- AutorOdp.
- 28 sierpnia 2007 at 06:59
Ponieważ zawsze miałam „dryg” plastyczny, minęłam się z powołaniem, postanowiłam sobie to odbić.
Zajęłam się Tworzeniem biżuterii…
Od prostych zwykłych kolczyków, do pięknej i eleganckiej biżuterii żlubnej 🙂
Oczywiżcie biżu rozchodzi się wżród znajomych i nie tylko…
Nie chcę wstawiać adresu stronki, co by admini nie krzywili się na mnie 😉
Ale chyba wolno mi wstawić kilka moich próbek…
i jeszcze wiele wiele innych.
Adres stronki mogę wysłać na maila 🙂28 sierpnia 2007 at 07:18No no ladne te kolczyki 🙂 I niedrogie 😉
28 sierpnia 2007 at 07:22to jest biżuteria z najnowszej kolekcji. Ceny w sumie są różne.
Ale…
W poprzednich kolekcjach mam same kolczyki po 5zł a komplety po 10zł 😀28 sierpnia 2007 at 07:52Wrzuc link z cala kolekcja, mysle ze nikt sie nie obrazi a dziewczyny chetnie poogladaja 😉
28 sierpnia 2007 at 10:16myżlisz?
a nie wywalicie mnie za to? 😀w takim razie wstawiam link do swojej stronki
[usunięto_link]28 sierpnia 2007 at 10:19No co ty, nikt Cie nie wywali! 😉
Tu jest mnustwo reklamowych linkow.31 sierpnia 2007 at 19:14Nikt nie ma ochoty na kolczyki?
14 września 2007 at 10:17a zawieszki tych kolczyków t oz czego są? bo ja mam uczulenie na nikiel a chyba miałabym ochotę na jakież kolczyki albo coż 😀
16 października 2007 at 07:57[usunięto_link] wrote:
Ponieważ zawsze miałam „dryg” plastyczny, minęłam się z powołaniem, postanowiłam sobie to odbić.
Zajęłam się Tworzeniem biżuterii…
Od prostych zwykłych kolczyków, do pięknej i eleganckiej biżuterii żlubnej 🙂
Oczywiżcie biżu rozchodzi się wżród znajomych i nie tylko…
Nie chcę wstawiać adresu stronki, co by admini nie krzywili się na mnie 😉
Ale chyba wolno mi wstawić kilka moich próbek
i jeszcze wiele wiele innych.
Adres stronki mogę wysłać na maila 🙂bardzo mi sie podobaja Twoje cuda poprosze o stronke na e-maila:)pozdrawiam
15 lipca 2009 at 14:08Witam,
Ja również zajmują się biżuterią artystyczną. Postanowiłam stworzyć sklep internetowy wspólnie z moją bratową. Mam nadzieje, że nie będzie problemu, że umieszczam tu link do mojej strony.Zapraszam serdecznie na [usunięto_link]
15 lipca 2009 at 16:06Byłam na tym barwnym kuferku, niestety wydalo mi sei to dosc tandetne.. Moze bardziej cos tradycyjnego jak [usunięto_link] 🙂
15 lipca 2009 at 16:31biżuteria jest robiona ze szkła, szkła weneckiego, masy perłowej oraz kamieni półszlachetnych. zawieszki są srebrne albo posrebrzane. nie każda lubi chodzić w srebrze i złocie, które najczężciej pasuje do eleganckich kreacji. Dlatego mam nadzieje, że jednak znajdzie się ktoż, kto znajdzie coż dla siebie 😉
19 lipca 2009 at 13:49No co racja to racja, o gustach sie nie dyskutuje 🙂
ja jednak kupilam te kolczyki ktore podalam wyzej 🙂 sliczne sa 🙂23 października 2009 at 11:22Kolczyki są rzeczywiżcie przeżlicznie. Zawsze podziwiam osoby, które mają cierpliwożć do robienia takich rzeczy. Pomimo tego, że ja gustuje w złocie i zawsze taką też biżuterie polecam oraz kupuję, może skusze się na coż ręcznie robionego z Twojej kolekcji. Masz może coż ze złotymi dodatkami??
26 października 2009 at 19:40niezłe:) lubię duże, długie kolczyki
- AutorOdp.