- AutorOdp.
- 3 stycznia 2010 at 00:05
Jest sporo zwolenników tej marki. Zerknij na fora motoryzacyjne.
4 stycznia 2010 at 17:15Na forach internetowych można znaleźć sporo zwoloenników tej marki, jesli ktoż się choć trochę zna na motoryzacji to z pewnoscia doceni markę Volvo!
10 stycznia 2010 at 13:00Sporo dobrego czytałem o tej marce. Zresztą znajomi mają Volvo są bardzo zadowoleni.
10 stycznia 2010 at 15:31Nawet przeglądając fora internetowe napotykam się na same pozytywne opinie o marce, a C30 została bardzo dobrze przyjęta na polskim rynku, pomimo swojego kontrowersyjnego wyglądu!
12 stycznia 2010 at 11:11Ten model ma bardzo fajny wygląd. Mi się bardzo podoba. A został dobrze przyjęty, bo to dobry samochód.
13 stycznia 2010 at 17:30To prawda ciężko jest sie wbić na jazdę testową do salonu tym autkiem bo jest spore zainteresowanie!
8 kwietnia 2013 at 17:30A ja wolę Audi czy VW jakos tak pewniejsze mi się wydają:)
Poza tym bezpieczne auto to wg mnie duże auto!
A co „pojeżdżenia sobie” na jazdach próbnych, nawet nie wiedziałam że może być ciężko:) ale może jeżli kogoż nie stać na swój samochód to może jakaż wypożyczalnia aut:) Przeglądałam nawet ostatnio niektóre oferty i wcale drogo nie jest:) a wycieczkę można sobie zrobić:) - AutorOdp.