- AutorOdp.
- 2 września 2007 at 12:25
Ja boję się wysokożci, psów i utraty bliskich. A tak to w ogóle jestem strachliwa…
27 października 2007 at 13:52Boję się żmierci, wszelkiego rodzaju chorób, utraty bliskich, samotnożci!
27 października 2007 at 14:22Boję się żmierci, wpadki, niepowodzenia, tego, że on odejdzie.
29 października 2007 at 09:38Ostatnie dnie mialam nerwowe i przed wczoraj wystraszylam sie swojej bocznej sasiadki jak zamykalam mieszkanie 😯 😆
29 października 2007 at 16:30śmierci, zbiorników wodnych tj. jeziora, rzeki bo nie widze dna, większych ryb,mostów ogólnie to strachliwy człowiek ze mnie
4 listopada 2007 at 17:26– ciemnożci,nie lubię po nocy chodzic po dworze z tego powodu,ze sie boje ciemnosci
-pająków,robali,owadów
-samotnożci
-smierci bliskich mi osób
-agresji i przemocy
– agresywnych facetów.4 listopada 2007 at 21:48czego?? hmmm…
– wysokożci
– ciemnożci, z tego powodu nienawidze zostawać sama na noc w domku 🙁 …jak już się zdarzy zapalam żwiatło gdzie tylko się da..no i przy nocnej lampce też zasypiam 😕
– samotnożci
– przejażdżki windą
– burzy..ale to tylko wtedy jeżli akurat zdarzy mi się zostać samej w domu
– choroby
– żmierci bliskich mi osób18 listopada 2007 at 20:50ja sie boje ciemnosci, szczegolnie lasu nocą:D ogladac sama horrory i przyszlosci:D
18 listopada 2007 at 21:07[usunięto_link] wrote:
ja sie boje ciemnosci, szczegolnie lasu nocą:D ogladac sama horrory i przyszlosci:D
Podobnie jak ja:P
19 listopada 2007 at 08:28Ja najbardziej sie boje pajakow,nawet tych zwyklych z dlugimi nogami. Oprucz tego nie lubie ciemnosci,zawsze kiedy np.wracam do domu po ciemku wkrecam sobie,ze ktos za mna idzie 😳 Boje sie byc sama w domu noca,duchow i ryb jak stoje w jeziorze. To chyba wszystko. Acha boje sie tez wtedy gdy ktos mi opowiada straszna historie-ciarki mi przechodza brrrrrrrr….!
19 listopada 2007 at 10:43boję się wracać nocą skrótem przez park
boję się, że zostanę porzucona
i ostatnio boję się, że wpadnę pod tramwaj, albo ktoż bliski wpadnie (bo coż się wydarzyło)
aa i boję się, że będę mieć poprawkę z biochemii, bo nic a nic ostatnio się nie mogę zmotywować do nauki 😀20 listopada 2007 at 21:20[usunięto_link]
duchow i ryb jak stoje w jeziorze.
ja też…aaaaaaaa i nie nawidze przechodzic nocą przez cmantarz, a czasem mi się to zdarza..brrrrrrr
12 października 2012 at 12:59Boję się chodzić w rózne podejrzane miejsca po zmroku, no i zawsze boję się o swoje dziecko….
30 października 2012 at 12:37Boję się o swoje dzieci i męża
Boję sie zostawać sama w domu na noc jak mąż w pracy
boję się pająków nawet tych malutkich 😀
I myszy też się boję18 listopada 2012 at 22:55robakow! w szczegolnosci karaluchow, biedronki…ble….
samotnosci, ze kiedys zostane calkiem sama…
pijanych, agresywnych ludzi, z doswiadczenia wiem, ze tacy o to ludzie maja rozne glupie pomysly;/ - AutorOdp.