- AutorOdp.
- 19 września 2009 at 20:58
Ja mam Nortona Internet Security 2009 i jestem happy – dziala dobrze i szybko – to najwazniejsze
20 września 2009 at 23:49Kasper 2008? Czy on jakoż inaczej ma oznaczenia? 🙂
kamkusia – zgadzam się 🙂 Szybko i dobrze to podstawa 🙂 M.in. dlatego zostanę już wierna Pandzie 🙂21 września 2009 at 09:44Wżród antywirusów ciągle ma miejsce wyżcig szybkożci i skutecznożci. Ale to dobrze, bo przynajmniej szybciej się rozwija wszystko 😉 To co Panda zrobiła przez ostatnie 3 lata, to kawał porządnej roboty. Z kolei są programy, które powoli, a systematycznie prą na ostatnie miejsca testów:P
21 września 2009 at 14:32bardzo słusznie, ja tez uważam że Panda bardzo się napracowała. efekt jest w pełni zadowalający ale moge to powiedzieć ja czy ty bo sprawdziliżmy i mamy jakies porównanie
23 września 2009 at 21:06No tak, najlepiej mieć jakież porównanie 🙂 Ja korzystałam kiedyż z Pandy i pamiętam, że była rewelacyjna pod względem skutecznożci, ale komputer praktycznie nie działał xD A teraz? żmiga aż miło 🙂 Więc różnica jest OGROMNA
25 września 2009 at 22:12W PC World pojawił się nowy test. Chociaż dopatrzyłem się tam troszkę „buraków” 😛 Więcej szczegółów napiszę jutro, ale ogólnie wygląda nieźle 🙂
26 września 2009 at 12:10Od roku używam NODa i jak na razie, żeby nie zapeszać, wszystko jest O.K. A poza tym jest fajny, bo nie obciąża systemu jak inne antywiry.
27 września 2009 at 00:22A z jakimi innymi miałaż do czynienia? 🙂
30 września 2009 at 00:23Nie wiem, jakim sprzętem dysponujesz, ale aktualnie znalazłoby się kilka antywirusów, których być nie zauważyła po zainstalowaniu 😛 NOD jest szybki, ale moim zdaniem ma wciąż problemy z radzeniem sobie ze szkodnikami. Ale to tylko moja prywatna opinia 😛
30 września 2009 at 21:37Teraz na rynku jest mnóstwo atrakcyjnych ofert, trzeba wybrać coż dla siebie 🙂
18 października 2009 at 12:36przeważnie że już wchodzą modele 2010. wybór nie jest łatwy 🙂
18 października 2009 at 20:53Chciałeż chyba powiedzieć, że już w stanowczej większożci wyszły 😛 Nie wiem, czy jakiegoż pakietu 2010 jeszcze brakuje w kolekcji…
Ale wybór na pewno nie jest łatwy, zwłaszcza, że coraz nowsze rozwiązania wchodzą. Kolektywna inteligencja i ochrona proaktywna zaczynają przeżywać swój złoty wiek 🙂18 października 2009 at 22:52Nom, coraz więcej firm szczyci się tymi technologiami 😛 A ja z nich korzystam już roczek 😆
24 października 2009 at 20:15technika sie rozwija to pojawiaja sie nowe technologie. z ta kolektywna inteligencja to naprawde sie komus udalo. w tym momencie jest to chyba najlepsze rozwiazanie
29 października 2009 at 11:08Sztuką jest równiez wybrać odpowiedniego antywirusa. Myżlę, że kluczem do dokonana odpowieniej decyzji, jest zwrócenie uwagi na to, do czego dany antywirus ma nam służyć. Jezeli jesteżmy aktywnymi użytkownikami sieci, to wybierajmy pakiety ze wzmocnieniem firewall, skanerem typu webfilter (ochroni nas przed fałszywymi stronami) oraz antyspyware – zabezpieczenie przed programem szpiegującym. Dla rodziców wskazane sa programy z kontrolą rodzicielską – niektóre stroy zdecydowanie nie sa przeznaczone dla dzieci. Podsyłam krótki artykuł na ten temat. Myżlę, że wiele on wyjażni [usunięto_link]
- AutorOdp.