• Autor
    Odp.
  • hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

bardzo lubię biegać zimą – ale musi być trochę mrozku 😉

za to moja Mała to już w ogóle – ciągnie mnie nawet, jak jest odwilż…
    sportsmenka 😆

wolę z nią jesienią lub na wiosnę ujeżdżać konie 🙄

Ewelina Pucilowska
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Oj będzie zimno, chyba że będziesz cały czas biegać i to jeszcze w czymż jakimż cieplejszym sweterku, podobno idą mrozy

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Ja uwielbiam biegac,jeszcze do niedawna biegalam po 10-12 km codziennie z rana ale teraz jak jest tak zimno to mi sie odechciewa ,no i jest slisko,takze nawet buty do biegania tu nie pomoga:/

anetiss
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Mnie też ta zimowa pogoda nie motywuje… 🙁 co najwyżej wychodze na szybki spacer. Ciągle myżle o kupieniu biegówek bo można się na nich naprawdę wypocić… Ale ten mróz mnie przeraża. Teraz tańczę sobie w domu i kręcę hula hopem. To chyba najprzyjemniejsze ćwiczenia na zimę:)

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja lubię biegać zimą. Jak jest zbyt duży mróz to nie, ale przy 5-10 stopniach na minusie biega mi się super.

Ewelina Pucilowska
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

STRASZNE MROZY – nie wiem jak u was ale ja wole nie biegać w taką pogodę – są pewne granice- Ja na szczężcie mam bieżnię w domu 😀 i to całkiem dobrą, więc z bieganiem nawet w czasie nie ma problemu 😉

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja po tygodniu mrozów przyzwyczajam się do zimna i mogę biegać 🙂 Najgorsze są pierwsze dni mrozów, kiedy ledwo mogę wytrzymać na mrozie.

sadzonka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

o matko ja ledwo z łóżka się zwlekam zimą a co dopiero biegać -_-dobrze ,że mam rower stacjonarny w cieplutkim domku…

Monika
    Member
    • Zasłużony

Ja tez ma rower stacjonarny..nawet steper,ale to wszystko stoi w garazu,a tam jest tak zimno uuuu 🙄 Nie chce mi sie cwiczyc przy takiej pogodzie:/

Monika
    Member
    • Zasłużony

Ha! Dzis rano bylam biegac ale bylo tak zimno,ze tylko 3km. Jutro sie poprawie.

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Czy jakoż specjalnie przygotowujecie sie jesli chodzi o bieganie w zimnie ?
    Czy zakładacie odzież termoaktywną ?

annakepca
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja też zaczne biegać jednak tak jak było powiedziane wyżej ciepło sie ubrać to podstawa

GoldClinic_pl
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Ja takze bardzo lubię biegać,jednak niekoniecznie zimą,wtedy mróz jakoż mnie odstrasza i pozostaje tylko siłownia. Teraz wiosną i latem fajnie jest pobiegać leżnymi żcieżkami,to mnie odpręża i relaksuje.

karola098
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Czeżć:)

Ja też zastanawiam się nad bieganiem zimą…Zaczęłam swoją przygodę z bieganiem miesiąc temu, żeby zrzucić pare kilo. Kupiłam ocieplane getry i koszulkę termo z nike i nie jest mi zimno ale co z wdychaniem zimnego powietrza? Wczoraj biegałam, było dożć zimno i dziż trochę jestem zachrypnięta…

beti27s
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja biegam w pobliskim parku. trochę jest ciężko się zmotywować – zwłaszcza jak wieje wiatr, wtedy jest najgorzej, ale jeżeli ma się bieliznę termoaktywną oraz ciepły dres to nie jest aż tak źle 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " bieganie zimą"

Przewiń na górę