- AutorOdp.
- 15 listopada 2013 at 23:42
Ja dodaje sobie do jogurtów, płatków itp. Jeliton. Jest to łupina nasienna babki jajowatej. Fajna sprawa bo w momencie kiedy masz zaparcia to rozrusza jelita i reguluje częstotliwożć wypróżnień, a jak masz biegunkę to działa osłonowo, łagodzi objawy biegunki.
16 listopada 2013 at 13:13Okazało się ostatnio, że własnie błonnik z Jelitonu bardzo mi pomógł w walce z biegunką, któa nagle się pojawiła. Sama przyznam że, nie wiedziałam iż on tak działa ochronnie w czasie biegunki, zawsze stosowałam na zaparcia. Człowiek się uczy całe życie.
29 grudnia 2013 at 17:11Mi bardzo pomaga jeliton na zaparcia. Jestem w ciąży i trochę mnie męczy, na szczężcie błonnik jest bezpieczny również w ciąży.
23 stycznia 2014 at 16:53Myżlę, że błonnik pomaga, bo dłużej czujemy się najedzone 🙂 Ja wolę po prostu produkty z błonnikiem.. ostatnio kupiłam błonnik 5 zbóż z Sante i dodaje sobię np. do jogurtu w pracy jako przekąske. Wygodne rozwiązanie w trakcie diety.
1 lutego 2014 at 21:55Mówisz, że błonnik Sante, bo ja słyszałam, że najwięcej błonnika mają otręby owsiane. Czy też polecisz te firmy Sante? Bo jestem w tym temacie „nowa”. 😉
14 lutego 2014 at 19:37To zależy od organizmu na mnie działa ale trzeba spożywać go regularnie
17 lutego 2014 at 12:11moja mama tez go chwali, na trawienie znakomity
17 lutego 2014 at 14:29Błonnik może nie pomaga, ale jest bardzo lekko strawny a przy tym, przy odpowiedniej kombinacji można się nim najeżć.
3 kwietnia 2014 at 16:50błonnik pomaga… 😀 serio ja sama noszę w torebce, ale jedna rzecz wiele firm proponuje błonnik a’la siano, a po drugie nie powinno się pić wtedy wody, bo wzdyma ;D także ja polecam ten sante mi smakuje najbardziej, a do niego dodaje przy okazji jagody goji 😉 i mam przekąskę!
5 kwietnia 2014 at 09:16Jeżli chodzi o błonnik to polecam pić wodę mineralną zawierającą włażnie błonnik. To najprostsza i najwygodniejsza forma przyjmowania go do organizmu, nie trzeba fatygi ani dodatkowych wydatków. A sprawdza się, sama funkcjonuję w ten sposób już od ho ho, sama nie wiem jak długo 😀
16 kwietnia 2014 at 11:36Ciekawa jest też forma tabletek do ssania – np Błonnik z ananasem (Colfarm)-( u nas 120 tabletek jest dostępne już za 19 zł w kwietniu wysyłka paczkomatem gratis). Obecnożć błonnika w diecie wspomaga pracę układu pokarmowego, przyspiesza i reguluje procesy trawienne oraz pobudza perystaltykę jelit
15 czerwca 2018 at 10:09Wejdź teraz na: igortreneronline*pl i wygraj 10.000 złotych!
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie?
Chcesz cieszyć się wspaniałą sylwetką?
Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić?
Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: igortreneronline*pl
I przeczytaj pozytywne opinie zadowolonych klientów !
Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja.
Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko!
Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: igortreneronline*pl
I przeczytaj pozytywne opinie zadowolonych klientów !
Zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego tygodnia!
Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało!
Wejdź teraz na: igortreneronline*pl i wygraj 10.000 złotych! - AutorOdp.