- AutorOdp.
- 17 czerwca 2008 at 17:54
Mam problem chce kupić samochód znaczy się chce żeby mąż mi kupił samochód pierwsze kryterium ma być bezpieczny wygodny i elegancki co radzicie?
17 czerwca 2008 at 18:40jak ma byc bezpieczny to inwestuj w Renault ;p
17 czerwca 2008 at 19:27Ja mam Peugeocika 207, bo ponoć jest dla mnie bezpieczny. A nie jeżdżę zbyt szybko, najczężciej po mieżcie, rzadko w trasy. To zależy od tego jak jeździcie, czy dużo itd.
17 czerwca 2008 at 19:59Volvo s60 – mój faworyt w tej kategori 😀
18 czerwca 2008 at 13:43Włażnie się zastanawiam nad volvo tylko nie wiem jeszcze który model wybrać. Opinie jeżli chodzi o bezpieczeństwo to ma chyba najlepsza już od lat. Ty masz s60 i jak ci się jeździ po mieżcie? A co do Peugeotów to jakoż nie mogę się przekonać jak na nie parterze to mam wrażenie ze są z papieru i mój mąż mi nie kupi francuzja jak on to nazwał.
18 czerwca 2008 at 14:01a Mazda? słyszałam, że są bardzo bezpieczne. Choć jeżli chodzi o mnie to bardziej mnie urzekł wygląd modelu Mazda 6. Ma super zaprojektowane nadwozie.
zobaczcie to przyznacie mi rację : [usunięto_link]18 czerwca 2008 at 15:53nie ja volvo60 nie posiadam 🙂 napisałam o nim bo gdzies czytałam ze jest to jedno z najbezpieczniejszych samochodów.
osobiżcie w domu mam peugeota 307, a moim własnym samochodzikiem jest VW Lupo jestem nim zachwycona, małe zwinne ładne – ale kompletnie do twoich wymagań nie pasuje 😛19 czerwca 2008 at 12:28Szkoda ze nie jesteż użytkowniczka to bym się dowiedział czegoż więcej. Zastanawiam się czy to nie jest za duży samochód od jazy po mieżcie może wybrać s40 jest trochę mniejsza. Bo chyba jednak zostanę przy tej marce mam nadzieje że mąż ja zaakceptuje tylko.
19 czerwca 2008 at 19:08no jak do jazdy po miescie to s40 zawsze jest mniejsza iłatwiej o np.miejsca parkingowe 🙂 u mnie w domu temat s60 przy szukaniu samochodu pojawił sie lecz trochę za drogie jak dl anas jest to autko 😛 za to mamy peugeota307 na full opcji wiec komfortowo jest 🙂 ja moim Lupo bez problemu po miescie mykam a że jestem jak na razie studentka bez dzieci i rodziny to dla mnie autko wystarczajacych gabarytów jest 😉
20 czerwca 2008 at 14:13Z jednej strony mniejszy wygodniejszy do poruszania się po mieżcie ale jak mi przyjdzie tam dzieci zapakować to będzie nie wykonalne. Musze się przyznać że najbardziej z volvo podoba mi się xc 70 jest lekko podwyższane ale przerażają mnie jego gabaryty.
24 czerwca 2008 at 12:55Jak masz przemieszczać się z dziećmi to przyda ci się duże auto. XC70 jest klasyczna i elegancka no i bezpieczeństwo zawsze było mocną strona volvo. Jak mąż stawia to nie ma się co zastanawiać tylko brać. 😀
29 lipca 2008 at 18:27nie wiem czy widzialyscie juz nową Lancie Delte.To auto dopiero robi wrazenie
[usunięto_link]21 sierpnia 2008 at 11:46no ja jestem zakochana w nowej mazdzie 6, byłam na jeździe próbnej, ale super wozik, strasznie mi się podoba jego sylwetka taka sportowa i wnętrze też, jest bardzo wygodny w żrodku, i ma bardzo duży bagażnik bez problemu wchodzi wózek i jeszcze jest sporo miejsca na inne graty 😀
chciałabym czerwony 😀3 września 2008 at 15:31ja mam civic i jest mega. elegancka, bezpieczna, bezawaryjna i ma fantastyczne przyspieszenie:)
13 września 2008 at 17:09Jak mąż jest hojny to namów go na lancie delta. Jest boska, ma włoski ekskluzywny styl.
Argumentem jest to, ze to samochód elegancki i bezpieczny – dostał 5 gwiazdek (to maximum) w testach bezpieczeństwa.
Poszukaj zdjęć w necie, cacko! - AutorOdp.