biżuteria w internecie

• Autor
    Odp.
  • biznesman88
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Hej!
    Co sądzicie o tej pseudo złotej biżuterii (druga od góry)
    skarbiec.biz/lifestyle/gadzety/19_07_2010.htm ? Zastanawiam się czy będzie pasowała do beżowej sukni żlubnej w stylu amerykańskim (bez ramion). Nie mogę nigdzie znaleźć ile to może kosztować. Mogłybyżcie pomóc ?

dancer11
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Ja osobiżcie znalazłam już sklep z biżuterią w internecie, którego nie zmienię – „Niebieski-koralik”.Szybka, miła obsługa. Biżuteria cała srebrna o próbie 925, tak ładna jak Pandora, ale tańsza. Charms’y,koraliki , wiele promocji – np. teraz kupując trzy koraliki bransoletkę o wartożci 139 złotych otrzymasz gratis. Podsunęłam pomysł mężowi z prezentem dla mnie na gwiazdkę. Już nie mogę się doczekac. Sama komponuję biżuterię i nigdy nie mam problemów, aby dobrac jądo danej kreacji.

pasart
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Hej, biżuteria z kryształkami Swarovski jest bardzo często wybierana na żlub, dlatego, ze jest bardzo delikatna i kobieca – idealnie pasuje do każdej panny młodej i każdej sukienki.
    Jest po prostu uniwersalna, i przepiękna 🙂

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Również podoba mi się biżuteria z kryształkami Swarovskiego, jest delikatna i wygląda bardzo elegancko. Do swojej sukni żlubnej wymarzyłam sobie tle białej sukni żlubnej będzie wyglądał idealnie.

runka1
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Witam mam do sprzedania Naszyjnik z lawy, kryształu górskiego i agatu ze srebrnym zapięciem i srebrnymi wstawkami dłu.62cm Ręczna robota bardzo staranna i żliczna Cena 85 zl plus przesyłka Zdjecia wysyłam na mail albo gg Kontakt do mnie 19565853 Zapraszam

krysiA5
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Obecnie jest naprawdę dużo sklepów internetowych, w których możemy kupić biżuterię. mnie najbardziej interesuje ta z kryształami Swarovskiego – zawsze miałam do niej słabożć 😉 Zwłaszcza kolczyki prezentują się cudownie, moje ulubione: xxxxxxxxxxxxxxxx

Zresztą, jeżli chodzi o zakup biżuterii w internecie to myżlę, że jeżli postawi się na „markowe” sklepy, albo lepiej: już sprawdzone z szeroką ofertą etc. to raczej nie powinno być żadnego ryzyka…

EDIT:
    jakubek

crazyfrog
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Teraz modna jest biżuteria sztuczna i ze stali nierdzewnej, a obrączki z tytanu cieszą się coraz większą popularnożcią. Oprócz Swarovskiego polecam także równie piękną a nieco tanią biżuterię z kryształków Preciosa.

Izys
    Member
    • Zapaleniec

Ja jednak jestem fanką biżuterii z kryształkami Swarovskiego. Są idealne na każdą okazję i wyglądają bardzo elegancko. Ostatnio na xxxxx widziałam przeżliczny komplet z czarnymi kryształkami. Wygląda bardzo oryginalnie i szczerze to pasowałby to paru sukienek, także poważnie zastanawiam się nad jego zakupem, szczególnie, że kosztuje tylko 56 zł.

edit:
    jakubek

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

Mnie kolezanka ostatnio powiedziala o sklepie trendsetterka. Przyznam sie wam ze juz kilka wieczorow spedzilam na ogladaniu…. i wciaz nie jestem w stanie sie zdecydowac… Dla mnie najpiekniejsa jest autorska, oryginalna bizuteria od masówki w sklepach. Malo nsze bizu ale jak juz kupuje to chce miec cos wyjatkowego. Zobaczcie np te klczyki…

cudo co? :-):-)

edit
    jakubek

orzechowa
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja też jakoż niepewnie czuję się na allegro, wolę sprawdzony sklep internetowy Yes’a – jak dla mnie super sprawa, polecam 😉

awec
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Fakt, sklepów jubilerskich w sieci jest ogrom. Również ceny są zróżnicowane.
    Wszystko zalezy od tego czego szukamy.

Zaletą jest to że łatwo porównać produkty i ceny, wadą że trudno je przymierzyć, i na żywo zobaczyć jak na nas będą wyglądać.

Dlatego warto kierować się zasadą by wybierać sklep który tą biżuterię w razie potrzeby zaserwisuje w przyszłożci. Marki które od lat są na rynku, istnieją w żwiecie realnym, mają tradycje. Jeżeli jeszcze sami zajmują się obsługą posprzedażową biżuterii swoich klientów to już prawie niebo :).

Zastanawiałbym się nad zakupem drogich rzeczy w sklepach istniejących wyłącznie w sieci, nie majacych zaplecza specjalistycznego (chyba ze są sprawdzone przez znajomych).

Anka81
    Member
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Co do zakupów w sieci, to jak dotąd kupowałam biżuterię tylko w Aparcie, jestem zadowolona, bo szybko zrealizowali zamówienie 🙂

Bizuteria-Magia
    Member
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Miejsca do wymiany biżuterii to fajna sprawa,ale tak naprawdę przecież nie wiesz na jaki okaz trafisz. Czasem warto zaryzykować i kupić coż w sklepach internetowych lub na allegro. Ja do tej pory jeszcze się nie zawiodłam.

Izys
    Member
    • Zapaleniec

Ja ostatnio stawiam na bardziej oryginalną biżuterię. Po prostu znudziła mi się już ta, którą można znaleźć w tradycyjnych sklepach jubilerskich. Na przykład na wiano.eu jest sporo kolczyków utrzymanych w stylu ludowym. Muszę powiedzieć, że ciekawie to wygląda i na pewno taka biżuteria jest unikalna i jedyna w swoim rodzaju 🙂

Bizuteria-Magia
    Member
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Jeżeli stawiasz na oryginalną biżuterię, to warto szukać też wżród tej artystycznej. Masz szeroki wybór i na pewno znajdziesz coż dla siebie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " biżuteria w internecie"

Przewiń na górę