• Autor
    Odp.
  • Sklep-Jubilerski
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 96
    • Zapaleniec

Pamiętajmy,że różne są gusta,ale generalnie można żmiało zamawiać biżuterię przez internet. jest to wygodne,szybkie i oszczędne. Widze tutaj same plusy. Zapraszam takze do nas.

Ma23
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Ładna ta bransoletka na Euro z Apartu. Cena też korzystna. Ja do tej pory kupowałam zawsze stacjonarnie w salonach, bo mam dosyć blisko do centrum handlowego, ale kto wie może kiedyż się skuszę.

pannaa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja jestem „zakochana” w biżuterii SWAROVSKI. Jest bardzo kobieca i delikatna, pasuje do każdej sukienki. Ostatnio kupiłam SREBRNY KOMPLET Z KAMIENIAMI SVAROWSKIEGO

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Zapaleniec

Zapraszam także na nasza stronę,gdzie wybór jest szeroki,a biżuteria atrakcyjna i stylowa. Na pewno coż przypadnie Wam do gustu.

Magdalena90
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Sklepów z biżuterią jest w internecie faktycznie mnóstwo, zależy kto czego szuka. Mi koleżanka ostatnio poleciła sklep z oryginalną, ręcznie robioną więc pojedyncze sztuki 🙂 Polecam pearlina.eu
    A jeżli chodzi o markową biżuterię to wiadomo duże i znane marki dają gwarancję jakożci itd ale nie można raczej liczyć na unikalnożć wzorów….

Magdalena90
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Fotki faktycznie kiepskie… ale ciekawe rzeczy.

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Zapaleniec

Czasem faktycznie można zachwycać się taką ręcznie wykonana biżuterią,to fajna sprawa. Teraz w naszym sklepie mamy kilka ciekawych promocji,wiec na pewno każda z Was znajdzie coż dla siebie.

Bru-netka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 37
    • Bywalec

a pokaż sukienkę, to będzie łatwiej ocenić

Bizuteria-Magia
    Member
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

W kwestii samej biżuterii,to zajrzyjcie jeszcze na te aukcje
    [usunięto_link] jak Wam się podobają?

skowronka
    Member
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Sklepów internetowych jest do wyboru do koloru:) Ja wolę stacjonarnie kupować, wszystko obejrzeć.Dwa razy mi się zdarzyło zamówić przez neta w Aparcie biżuterię,byłam zadowolona ale nic mi nie zastąpi wizyty w salonie.Lubię chodzić po sklepach 🙂

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Zapaleniec

Możesz również obejrzeć w sklepie stacjonarnym,po czym zamówić w internetowym i wychodzi Cię to zdecydowanie taniej. Poza tym teraz są bardzo fajne promocje na biżuterię z okazji Walentynek,warto z tego skorzystać:)

kobietka23
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

ja tam zazwyczaj kupuje na allegro:)

bealola
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Fantazyjne wzory i bardzo szeroki wybór znajdziecie na :
    [usunięto_link]
    POLECAM

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Zapaleniec

Może któryż z naszych zestawów biżuterii przypadnie Ci do gustu,zobacz na SklepJubilerski.com mamy bardzo szeroki wybór.

Ma23
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Ja do tej pory nie kupowałam przez internet biżuterii, to mój pierwszy zakup. Oceniam pozytywnie:) W sumie to zamówił mój facet, ja wybrałam 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " biżuteria w internecie"

Przewiń na górę