• Autor
    Odp.
  • justyna2609
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Witam!
    Potrzebuje pomocy, a wlasciwie nie ja a moja przyjaciolka… Nie wiem co mam jej poradzic.

Jest(powiedzmy) z facetem, ktory po alkoholu (wystarczy ze jest troche rozmiekczony) mowi ze jest zakochany ze jest idealna itd i okazuje to gestami przytula ja caluje….. Jak jest trzezwy to czasem okazuje jakies uczucia a czsem jest bierny, a ze widzimy sie codziennei(mieszkamy razem na mieszk. studenckim) to moze przez to taki jest. Choc twierdzi ze po alkoholu okazuje swoje najszczersze uczucia.

Ostatnio powiedzial jej ze chce z nia spac, ona odmowila, ale wczoraj mu to zaproponowala ale on powiedzial ze zobaczy, i nie przyszedl. Problem w tym ze jest jedna dziewczyna ktora widac ze na niego „leci ” ale on nie odwazjemnia tego, bo jest wpatrzony w kumpele. Wczoraj wlasnie u nas byla…

Dodam tylko ze na samym poczatku powiedzial jej oczywiscie po % ze nie umie mowic o uczuciach. Oraz to wszystko idzie tak powoli, po 3miesiacach dopiero sie pocalowali…

Moja przyjaciolka jest po wczorajszym zrozpaczona, a ja nie wiem co robic, wiem ze on jest dobrym czlowiekiem i nie skrzywdzilby jej ale ten alkohol…. Pomozcie!!

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ja nie do konca zakumalem kto kogo calowal itp 😀

justyna2609
    Member
    • Bywalec

on ja, ale ona to wszystko odwzajemniala

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

To niech ucieka jak najdalej, albo musi wybrać uczucia doprawione procentami.Tylko że tych procentów z czasem może być coraz więcej,niech to weźmie pod uwagę!

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

A czemu przyjaciółka jest zrozpaczona?

justyna2609
    Member
    • Bywalec

na poczatku podchodzila do tego ze nie moze byc zadnego uczucia… ale zakochala sie. a teraz cierpi bo wczoraj przy tej lasce ja olal….

Anonymous
    Member
    • Guru

A to z nią sie nie całował tylko z jakąż tam laską?

justyna2609
    Member
    • Bywalec

nie calowal sie z inna laska, ale nie okazal mojej kumpeli ze zalezy mu na niej, to ja bardzo zabolalo…

blackArt
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

dać sobie spokój…

chce sie potem męczyć ? To facet powinien o nią zabiegać, nie ona o niego

ogólnie to ciesze się ,że nie miałem tego typu problemów…

Miiek
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

Niech sobie da z nim spokój… On potrzebuje się napić żeby ją kochać, to troche nie tak powinno wyglądać…

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

To prażka i cierpienie dla niej wczeżniej czy później…

justyna2609
    Member
    • Bywalec

dzisiaj jest znowu „mily” … zastanawia mnie co bedzie jutro…

blackArt
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

jutro braknie alko i nie bedzie miły … przecież Ci ludzie doradzają a Ty swoje …..

Anonymous
    Member
    • Guru

To ,że jest miły nie znaczy,że trzeba od razu się zakochiwać hehe przecież sam powiedział,że to od alko. Ale wy macie problemy nastki 😉 już 20lat wybiło ,a koleżanka jak dzieciak

justyna2609
    Member
    • Bywalec

oni akurat maja po 25… ja jej odradzam mowie zeby z nim chociaz porozmwiala zeby przestal pic… ale ona nie,wystarczy ze sie usmiechnie i odplywa i juz jest szczesliwa

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " alkohol"

Przewiń na górę