• Autor
    Odp.
  • Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

w ogole ta cała afera jest bez sensu.

nikt z nas nie zna ani tego chlopaka ani twojej kolezanki wiec oceny sa na podstawie tego co piszesz Ty. nie sa wiec w pelni prawdziwe

po pierwsze, chlopak ma racje – 25 letnia dziewczyna jest na tyle dorosla ze sama powinna wiedziec na czym stoi.
    zabawy tego typu sa charakterystyczne dla ludzi w wieku lat 16-17

po drugie, Ty nie powinnaż w żaden sposob ingerowac w to co sie dzieje. to jej sprawa. faceci nie lubia gierek za plecami.

po trzecie twoja kolezanka jest conajmniej glupia jesli „obraza sie” na ciebie. to takze jest charakterystyczne dla ludzi w wieku 16-17 lat

co masz zrobic? przepros kolezanke jesli naprawde tak silnie ja urazil twoj sms. nie probuj na sile niczego robic, chyba ze ona sama ciebie o to poprosi i tyle

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Nie wiem co jest między nimi ,a Ty wiesz tylko z perspektywy koleżanki więc nie wypowiadam się. Skoro jest dorosła i mimo to dalej z nim jest widocznie jej to odpowiada.

justyna2609
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 22
    • Bywalec

dzieki za wszystkie odpowiedzi. wiem ten koles to d****, a z kumpela mysle ze sie dogadam, choc ciezko bedzie, ale wierze w to ze dam rade

faranek22
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

Ale macie problemy…

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

alkohol, to jest doprawdy zgaga facetów, najczężciej, ale i coraz bardziej babek… strasznie wyniszcza… z tego powodu zaproponuję wodę mineralną dla wszystkich! chyba że spotkamy sie w Dolinie Pięciu Stawów – tam możemy wychylić zmrożonego Okocimia (taka jest prawda!) i zjeżć należników pełen talerz… jezUUU ależ fajnie iżć w Dolinie Roztoki gadając se o wszystkim i niczym… całe szczężcie, że w Palenicy czeka pokorne autko, co nie? 🙄

kamilKaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Niech ptrzestanie o niego zabieac..to powinna być Jego rola..
    A on moze jak zobaczy ze ja traci to cos z tym zrobi.

A Ty nie powinnaż sie wtracać…powinna wiedziec co robi..

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Niech ptrzestanie o niego zabieac..to powinna być Jego

Hehe no nie wiem 😆

kamilKaa
    Member
    • Początkujący

@Kowal wrote:

[usunięto_link] wrote:

Hehe no nie wiem 😆

Dlaczego nie? ;D owszem kobieta moze zrobić pierwszy krok, ale kiedy to ona ciagle sie stara, a on nic to cos jest nie halo… ;P

Intro
    Member
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

@Kowal wrote:

[usunięto_link] wrote:

Hehe no nie wiem 😆

Dlaczego nie? ;D owszem kobieta moze zrobić pierwszy krok, ale kiedy to ona ciagle sie stara, a on nic to cos jest nie halo… ;P

Wygodna księżniczka jesteż i tyle 😛 Obie strony powinny się starać.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

@Kowal wrote:

[usunięto_link] wrote:

Hehe no nie wiem 😆

No włażnie widać że to niemożliwe,on to wyczuje i będzie robił dokłanie to samo dalej…

justyna2609
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

U nich to bylo tak ze to on najpierw patrzyk sie na nia jak „sroka w gnat”, na trzezwo oczywiscie. i to ona przejela inicjatywe, pozniej on sie juz z tym „oswoił” i to on zaczal ja przytulac, calowac,nie zawsze bedac trzezwym. Ostatnim czasem, to on jakby sie wlasnie wycofal i ona zabiega o niego i to bardzo.
    Teraz jak jest nie wiem, kumpela mi powiedziala ze nic mi na ich temat nie powie, nie rozmawiamy praktycznie w ogole… nie doszlo jeszcze do spotkania w 4 oczy.
    Ja jej tez nie powiedzialam o jego odpowiedzi („(…)trzezwo okreslic sytuacje” ) i nie wiem czy jej powiem czy nie. to zalezy od tego czy mi powie jak jest miedzy nimi. a moze jeszcze przy spotkaniu w 4oczy bedzie tak ze bede bronic jego tylka, nie wiem..
    nie wiem dlaczego ale czuje ze jest miedzy nimi dobrze….

kamilKaa
    Member
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

@Kowal wrote:

[usunięto_link] wrote:

Hehe no nie wiem 😆

Wygodna księżniczka jesteż i tyle 😛 Obie strony powinny się starać.

dokładnie, obie 😀 A tu stara sie tylko ona.. ;P

Anonymous
    Member
    • Guru

Zawsze jest tak ,że jedna strona goni 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " alkohol"

Przewiń na górę