- AutorOdp.
- 14 listopada 2009 at 14:23
Chciał bym żeby posiadacze ubezpieczonego auta podzielili się z pozostałymi tym gdzie mają ubezpieczenie AC , OC i ile płacą ? W celach edukacyjnych nas samych. Sam też potrzebuję waszej pomocy w tym zakresie.
26 listopada 2009 at 00:28powiem krótko: mam zawsze cię wszędzie! 👿
niechże teatralni policjanci nie mają pożywki nad naszymi…
ubezpieczeniami – to faceci najczężciej po zasadniczej! łatwo ich zachłysnąć!mniej więcej, jak milicyjnego w PRL – czy się jebutnie mylęęę? 🙄
no to poprawcie stanowczo mnieeeeeeeeee…26 listopada 2009 at 12:04Hym ubezpieczenie samochodowe warto mieć to ważna sprawa….
1 grudnia 2009 at 11:17Ja mam w HDI
3 grudnia 2009 at 21:26Ale co masz u nich OC , AC ?
20 grudnia 2009 at 18:30ja mam OC w Alianz i jestem zadowolona. AC niestety mieć nie mogę, bo mam 13-letni samochodzik
22 grudnia 2009 at 09:37Życzę wszystkiego naj naj najlepszego fanom ubezpieczeń 😉 żniegu , gwiazdki i karty pomoc pod choinką.
24 grudnia 2009 at 01:50[usunięto_link] wrote:
Życzę wszystkiego naj naj najlepszego fanom ubezpieczeń 😉 żniegu , gwiazdki i karty pomoc pod choinką.
ja TYŻ, słodka efinioooo! 😉
chociaż wiesz, dotąd po wielu latach, cholera, nie udało mi się skorzystać z tego dobrodziejstwaaa…z jednej strony dobrze, ale z drugiej…
za dobrze mają ci ubezpieczyciele, nie? ssią sporo kasy – aż nie wiedzą co z nią zrobić, te cholery! 😈jednak nie życzę sobie wypadku w moim odlotowym samochodziku – a TY? 😉
27 grudnia 2009 at 12:24Ja mam w PZU , OC + AC ostatnio zakupione i poziom zadowolenia z tego co czytałem na necie będzie duży ludzie chwalą i są zadowoleni.
30 grudnia 2009 at 23:57ostatnio oddałem moje auto facetowi-chyba przyjacielowi, który mi zmienił ubezpieczyciela – chol;era!
za 5 miesięcy je poprowadzę i zdaje się – wyprowadzę – sorry…
nie dajcie się zwieżć reklamom – idźcie za głosem serca
choć choleester sam nie wiem, Panie i Panowie, co to znaczy 😉PS. Kurde, ale ubezpieczenie trzeba mieć, no nie?
Może jakież norweskie? podobno najtańsze 😉5 stycznia 2010 at 09:51Ja wam polecam Polskie PZU i kartę PZU Pomoc to dobre rozwiązanie.
6 stycznia 2010 at 19:09[usunięto_link] wrote:
Ja wam polecam Polskie PZU i kartę PZU Pomoc to dobre rozwiązanie.
Ja juz słyszalam o tej karcie.
Podobno sprawdza sie rewelacyjnie,zwłaszcza kiedy teraz nawala akumulator.7 stycznia 2010 at 14:15Ja też mam auto w PZU i jestem bardzo zadowolona 🙂
7 stycznia 2010 at 15:27[usunięto_link] wrote:
Ja też mam auto w PZU i jestem bardzo zadowolona 🙂
Masz wykupione OC i AC ?
Czy samo OC ?10 stycznia 2010 at 12:26Co do akumulatora masz rację w te mrozy często padają… i przyznam widziałem jakież 3 lawety pzu pomoc ostatnio na osiedlu
- AutorOdp.