- AutorOdp.
- 16 września 2008 at 14:12
O, ja widziałam, jest fajna. zastanawiamy sie nad kupnem. Podsylam stronke [usunięto_link]
Nam sie bardziej czarny podoba.20 października 2008 at 17:58mazda 2 – ladna, bezpiecza, beazawaryjna. dla kobiety w sam raz, wygodna do jazdy po miescie, ale bardzo komfortowa:) i w takiej cenie ze spokojnie dasz rade namowic na nia meza…
28 października 2008 at 15:15a ten nowy ford fiesta??? chlopak mi go bardzo poleca, cena 36,6 tys podobno ma byc. ja sie nie znam za bardzo na samochodach, wiec jak ktos juz mial doczynienia z fiestami to bede wdzieczna za opinie.
25 listopada 2008 at 13:16Jakoż mnie fiesta nie przekonuje, już lepsza (i chyba ładniejsza) ta Mazda 2 o której wspominała Mojito. Sama się od jakiegoż czasu zastanawiam nad nowym autem i kilka modeli rozważam. Z tego co szukałam i pytałam, to mazda przedstawia się najkorzystniej: finansowo podczas kupna, później w eksploatacji. No i podobno jest całkiem wygodna. No i nie ma problemu z parkowaniem, bo to maluch
3 grudnia 2008 at 12:23A teraz trochę o bezpieczeństwie trochę z innej strony: jako że samochód prawi mam, muszę wykupić sobie ubezpieczenie OC. Najprawdopodobniej także dorzucę do niego AC, no i poszukuję dla siebie jakiegoż dobrego towarzystwa ubezpieczeniowego. Jestem w tym temacie goła, więc może ktoż mi pomoże. Fakt, znajomy wspominał mi o Unice (Uniqa?). Powiedział, że jak brał OC i AC, to dostał jakież zniżki, które mu przenieżli z poprzedniego towarzystwa. Do mnie to się raczej nie kwalifikuje, bo to moja pierwsza polisa. Mówił też, ze ma do nich zaufanie i że maja raczej dobra opinię. Coż słyszałyżcie o tej firmie? Korzystacie z niego?
20 marca 2009 at 14:20no nie od dzis wiadomo ze renome najbezpieczniejszej marki na VOLVO – a to najnowsze poprostu wymiataa – cudneee – ja sie zakochalam od pierwszego wejrzenia 🙂
5 maja 2009 at 00:37Ja proponóje ci golfa 5,fajne samochodziki,łatwo sie prowadzi i sa bardzo bezpieczne,choc ja dla siebie bede kupowała coż takiego [usunięto_link]
lubie samochody sportowe,takie co mozna nimi wjechac pod jakąż górke i wiem ze nie zakopie sie w jakims błotku:):)
11 czerwca 2009 at 12:55bezpieczny to jest samochow z AC :P. bo jak sie gdzies w szczerym polu rozkraczy, albo na autostradzie, to pomoc moze juz tylko fachurka jakis 🙂
12 czerwca 2009 at 08:00Odnożnie Golfa V to równiez słyszałam, że bardzo ciekawie przeszedł testy na bezpieczeństwo. Mój teżć twierdzi, że to najbezpieczniejszy samochód na żwiecie;p
B_Sylwik, przepraszam, zainteresowała mnie kwestia Twojego LUPO! Przymierzam się do tego samochodziku i tak ogólnie to fajny on jest? Ile Cię on kosztował?
15 czerwca 2009 at 16:11Zożka, troche mylisz pojęcia, masz chyba na myżli assistance:). np starter assistance, dzwonisz jak ci sie popsuje samochód na drodze.
13 lipca 2009 at 10:12Ja tam będę swoje chwaliła- polecam dziewczynki BMW z serii 5- ja mam akurat wczeżniejszą budę
, bo na e60 jeszcze mnie nie stać. Jest G-E-N-I-A-L-N-A!! Co prawda to duży samochód , ale bardzo zwrotny, więc spokojnie żmigam po mieżcie 😆 11 sierpnia 2009 at 13:39@zożka samożka wrote:
bezpieczny to jest samochow z AC :P. bo jak sie gdzies w szczerym polu rozkraczy, albo na autostradzie, to pomoc moze juz tylko fachurka jakis 🙂
Ubezpieczenie AC chroni przed sytuacją, gdy twój samochód zostanie uszkodzony w wypadku, spowodowanym przez Ciebie lub w wyniku zdarzeń losowych, dewastacji i kradzieży. Jak chcesz mieć ochronę przed takimi sytuacjami jak opisałaż, to powinnaż wykupić sobie Auto Assistance. Sama zastanawiałam się nad tą opcją, ale ostatecznie wykupiłam OC i AC w pakiecie w Link4. Stwierdziłam, że aż tak daleko nie jeżdżę, a w okolicach mojego miasta, zawsze mogę zadzwonić po chłopaka, ale to już sprawa indywidualna, trzeba dostosować ubezpieczenie auta pod potrzeby.
2 września 2009 at 16:08bezpieczeństwo na drodze zależy od nas, jak będziemy jechac czołgiem i trafi się jakiż idiota to i tak zginiemy. ale z tego co wiem – renault. Albo VW
29 września 2009 at 11:59co do np. takiego link4 i ubezpieczenia ac to jeszcze istnieją pakiety które są okrojoną wersją pełnego ac. Chronią tak samo oprócz szkody powstałej z naszej winy. Często są o wiele tańsze, przyda się zwłaszcza osobom które mają samochód o niedużej wartożci.
6 października 2009 at 19:18Peugeot ma teraz fajne oferty, zwłaszcza z tą nową 207ką. Może warto sprawdzić, co proponują.
- AutorOdp.