- AutorOdp.
- 22 maja 2015 at 19:35
Biżuteria to chyba najlepszy prezent:)
19 stycznia 2017 at 21:52Najważniejsze aby dostosować biżuterię do osobowożci i upodobań obdarowywanej osoby… dla swojej przyjaciółki z okazji urodzin wybrałam żliczną, srebrną bransoletkę z aniołkiem z holyholy.pl, moja przyjaciółka jest bardzo wierząca, dlatego biżuteria chrzeżcijańska była jak najbardziej trafionym prezentem 🙂
23 stycznia 2017 at 09:22Zgadzam się z moją przedmówczynią. Biżuteria musi być dopasowana do osobowożci i jej upodobań ;p
20 lutego 2017 at 20:32Skoro temat biżuterii i prezentów, to chętnie się podzielę swoją historią. Gdy jeszcze ja i moja żona nie byliżmy razem, kupiłem jej łańcuszek na łydkę. Bardzo drogi (z Kruka czy Apartu). Później się nasze drogi rozeszły i wiem, że nigdy go nie założyła. Wiele lat później, gdy już byliżmy razem (magia ;)), powiedziałem, że jedyną biżuterię jaką ode mnie dostanie, jest pierżcionek. Tak się rzeczywiżcie stało. Zgodziła się 🙂
PS. Dostaje inne prezenty, nie uważajcie mnie za skąpca 😛
22 lutego 2017 at 11:48No przepiękna historia:) Bądź co bądź myżlę sobie, że kobiety jednak generalnie cieszą się z upominków, które stanowi włażnie biżuteria. Sama byłabym przeszczężliwa, gdyby mój mąż w końcu zrozumiał moje podpowiedzi i kupił mi coż z oferty Beller, zamiast o zgrozo kolejnej paczki czekoladek. Bardzo podobają mi dostępne w ofercie tego sklepu ozdoby, zwłaszcza te z kolekcji One Stone:)Są pięknie wykonane i na pewno niebanalne.
16 października 2017 at 19:44Chyba najbardziej uniwersalny pomysł na prezent 😉
O ile ktos oczywiście lubi….No u mnie mąż kupił pandorę, więc zawsze mogę w prezencie dostać koralik 😉
12 grudnia 2017 at 14:47Ja bardzo lubię subtelną i delikatną biżuterię. Poprosiłam na święta o naszyjnik z księżycem ze sklepu Wishbone i pierścionek – mam nadzieje że go dostanę 😉 ładną elegancką biżuterie oferuje też Apart i Beller
9 lutego 2018 at 10:17Mi się podoba biżuteria na wzór jakichś naszyjników starosłowiańskich 🙂 Ale z takim czymś lepiej do księdza nie przychodzić 😀
9 lutego 2018 at 11:48no tak nawet idealnie na prezent, ja osobiście lubie dostawać delikatne naszyjniki – celebrytki oraz bransoletki na kolorowych sznurkach 😉
22 listopada 2018 at 13:11ja również uwazam, że biżuteria jest bardzo dobrym pomysłem na prezent. Poza tym mozesz np pomysleć o tzw biżuterii personalizowanej. Ja kupiłam taki naszyjnik mojej siostrze w sklepie internetowym Soufeel. biżuteria bardzo dobrej jakości, poza tym teraz trafiłam tutaj na promocje 😉
18 stycznia 2019 at 13:56Ja ostatnio dałam na ślub monety srebrne jest duży wybór i wersja ślubna i chrzty! Spodobał się prezent, bo jak nie będą mieli kasy to sprzedadzą od ręki, a jak będą mogli to będzie fajna pamiątka
25 września 2019 at 10:11Ja kupowałam na biżuterię albo zegarki dla przyjaciółki, mamy, cioci na urodziny czy pod choinkę ze sklepu Otien 🙂 bardzo fajny sklep, ładne modele, cena dobra i jakościowo też super 🙂 swój zegarek z tego sklepu mam już ponad 2 lata 😉
23 września 2023 at 20:35Biżuteria to chyba jeden z najbardziej uniwersalnych pomysłów na prezent dla kobiety. Nie ma się co dziwić bo każda z pań chce wyglądać pięknie. Pytanie jakie trzeba sobie zadać, to ile właściwie wydać na ten cel? Trzeba w końcu sobie zdać sprawę z tego, że wydawanie dużych sum pieniędzy nie zawsze daje oczekiwany efekt. Przeglądając znane blogi o modzie, widać jak bardzo popularne stały się bransoletki z koralików – [usunięto_link] wykonane w pełni ręcznie. W takie produkty jest włożone wiele pracy, serca i dokładności. Dlatego mogą poruszyć emocjonalnie obdarowywaną kobietę.
16 lipca 2024 at 12:55Polecam biżuterię z salonu Goldrun. Mnóstwo pięknej biżuterii w bardzo przystępnych cenach
[usunięto_link]
- AutorOdp.