- AutorOdp.
- 3 stycznia 2013 at 12:46
No to też dobre rozwiązanie,mówisz co chcesz i dostajesz: w tym przypadku chodzi o bony zamiast pieniędzy,ale muszę przyznać,że sama chciałbym dostać coż takiego. Poza oczywiżcie oryginalną i stylową biżuterią,której jestem fanką.
11 stycznia 2013 at 20:42Ja lubię dostawać biżuterię w prezencie 😉 Ten pomysł z bonami też mi się podoba.Mimo,że od dawna kupuję w Aparcie nie kojarzyłam,że mają coż takiego.Bardzo pomysłowe i wygodne.
30 stycznia 2013 at 19:32A może zastanów się co ciebie by zadowoliło jako prezent i to kup koleżance;) myżlę że fajnym rozwiązaniem są wszelkiego rodzaju bransoletki, tak popularne w dzisiejszej modzie biżuteryjnej, nie musi być koniecznie złota czy srebrna, kilka kolorowych rzemyków, pasków owiniętych w koło a na nich jakież koraliki czy inne ozdoby w stylu charmsy, dla mnie bomba.
7 lutego 2013 at 12:29Ja też nie pogardziłabym dobrą biżuterią jako prezent,ale nie taką zwykłą i oklepaną,tylko raczej oryginalna i stylową. teraz z okazji Walentynek kilka sklepów ma bardzo atrakcyjne promocje i rabaty.
11 lutego 2013 at 10:34Zgadzam się,biżuteria to bardzo dobry pomysł na prezent,ale z okazji zbliżających się Walentynek polecałabym również wybrać piękne perfumy dla swojej drugiej połowy.
27 lutego 2013 at 10:40Ja ostatnio dostałam pięknie srebrne kolczyki z Pandory z niebieskim topazem i po prostu nie mogę się nimi nacieszyć 😀
[usunięto_link]
6 marca 2013 at 20:03violka gdzie można kupić taką biżuterię? Chciałbym to kupić dziewczynie na dzień kobiet. Mam nadzieje że jeszcze zdążę 🙄
12 marca 2013 at 18:18Topazy są magiczne, ja mam te upatrzone w Aparcie
28 marca 2013 at 07:56Biżuteria to znakomity pomysł na prezent i to z wielu okazji,jak chociażby Dzień Kobiet czy Walentynki. Najważniejsze aby trafić w gust partnerki,warto też szukać w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych.
3 kwietnia 2013 at 20:17@violka80 wrote:
[usunięto_link] wrote:
violka gdzie można kupić taką biżuterię? Chciałbym to kupić dziewczynie na dzień kobiet. Mam nadzieje że jeszcze zdążę 🙄
Matrix przepraszam nie było mnie i nie miałam dostępu do nata.
masz tu [usunięto_link] może przyda się na prezent na urodziny.
pozdrawiam
ViolkaDzięki.
Kupiłem [usunięto_link]
Paczkę otrzymałem bardzo szybko.
Produkt z certyfikatem oryginalnożci, także dziewczyna jest bardzo zadowolona.15 kwietnia 2013 at 12:06Na urodziny to można trochę poszaleć. w H&M widziałam niedawno takie kolczyki [usunięto_link] oczywiżcie nie każdej można takie kolczyki dać, bo np ma inny gust, ale dzięki temu, że są to klipsy możemy je sprezentować osobie, która nie ma przekłutych uszu 🙂
27 kwietnia 2013 at 20:36Te z topazami Apartu przepiękne! Przypominają mi kolorem morze jak byliżmy na Sardynii.Do mojej sukienki byłyby jak znalazł. Niepotrzebnie tu zaglądałam, bo nie zasnę przez nie 🙂
14 czerwca 2013 at 16:53Nikt nie pisze o najbardziej popularnych jubilerach sieciowych,gdzie faktycznie z wyrobami bywa różnie. Bardziej chodzi o to aby szukać sprawdzonych firm w sieci i tam na coż się zdecydować. W razie pytań chętnie pomogę,akurat biżuterią zajmuje się na co dzień.
19 czerwca 2013 at 16:13A ja włażnie z uwagi na dobrą jakożć kupuję w Aparcie.Nigdy nic mi się nie zepsuło.
25 czerwca 2013 at 11:21Ta biżuteria jest idealna na prezent [usunięto_link]
- AutorOdp.