- Ten temat ma 93 odpowiedzi, 24 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 1 miesiąc temu przez
Assha.
- AutorWpisy
- 30 kwietnia 2008 o 11:38 #34903
to nie manipulacja. tylko jedna ze sfer public relations…
30 kwietnia 2008 o 11:43 #34904to takze wiem, ale myslisz, ze jesli o manipulacje chodzi -ta „sfera” nie jest wykorzystywana?
i pytanie troche na inny temat- skad wiesz, ze jest to jedna ze sfer public relations? jestes moze na takim kierunku (studiujesz cos w tematyce?) -pytam bo chce zmienic kierunek na taki wlasnie (dziennikarstwo, public r. cos w tym stylu) i zastanawiam sie, czy bylaby to dobra decyzja i gdzie moznaby bylo to ewentualnie studiowac (jakie uczelnie są dobre)
30 kwietnia 2008 o 11:58 #34905elementy klasycznego piaru owszem obijają mi się tu i ówdzie… u mnie jest to powiązane często z marketingiem. (takie tam granie na uczuciach… jak i kiedy 🙂 ) tak samo z resztą jak elementy pedagogiki czy antropologii…
klasyczny pr to nie jest to co tygryski lubią najbardziej… poza tym piarowców jest teraz wszędzie masa…
30 kwietnia 2008 o 12:12 #34906@tygrysek wrote:
poza tym piarowców jest teraz wszędzie masa…
to jest prawda.
i wlasciwie to wydaje mi sie, ze np. jak Ty- lepiej jest skonczyc jakis kierunek, w ktorym są po prostu tego elementy, bo sama w sobie specjalizacja nie jest tak obszerna. Obecnie ucze sie na kulturoznastwie- w ktorym mam dodatkowo po prostu „media” „komunikacja spoleczna” i elementy wlasnie pr. plus wiedza o kulturach. ciagle sie jednak waham..
choc wiadomo, ze przeciez przyszla stala praca nie jest w pelni uzalezniona od skonczonego kierunku..
1 maja 2008 o 06:37 #34907@Assha wrote:
Hagemonia nie przeczytalam ani jedenego zdania, jakie do mnie skierowalas, wiec sie nie wyslilaj juz..
sadzisz sie o kazde zdanie i kazde osobno cytujesz.. wiesz co? upierdliwa jestes i tyle.
reszty nie skomentuje :]
Hahahahh… 😉
Nie wysilam się dla Ciebie, w ogóle mnie to nie męczy, więc i nie „wysila”, odbijam Ci, bo żal czytać Twoje opinie i nie opatrywać je sensownymi komentarzami.
Cytuję zdanie po zdaniu, bo kujesz same perełki 😉No ale fakt – czytać nie musisz, co nie znaczy, że nie będę odpisywać, zwłaszcza na teksty antyżydowskie czy dyskredytujące homoseksualistów 😉
1 maja 2008 o 10:06 #34908napisalam ze Michnik to zyd,co jest prawdą, wiec nie widze tu dyskryminacji.
napisalam, ze nie lubie patrzec na gejow, mam do tego prawo, nikogo nie obrazam i nie sądzehagemonia, nie bylo cie na forum kilka dni, wchodzisz, wcinasz sie w rozmowe z tymi twoimi żalosnymi cytatami i usilujesz kogos (mnie) spowokowac. odpusc sobie, jestes upierdliwa i tyle.
(moge sie zalozyc, ze zaraz to zacytujesz 😆 )
1 maja 2008 o 10:49 #34909Napisałaż, że jesteżmy tumanieni propagandą TVNu i żydowską wyborczą. Co z tego, że Michnik (czyli jedna, a nie jedyna osoba wchodząca w skład redakcji GW) z pochodzenia jest żydem? To robi Ci aż tak wielką różnicę? Jesteż antysemitką?
Może nie miałaż najgorszych intencji wyrażajać się tak, a nie inaczej, niemniej używasz utartych powiedzonek rodem z pewnej toruńskiej rozgłożni, a to budzi pewną….niechęć odbiorców.Jesteż homofobem? Proszę bardzo, ale po co to negatywne zabarwienie wypowiedzi? Budzisz tym kontrowersje, nie dziw się, że Ci się na takie hasła odbija.
A co do fragmentu o tym, że nie było mnie kilka dni… zabawne 😉 Masz się za szeryfa Forum co to strzeże tego co kto kiedy odpisał?
Twierdź sobie, że jestem upierdliwa (użyj jeszcze kilku typowych dla siebie okreżleń, nie krępuj się 😉 ); będę odpisywać za każdym razem gdy uznam to za stosowne. A cytuję, żebyż nie mogła się potem wyżalić, że odnoszę się do niewiadomo czego 😉 Pamiętaj – za własne słowa się odpowiada 😀1 maja 2008 o 12:21 #34910prosze bardzo?????!!!!!!!!
homofobia, ksenofobia oraz antysemityzm to zjawiska szkodliwe spolecznie.
zatem: jakie prosze bardzo????!!!!!
tu zadne prosze bardzo nie pasuje. raczej: zamknij sie, glabico i ban na reszte zycia. bo pprzed rozpowszechnianiem takich tresci broni nas PRAWO.1 maja 2008 o 14:35 #34911parvati, czy ty nie przeginasz troche?
podszkol sie zdziebko, poczytaj, dowiedz a potem sie wypowiadaj z łaski swojej.
nie obrazam zydow, Michnika – tak, wyborczą- tak, migdalących sie „gejow” na ulicy- tak (niech sie w domu całują i robią co chcą, nie publicznie) zreszta- namietnmie migdalace sie pary nawet heterosexualne tez mnie drażanią..
aaa.. i publicze obrazanie, jakie ty stosujesz NIE JEST dozwolone, poniewaz gwałcisz moje prawa- jako prawa człowieka, ja natomiast mam prawo do wlasnej opinii i wolnosc slowa panuje w naszym kraju, takze…
wyluzuj 🙂
1 maja 2008 o 15:18 #34912@parvati wrote:
prosze bardzo?????!!!!!!!!
homofobia, ksenofobia oraz antysemityzm to zjawiska szkodliwe spolecznie.
zatem: jakie prosze bardzo????!!!!!
tu zadne prosze bardzo nie pasuje. raczej: zamknij sie, glabico i ban na reszte zycia. bo pprzed rozpowszechnianiem takich tresci broni nas PRAWO.Hmmm..wiesz Parv, miałam na myżli fakt, że Assha ma pełne prawo do takich a nie innych poglądów, tyle, że artykułowanie (zwłaszcza w taki sposób) to już co innego.
Z drugiej strony wolnożć słowa to wolnożć słowa, wydaje mi się, że Assha nie posunęła się do „nawoływania do agresji”, wyraziła swoją opinię (a że taką, której trudno nie skomentować…) i jak dla mnie tylko tyle.
Co nie znaczy, że na takie teksty o Michniku (nawet jesli tego człowieka nie szanuje), teksty które akcentują jego pochodzenie i to w charakterze depracjacji, powinny się obywać bez szerszego komentarza reszty użytkowników (smutne, że tylko, zdaje się, 3 osoby zareagowały na te konkretne słowa).
1 maja 2008 o 15:39 #34913kiedy kilka lat temu na moj adres mailowy otrzymalam liscik od pewnego ugrupowania o radykalnych pogladach, napisalam skarge do administratorow mojej poczty, ktorzy ZAREAGOWALI.
uwaza, ze na tym forum admini tez powinni zareagowac, bo uzywanie przymiotnika „zydowski” w celu ukazania czegos w swietle pejoratywnym, wyrazanie publicznie swojej homofobii godzi w normalna, myslaca czesc naszego spoleczenstwa. naprawde malo mnie obchodzi, ze iq tego pustaka jest porownywalne z poziomem kury. glupota nie jest usprawiedliweniem. takie cos jest szkodliwe i powinno byc tepione.
1 maja 2008 o 18:33 #34914szkodliwe to są Twoje bluzgi..
a. i wiesz, jakbym napsiala „amerykanski” „polski””niemiecki” byloby ok. napisalam tylko „zydowski” <- bez zadnego! epitetu ! a ty zareagowalas rzucajac miesem, a wiec... kto ktu dyskryminuje zydow?
kto bluzga?
kto miesem rzuca i jest niekuluralny?nie zbluzgam cie, nie zmusisz mnie do tego 😆
1 maja 2008 o 21:14 #34915nie rzucam miesem, wiec nie naduzywaj tego stwierdzenia-uzywane przez ciebie tylko potwierdza twoja hipokryzje.
owszem: ksenofobii nie toleruje pod zadna postacia. tak samo homofobii. dawno powinno cie nie byc na tym forum, bo glosisz tresci szkodliwe spolecznie.
slyszalas o pilkarzu, ktory paradowal w koszulce „smierc zydowskiej swini”? gdyby zamiast „zydowskiej” byla „niemiecka” czy „francuska” byloby to tak samo uderzajace. ale ze polskie postawy antysemickie sa najbardziej widoczne…coz…za takie teksty powinnas stad wyleciec.
dla mnie jestes po prostu idiotka i tego nic nie zmieni. inteligentni ludzie nie sa homofobami ani ksenofobami. powinnas sie wstydzic.
1 maja 2008 o 21:20 #34916taka jestes mądralińska to zacytuj gdzie obraziłam naród żydowski?
inteligentna to Ty nie jestes…! następny temat do zamknięcia. nie obrazaj mnie mała kureczko, bo nie ja- lecz Ty w końcu sie doigrasz i wypelcisz z forum!
koncze dyskuje, bo z debilami nie gadam.
1 maja 2008 o 21:21 #34917 - AutorWpisy
- Temat ‘Ateizm…’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.