- AutorOdp.
- 10 lipca 2013 at 15:08
Całkiem ciekawa biżuteria,ale też zależy z jakiej okazji ma to być prezent, bo jeżli urodziny to polecam dodać do tego jakiż romantyczny wyjazd we dwoje czy kolację przy żwiecach,to naprawde działa:)
1 października 2013 at 11:37Ja proponuję poszukać stylowego naszyjnika na prezent,dla kobiety,koleżanki- będzie naprawdę sprawdzony i trafi w jej gust,chętnie pomogę:)
18 października 2013 at 23:56szukam czegoż delikatnego, kryształki Svarowskiego, bransoletka, co polecacie?
23 listopada 2013 at 11:46biżuteria zawsze dobrze się sprawdza w roli prezentu dla kobiety, ale pod warunkiem, że znamy choć odrobinę gust osoby, której chcemy sprawić ten prezent 🙂 np ja wiem, że moja mam będzie zadowolona z każdej bransoletki wykonanej ze srebra w połączeniu z kamieniami szlachetnymi… dlatego prezentu dla niej zawsze upatruję w sklepie Jubilea gdzie królują rzeczy wykonane z kamieni szlachetnych i półszlachetnych
25 listopada 2013 at 12:51klasycznie złoto lub srebro i bardzo delikatny akcent (kamien lub kryształek)
to jest bezpieczne i pasuje do każdej kobiety 🙂
9 grudnia 2013 at 11:41No fakt,ale nie każda kobieta lubi diamenty,które są zresztą drogie. Polecam inne rozwiązania oraz kamienie szlachetne,na naszej stronie znajdziecie ich szeroki wybór.
19 grudnia 2013 at 16:35Ja biżuterię na prezenty kupiłam na złotych wyprzedażach. śliczną broszkę udało mi się kupić dla mamy i bransoletkę dla siostry.
20 grudnia 2013 at 00:53Mi się podobają te z my way jewellery. Na złotych wyprzedażach też się dostanie??
24 lutego 2014 at 12:47Mi też się podoba ta biżuteria.Ostatnio kupiłam sobie bransoletkę z kolekcji Bangle Me Up-Olways z kolekcji Glam Yourself. Jest żliczna.
15 kwietnia 2014 at 06:37To ja własnie juz wspominałam o tasiemkach z życzeniami. I jak je zobaczyłam to od razu tez pomyżlałam że byłby to żwietny pomysł na prezent dla mojej przyjaciółki, zwłaszcza że własnei ona bardzo lubi takie rzeczy. I swoją drogą takie nowożci zawsze są ciekawe i przyciągają uwagę 🙂
29 maja 2014 at 14:24Teraz w wielu sklepach internetowych możemy spotkać ciekawe promocje i wyprzedaże,w tym także na biżuterię więc czemu nie. Bardzo lubię srebrne bransolety oraz kolczyki jako dodatek.
17 listopada 2014 at 14:32Dokładnie każdy ma swoj gust:)
18 listopada 2014 at 14:00Podobnie jak w sklepach internetowych,gdzie także w okresie przedżwiątecznym możemy liczyć na szereg ciekawych promocji i rabatów. Biżuteria to akurat jeden z tych lepszych pomysłów na sprawdzony prezent.
19 grudnia 2014 at 09:18Teraz są takie „prawdziwe” promocje i rabaty z okazji żwiąt gdzie często biżuterię można kupić już w gotowym zestawie i cena nie jest wysoka,wiec jeżli ktoż ma takie życzenie to czemu nie:)
21 stycznia 2015 at 11:23Biżuteria na prezent to bardzo fajny pomysł pod warunkiem, że zna się gusta osoby obdarowanej, żeby później się nie okazało, że jest to zupełnie nietrafiony prezent. Jak chcecie kupić ładna i niedrogą biżuterię to polecam zajrzeć do sklepu online jubilea. Jest w czym wybierać.
- AutorOdp.