówi: Michał.
    … kolega przystawiając palca do ust odpowiedział : „ciiiiiiii….” i kontynuował rozmowę 😆 😆

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

Ja pewnego razu na lekcji jezyka polskiego zabrałam sie za wycinanie z kartki papieru serwetki ( zapewne kazda i kazdy z was cos takiego wycinał choć jeden raz w życiu ),moja sorka jak zauwazyła co robie powiedziala mi zebym produkcje serwetek zostawiła na po lekcjach:):) hahahahaha

Po tej lekcji cała klasa składała zamówienia u mnie na serwetki:):)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Aaale powiedzieli!"

Przewiń na górę