- AutorOdp.
- 7 grudnia 2011 at 21:41
Hehe ja też myżlałam po tytule wątku, że chodzi o takie bajki do czytania i chciałam coż polecić…a na kreskówkach się zupełnie nie znam.
23 grudnia 2011 at 01:01[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Poduszycielu. przeczytaj uważnie post, do którego się odniosłam. Jest tuż przed moim wpisem.
Kochana, to nie było do Ciebie, to do całego tematu.
Ufff, a już myżlałam. 8) . To dobrze, że nie do mnie ;P
10 lutego 2012 at 13:33Dobrze jest zbierać filmy na dvd, czy bajki i mieć taką kolekcję filmów, do których się wraca, jak mój syn do Króla Lwa i innych bajek Disneya…ostatnio wyprzedaż była w Toys R uS różnych bajek to też nakupiliżmy
10 lutego 2012 at 18:50racja, najlepiej miec wlasna kolekcje w domu, wtedy nie liczysz na to ze cos bedzie lecialo w tv tylko puszczasz dziecku sprawdzona dobra bajke
25 lutego 2012 at 10:45a Krol Lew to moja ulubiona bajka z dziecinstwa:-)
3 marca 2012 at 13:59Żulczyk udostępnił za free swoje „Zmorojewo”. To taka bajka- horror, ale 16-latkowie czytają ją z przyjemnożcią 😉
21 marca 2012 at 10:04brzmmi strasznie, ja jednak wole te mile i przyjemne bajeczki:-)
4 kwietnia 2012 at 12:23W tym wieku to już pole do popisu spore, w końcu młodziaki teraz w tym wieku to już nie kreskówki a prędzej ksiązki typu Potter etc.
30 maja 2012 at 01:49No to może to Was zainteresuje: „Jerzy i Wielki Wybuch”. To książka dużo ucząca o Wszechżwiecie. Jej współautorem jest powszechnie znany autorytet naukowy, prof. Hawking.
30 maja 2012 at 06:51Słyszałam o tej książce, to chyba jest autorstwa Hawkinga i jego żony, taka książka nauka dla dzieci. Już od dłuższego czasu mi po głowie chodzi i chyba zapiszę ją sobie na listę.
4 czerwca 2012 at 20:11:). Tak jest jak piszesz, tylko Lucy Hawking jest córką Profesora :). Zapisz, bo warto chociażby dla aktualnych zdjęć (wykonanych za pomocą teleskopu Hubble’a) odległych galaktyk…
6 czerwca 2012 at 07:01To teraz o konkrety proszę, co czytają Wasze dziesięcioletnie dzieci, ja mam problem co wypożyczać mojemu synowi, on dużo czyta i powoli brak mi pomysłów.
8 czerwca 2012 at 12:47[usunięto_link] wrote:
No to może to Was zainteresuje: „Jerzy i Wielki Wybuch”. To książka dużo ucząca o Wszechżwiecie. Jej współautorem jest powszechnie znany autorytet naukowy, prof. Hawking.
– Proszę . To jest konkret.
29 czerwca 2012 at 10:53Niech zaczenie od Harrego Pottera 🙂 Zobaczysz, ze się nie oderwie…
24 sierpnia 2012 at 09:48[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
No to może to Was zainteresuje: „Jerzy i Wielki Wybuch”. To książka dużo ucząca o Wszechżwiecie. Jej współautorem jest powszechnie znany autorytet naukowy, prof. Hawking.
– Proszę . To jest konkret.
Dzieki konkretne!
Wyszukam, dam znać , czy sie podobał. - AutorOdp.