• Autor
    Odp.
  • Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Poczytajcie sobie ile bezpieczeństwa daje nam ten model Volvo [usunięto_link] jestem pod wrażeniem jak ważny asperkt dla Volvo stanowi bezpieczeństwo

algerr
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 229
    • Zapaleniec

popieram Miżkę – Volvo to bezpieczne wozy. A dla kobiety w sam raz jest model C30. widziałem nawet, że Kożuchowska nim jeździ 😀

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Nie tylko Kożuchowska moze nim jeździć wy też możecie sobie zrobić jazdę próbna tego autka [usunięto_link]

algerr
    Member
    • Zapaleniec

O, fajne, Miżka! Można fajnie wczuć się w jazdę tym autkiem! 😀

Miska26
    Member
    • Zasłużony

A najfajniejsze jest to ze dzieki takiej akcji zwycięzca moze zgarnąć 159tys $ i przekazać całą sumę na dowolny cel organizacji WWF. Pierwszy raz spotykam sie z taka inicjatywą i uważam że do takiej akcji powinni przyłączyć sie takze inni producenci samochodów!

algerr
    Member
    • Zapaleniec

nieźle, ja też pierwszy raz słyszę o takiej inicjatywie. Oby więcej takich gestów ze strony producentów samochodów.

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Dobrze by było żeby chociaż 50% wszystkich producentów na żwiecie odwzajemniło akcję Volvo, bo Ziemia coraz bardziej nas potrzebuje, a my coraz mniej o niej pamiętamy. Więc nawet taka niewinna zabawa na facebooku może być bardzo pożyteczna!

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Ja jeżdżę Kią pro ceed i kocham to autko 🙂 Jest bardzo wygodny, ładnie wygląda i uważam, że jest bezpieczny 🙂 Ma 8 poduszek powietrznych, które mam nadzieję nigdy nie będą musiały się otworzyć 😉 Do tej pory mi się to nie zdarzyło więc nie powiem nic na ich temat 🙂 Ale autko polecam, bardzo dobrze się nim jeździ 🙂

Miska26
    Member
    • Zasłużony

A tutaj kolejny fakt o bezpieczeństwie Volvo C30 [usunięto_link]
    Które zostało uznane za jednao z najbardziej bezpiecznych aut!

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

Co Ty tak to Volvo wychwalasz? 🙂

pozytywna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Bo volvo to faktycznie bardzo dobra marka. I jest uznawana za jedną z bardziej bezpiecznych. Tak jak Saab. Według mnie mają bardzo fajne autka. Np. taki [usunięto_link] Myżlę, że jego cena jest bardzo atrakcyjna, bo prezentuje się dobrze i jest przyzwoicie wyposażony. A najważniejsze, że pasuje do kobiety 😉

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Dokładnie lepiej bym tego nie ujęła, lubię design tych aut, są bardzo bezpieczne i uważam że marka produkuje jedne z łądniejszych limuzyn na rynku, a kobiety wbrew pozorom zwracają ogromną uwagę na to jak samochód wygląda, przynajmniej dla mnie to bardzo ważny aspekt którym sie sugeruję przy kupnie auta!

algerr
    Member
    • Zapaleniec

Ale co by nie było, stare sprawdzone marki są najlepsze. Volvo, BMW itp.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

ok, ale Volvo i Saab nie mają jakoż zbyt wielu zwolenników. dlaczego?

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Czy ja wiem czy nie mają, ja jestem dużym zwolennikiem tej marki i znam sporo osób które lubią Volvo!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Bezpieczny samochód?"

Przewiń na górę